Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 11 resultaten gevonden.

Ropinirol 1mg

1 April 2020

Helpen niet. En slaap de hele dag als ik het toelaat. Heb smorgens al last van rustelize benen. Dus zeg maar hele dag door. Om gek van te worden

ROPINIROL MYLAN TABLET FILMOMHULD 1MG

20 November 2019

Sinds ik deze medicatie gebruik heb ik vrijwel geen last meer van rusteloze benen en kan weer goed slapen. De enige bijwerking is slaperigheid en moeheid, maar dat geeft niet, omdat ik ze voor het slapen gaan inneem. Af en toe overdag, maar dan drink ik er een kop koffie bij, dit helpt ook tegen de slaperigheid.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ROPINIROL SANDOZ RETARD TABLET MGA 2MG

ROPINIROL CF RETARD TABLET MVA 2MG

ROPINIROL CF RETARD TABLET MVA 2MG

30 November 2015

Het helpt wel, maar als ik ze ingenomen heb, word ik erg slaperig. En ik weet niet of dit een bijwerking is, maar ik krijg ontstekingplekken in mijn hand.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

REQUIP MODUTAB TABLET MVA 8MG

ROPINIROL SANDOZ RETARD TABLET MGA 8MG

15 October 2015

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Het nieuwe medicijn werkte niet of minder goed dan het oude medicijn.

Ik kreeg vervelende bijwerking(en) van het nieuwe medicijn.

Doordat het nieuwe medicijn er heel anders uit ziet (ander doosje, andere vorm of andere kleur) neem ik soms het verkeerde medicijn in.

Toelichting: de pillen waren de helft groter dan requip en actavis

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

REQUIP MODUTAB TABLET MVA 8MG

ROPINIROL 8MG

17 February 2015

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Het nieuwe medicijn werkte niet of minder goed dan het oude medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ROPINIROL PCH TABLET FILMOMHULD 0,5MG

12 December 2014

Heeft voor mijn nachtelijke beenkrampen geen werking omdat ik mestinon60 moet gebruiken voor MYASTHENIAGRAVIS. Ik wil nu weer overstappen naar INHIBIN maar ik wil het afwachten of dit nu wel weer helpt, omdat ik die voorheen ook gebruikte.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

REQUIP TABLET OMHULD 0,25MG

ROPINIROL GLENMARK TABLET FILMOMHULD 0,25MG

12 September 2014

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Ik kreeg vervelende bijwerking(en) van het nieuwe medicijn.

Anders, namelijk:

klachten werden erger.

Toelichting: Ik reageerde totaal slecht op die andere medicatie en kon uiteindelijk niet meer lopen/fietsen/nadenken omdat ik totaal gedesoriƫnteerd was en duizelig.Ik liep overal tegenaan, kon mijn evenwicht niet bewaren etc.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ROPINIROL SANDOZ RETARD TABLET MGA 4MG

29 September 2013

<p> Gebruik ze nu ong. 1 week. Eerste dagen soms een beetje misselijk, maar niet noemenswaardig. Gebruik ze voor RLS en vanaf dag 1 geen getrap en bewegingen meer. Hoop dat dit zo blijft.</p>

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ROPINIROL TABLET OMHULD 0,25MG

1 February 2010

slapeloosheid, niet helder in hoofd, duf

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel