Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 3 resultaten gevonden.

Rivaroxaban filmomhulde tablet 20 mg

14 January 2022

gebruik dit dure middel nu ruim 2 jaar en heb nog niets van een bijwerking gemerkt. Ben blij dat ik hiermee de trombosedienst niet meer nodig heb. N.B. Vorig jaar schreef de huisarts een keer Naproxen voor bij een ontsteking in het been die daarna snel over was. Hij deed dit omdat ik een maagbeschermer gebruik: Omeprazol. Momenteel in Spanje had ik onlangs een ontsteking in de schouder en vroeg de specialist om Naproxen. De man verschoot van kleur en zei Nee, nooit i.c.m. Xarelto, dat is heel gevaarlijk. Tja..,

Rivaroxaban filmomhulde tablet 20 mg

8 May 2018

Na terugkerende longemboliën gebruik ik nu Rivaroxaban 20 mg gelukkig geen bloed prikken meer. Bijwerkingen: een week lang hevige bloedneuzen gehad met veel bloed verlies. 2x dicht laten branden maar ging niet over, een dag gestopt met Rivaroxaban toen kregen we de bloedingen onder controle. Minder energie en kortademing geworden sinds het gebruik van Rivaroxaban. Verder geen bijwerkingen.

rivaroxaban

23 February 2014

In het begin wel wat last van de bijwerkingen maar dat was wel over na een paar dagen. Ik kan ook steeds verder lopen zonder pijn de medicatie slaat goed aan op mijn trombose in mijn linkerbeen. Ik ben hier ook erg blij om.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel