Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 26 resultaten gevonden.

ROSUVASTATINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

10 September 2021

Voorgeschreven gekregen na hartprobleem (2 stents geplaatst). Snel toenemende spierpijn en spierweefsel verval! 4 Maanden na hartingreep gestopt met statine! Nu, ruim een jaar later, nog steeds spierpijn en een afgebroken pees in de schouder! Wanneer stopt de medische wereld eens met het voorschrijven van dit soort medicijnen??

ROSUVASTATINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 5MG

29 June 2021

Hevige spierpijn in rug. Knakkende nek. Lijkt een algemeen probleem, maar hier waarschuwde mijn cardioloog niet voor.

ROSUVASTATINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 5MG

27 February 2021

Duizelig dikke lippen gevoel winderigheid diarree

ROSUVASTATINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

18 February 2021

Geen spierpijn maar wel futloos en gewichtstoename. Wie herkent dit?

ROSUVASTATINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 5MG

25 January 2021

In tegenstelling tot de slechte ervaring van velen, is mijn ervaring positief. Mijn leeftijd is 72 en ik heb FH. Eindelijk is mijn cholesterol gedaald tot een prima niveau. Als enige bijwerking heb ik zo af en toe een poosje last van huidprikkelingen, vooral in de nacht, maar daar valt mee te keven. Ik ben heel blij met dit medicijn, terwijl ik een hoge dosis gebruik, nl. 40 Mg. per dag!

ROSUVASTATINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 5MG

16 January 2021

Na atorvastatine(veel bijwerkingen) kreeg ik via de HA rosuvastatine. Verschrikkelijk. Overal spierpijn en enorme hoofdpijn. Ben gestopt hiermee.

ROSUVASTATINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 5MG

17 October 2020

Na in 2016, vanwege allerlei klachten gestopt te zijn met atorvastatine, moest ik in mei 2020 toch weer met statines beginnen. Nu dus rosuvastatine. Het is nu oktober en ik heb al 3x rugklachten gehad en heb contant last van mijn knieën. Denk er sterk weer sterk over om te stoppen met die troep.

ROSUVASTATINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 40MG

30 August 2020

Ik gebruik deze medicijnen niet meer. Telkens weer andere, al 30 jaar. Ik word er ziek van. Dus nu niets meer!

ROSUVASTATINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 5MG

28 July 2020

Heb jaren Rosuvastatine gehad van TEVA en nooit geen bijwerkingen, nu heb ik het sinds een maand van ACCORD en heb buikpijn ben duizelig en heb rode bulten met veel jeuk, dokter schreef mij gelijk de TEVA weer voor maar de apotheker in Wolvega wil het niet geven omdat het niet mag van het ziekenfonds. Ik heb de medicijnen in een stortbak gegooid en neem nu niets meer.

ROSUVASTATINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 5MG

28 July 2020

Buikpijn rode bulten met enorm veel jeuk, had altijd van het met TEVA maar dat krijg ik niet meer, daar verdiend de apotheker niet voldoende aan.

ROSUVASTATINE AMAROX TABLET FILMOMHULD 5MG

23 June 2020

hoofdpijn, spierpijn, gewrichtspijn,duizelig

ROSUVASTATINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 5MG

24 May 2020

Spierpijn en rugpijn.bijna niet lopen enz.

ROSUVASTATINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 5MG

19 April 2020

Door statine verloor ik een nier,kon niet meer lopen,had overal jeuk. Ik gebruikte Crestor toen was alles oke.De apotheker geeft die mij die niet meer,heb er alles en iedereen bijgehaald maar apotheker geeft geen Crestor.Ben nu aan het zoeken of ik die on line kan bestellen,en ben gestopt met Rosuvastatine dus gebruik nu helemaal niets meer.

ROSUVASTATINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 5MG

22 October 2019

Wat een bagger. Mijn cholesterol was eigenlijk goed, maar omdat ik diabetes ben, is hij voor een gezond mens goed, naar voor een dus best te hoog. Ik voelde me fantastisch ook al ben ik diabeet maar na gebruik van deze cholesterol verlager kan ik niet op of om. Overal stijf, misselijk, aan de poepederrie, alles wat maar stijf kan zijn is stijf, tot diep in mijn schouders toe. Onderzoek heeft uitgewezen dat het gebruik van cholsterolverlagers je leven kan verlengen met maar liefst 27 dagen! Ik ga liever een jaar eerder dood als dat ik boor de rest van mijn leven met deze bagger door zal gaan. Kijk eens bij RADAR, het programma waarin wordt verteld, of liever onthuld dat statines eigenlijk niets doen. Er worden bijv. 2 groepen mensen uitgenodigd om dit middel te testen, (staties, dus cholesterolverlagers) als de ene groep klaagt over ernstige spierpijn, misselijkheid, etc. Dan mogen zijn niet meer meedoen met het onderzoek en gaan ze verder met de mensen die weinig tot geen klachten hadden. Zo geven ze een vals beeld, alsof de bijwerkingen minimaal zijn. Google ook maar eens op RADAR en statines. Bagger, troep.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

rosuvastatine 20 mg

1 October 2019

wat een troep die rosavastatine moet het slikken van mijn huisarts heb alle andere middelen al geprobeerd Nu pijn in mijn benen en linker en rechter knie Kan alleen lopen met pijn Huisarts maakt daar niets van Ik ben gestopt ! Ook de apotheker weet dat ik alles heb geprobeerd Crestor en Zocor is ok maar dat krijg ik niet vergoed Wie kan daar iets aan doen ?

ROSUVASTATINE TEVA TABLET FILMOMHULD 5MG

26 September 2019

Hoofdpijn, duizelig, afschuwelijke nachtmerries, vermoeide benen, pijnlijke knieën in rust , verergering pijn in voet, verergering van tinnitus, malaisegevoel en er niet meer toe komen te gaan sporten of bewegen door de spierklachten.Was deze zomer paar maanden gestopt om te ervaren of de klachten overgingen. Wat gelukkig gebeurde en ik voelde me 3 maanden fit en gezond, kon weer tuinieren en bewegen en had er ook zin in. De medicatie weer opgestart en nu, na 3 weken zijn alle klachten weer terug en het lijkt wel heviger. Mijn kwaliteit van leven is duidelijk afgenomen door dit medicijn en ik ga ermee stoppen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Rosuvastatine 5 Mg.

2 September 2019

Mijn vrouw moest het gaan gebruiken na een Beroerte. eerst 2 mg. maar helpt niet moest naar 5 mg. van de Huisarts.Vrouw word Depressief moe en spierpijn van de tenen tot aan de hoofdhaar. Rugpijn en ga zo maar door .Ik Ken mijn Vrouw Niet terug .Dit is een zeer Gevaarlijk middel het is net of de Doktoren en apotheker van de Patienten af wil .Hier ga dit lekker gebruiken en misschien tot Nooit meer.Wat een troep is dit .Mijn vrouw loopt s,morgens 1 uur en ligt verder bijna de gehele dag op bed slapen uit rusten .Maar ik kan niks doen of ze Barst in enorme woede aanval uit ook tegen anderen .Dus weg met deze Rotzooi.

Rosuvastatine teva

25 August 2019

Jaren crestor gebruikt moest nu over op de goedkope rosuvastatine .Veel klachten .Drie weken gestopt en toen vier weken weer crestor gehad .Alle klachten waren weg Deze crestor wel zelf moeten betalen want de huisarts was niet van plan ze te betalen . Nu een nieuwe rovastatine Teva en na VIER DAGEN Komen de klachten al weer terug. Moet ze toch veertien dagen slikken alvorens er een noodzakelijkheids brief wordt opgesteld voor de verstrekking van CRESTOR. BELACHELIJK.

ROSUVASTATINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

17 August 2019

Echte rommel, wordt in India gemaakt. Hoofdpijn, spierpijn, spierzwakte, duizeligheid, depressief en ga zo maar door. Mijn cholesterol staat zeer hoog, maar deze pillen ga ik zeker niet meer innemen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ROSUVASTATINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 10MG

29 July 2019

Ieder keer als ik zwaar werk heb gedaan gaat mijn hartslag onregelmatig en voel ik me vermoeid. Indien ik ga rusten dan wordt mijn hartslag weer normaal en voel ik me weer beter.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ROSUVASTATINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 20MG

11 July 2019

sinds april 2018 gebruik ik dit middel, de cholesterol ging wel goed omlaag maar eind mei dit jaar kreeg ik onverklaarbare spierpijn. van de knieën tot aan de nek kon ik mij al snel niet meer goed bewegen.bloedonderzoek laten doen, alles ok en toen zei de huisarts: stoppen met de rosuvastatine. nu na 3 dagen al iets beter. heb wel tramadol als pijnstiller gekregen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ROSUVASTATINE TEVA TABLET FILMOMHULD 20MG

ROSUVASTATINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 20MG

16 May 2019

Op 4 april jongstleden werd bovenstaand medicijn die ik eerder had van het merk Sandoz vervangen door het Indiase merk Aurobindo.Sinds ik deze tabletten gebruik heb ik erg veel last van mijn darmen met afwisselend obstipatie en diarree met de bijbehorende buikpijn.Na de uitzendingen van Tegenlicht die onderzoek deed bij Aurobindo is mijn vertrouwen ernstig geschaad in de werking, de hygiëne en vooral ook de slechte werkomstandigheden bij Aurobindo. De prijs van het generieke medicijn mag nooit ten koste gaan van de goede werking en samenstelling en de omgeving waar deze medicijnen worden geproduceerd.Geld lijkt hier weer eens de belangrijkste motivatie waarbij het belang van de patiënt blijkbaar op een tweede plaats komt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ROSUVASTATINE TEVA TABLET FILMOMHULD 5MG

6 May 2019

Veel darmklachten,veel pijn in de buik en gasvorming wat dan pas na een dag of drie weer overging. Een paar dagen goed en dan begon het weer op nieuw.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ROSUVASTATINE TEVA TABLET FILMOMHULD 5MG

6 May 2019

Veel darmklachten,veel pijn in de buik en gasvorming wat dan pas na een dag of drie weer overging. Een paar dagen goed en dan begon het weer op nieuw.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel