Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 29 resultaten gevonden.

SERTRALINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 50MG

11 September 2021

Ik gebruik het nu meer dan een maand en heb eindelijk het gevoel dat het werkt. Ik heb wel veel last van waterige ontlasting. Hebben anderen dit ook?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE SUN TABLET FILMOMHULD 50MG

11 July 2021

Ik gebruik al jaren sertraline sandoz en krijg nu sertraline sun waar ik gelijk erge hoofdpijn en vermoeidheid van krijg ,ben terug gegaan naar mijn apotheker en verteld van mijn ervaring maar deze zegt dat kan niet want er zit het zelfde in als in de sandoz ,ben terug gegaan naar de huisarts en deze zei dat ik bij mijn verzekeraar moest en die zij op zijn beurt dat ik bij de apotheker moet zijn ,heb nu de sandoz gekocht en heb net als voorheen nergens last van ,maar ik dacht dat de verzekering toch duur genoeg was om met mijn medicijn wat ik al jaren heb en werkt toch mee door moet kunnen gaan

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE SUN TABLET FILMOMHULD 50MG

2 July 2021

Ik heb een verschrikkelijke ervaring gehad met sertraline van het merk SUN. Omdat ik ben verhuisd en dus een andere apotheker kreeg ontving ik in plaats van SANDOZ SUN sertraline. Ik dacht misschien gaat de zon wel schijnen. Niet dus. In eerste instantie na een paar weken dacht is dat het goed zou gaan, ik had minder vermoeidheidsklachten en voelde mij verder goed. Tot week 3 ik ontzettend moest transpireren en dwangmatigheid kreeg, iets waar ik niet eens mee bekend ben. Tot het gevoel dat ik gek dreigde te worden door de stemmen in mijn hoofd. Ik slik sertraline al 8 jaar en had dit nog nooit meegemaakt. Ik kon niet meer functioneren en heb meteen de huisarts gebeld die meteen SANDOZ voor mij regelde. Al na dag 1 voelde ik mij weer normaler worden en kon ik weer wat overzicht in mijn hoofd krijgen. Nu betaal ik het zelf omdat mijn zorgverzekeraar het niet vergoed. Maar liever dat dan mijzelf ten gronde richten. Want ik kan mij heel goed voorstellen dat men zichzelf iets aan doet omdat het gevoel in je hoofd niet uit te houden is. Het is zo belangrijk dat nu duidelijk wordt niet met een merk te switchen als je er zo gevoelig voor bent!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE RIA TABLET FILMOMHULD 50MG

27 June 2021

Al vaker Overgestapt van merk sertraline omdat het andere merk niet leverbaar was of doordat je het goedkoopste merk krijgt. Bij elke overstap last van bijwerkingen. Nu bij sertraline Ria 50 mg heb ik meer last van vermoeidheid en emotionele schommelingen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE RIA TABLET FILMOMHULD 100MG

SERTRALINE TABLET 50MG

2 May 2021

Ik gebruik Sertraline Sandoz en ik ben er best tevreden over, wat ik merk als bijwerking is dat ik overdag last krijg van een naar gevoel, doof tintelend onrustig gevoel in mn bovenbenen krijg. Het gevoel dat je moet bewegen. Als je dan een irritatie prikkel/trigger krijgt dat het dan extra opspeeld. Klinkt dat bij iemand bekend in de oren, zoja wat doe je er tegen om het vervelende gevoel weg te nemen?

SERTRALINE RIA TABLET FILMOMHULD 100MG

1 May 2021

Even overgestapt op sertraline Ria maar dat is slechts bevallen last van spanningen buik krampen even weer in een diep dal geweest huisarts gebeld voor sertraline aurobindo was nu wel weer te leveren.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE RIA TABLET FILMOMHULD 100MG

12 April 2021

Ik kreeg Sertraline Ria. De zorgverzekeraar was overgestapt op dit middel. Voor twee jaar. Slechte ervaring met Ria het is een tablet wat direct uit elkaar valt en erg vies van smaak is. branderig gevoel in mon en misslijkheid treedt op. Aurobindo wel erg goede ervaring mee.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE RIA TABLET FILMOMHULD 100MG

18 March 2021

Ik moest overschakelen van aurobindo naar RIA. Sinds het slikken heb ik een brandend en verdovend gevoel in mijn mond, keel en maag en krijg daardoor ook moeite met ademen. Wellicht komt het omdat dit tablet in enkele seconden oplost.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE RIA TABLET FILMOMHULD 100MG

24 February 2021

Al vaker van merk gewisseld nooit klachten gehad maar van deze tbl wordt ik wazig, misselijk raar gevoel, gelukkig had ik nog wat andere tbl. Mirgen naar apotheek voor andere tbl

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 50MG

29 January 2021

1 week gebruikt. Grieperig, duizelig, misselijk. Werd na 4e dag minder. Kreeg toen alleen last van elektrische schokjes. Daardoor gewisseld van medicatie.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE SUN TABLET FILMOMHULD 50MG

19 January 2021

Ik slik al jaren Sertraline van allerlei fabrikanten en heb nooit problemen ondervonden totdat ik de sertraline van het merk Sun kreeg. Het werkt gewoon niet en ik zak weer heel diep in mijn depressie. Contact opgenomen met de huisarts die direct een ander middel voor heeft geschreven, maar de apotheek weigert dat te leveren. Volgens hen zit er totaal geen verschil tussen de medicijnen en wordt Sun verkozen door de verzekeraars. Contact opgenomen met de verzekeraar die zegt dat een ander merk wel vergoed wordt als de huisarts dit via een formulier aanvraagt. Dit heeft mijn huisarts gedaan, maar de apotheek weigert een ander merk te leveren. Sinds wanneer zitten apothekers op de stoel van de huisarts?Sun is gewoon een niet werkend middel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 50MG

12 November 2020

Ik slik al jaren Sertraline Sandoz zonder klachten.Nu door het landelijk tekort van de Sertraline Sandoz, de Sertraline van Aurobindo gekregen, en ervaar nu darmklachten. Zachte, slappe ontlasting

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 50MG

SERTRALINE SUN TABLET FILMOMHULD 50MG

20 September 2020

De sertraline Mylan die ik al jaren slik heeft leverings problemen. Daarom onder protest de sertraline Sun maar genomen omdat ik niks meer had. Volgens apotheek precies hetzelfde....na een paar weken de Sun te slikken voel ik me vreselijk neerslachtig. Dit gemeld bij apotheek en klein doosje Mylan had ze nog liggen. Hopelijk half oktober wordt de Mylan weer geleverd. Sun slik ik nooit meer!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 50MG

29 August 2020

Ik slik 25mg**Heel erg chill. Ik eet meer, drink meer, heb meer diepe slaap, niet meer angstig, voel me sinds ik het gebruik mega high on life. Werkte al onmiddellijk in na 2 uurtjes! Geen bijwerkingen, naast dat mijn vagina geen gevoel meer heeft en dat seks me niks meer doet. (Wat vrij apart is voor iemand van 20) Het leven heeft meer kleur, eten heeft meer smaak. Helemaal mooi.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 50MG

10 August 2020

Ik slik al jaren sertraline van Sandoz. Dit i al maanden niet verkrijgbaar en het alternatief is van aurobindo. Ik kreeg maag- en datmklachren die worden veroorzaakt door de hulstof macrogol 400. Een middel dat wordt gebruikt om de ontlasting op gang te brengen. Hoe is het mogelijk dat dit wordt toegevoegd aan een geneesmiddel zonder waarschuwing. Sertraline van Sandoz is in heel Nederland niet meer te krijgen tot oktober 2020. Ik vind dit echt niet kunnen. Slik het niet voor de lol

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE MYLAN TABLET FILMOMHULD 100MG

6 August 2020

Ik neem sinds jaar en dag Sertraline van Sandoz. Blijkt deze producent tot medio September niet te kunnen leveren!! Onvoorstelbaar maar waar. Ik slik nu Sertraline, gefabriceerd door Mylan. Dat is een ramp. M'n stemmingswisselingen zijn amper nog te volgen. Ik vlieg van hoog naar laag en hoppaa weer terug (naar af). Ik krijg het niet stabiel, al weken niet. Om gek van te worden! Heb al een aantal keer zo diep gezeten dat ik het leven helemaal niet meer zag zitten. Mijn psych is tot overmaat van ramp ook nog eens met vakantie. Van harte gegund, daar niet van, maar de psych die hem vervangt ken ik; het werkt niet tussen ons. Dus bel ik deze meneer niet, zelfs niet als ik diep in de shit zit. Ik hoop het vol te houden tot medio September als Sandoz weer gaat uitleveren.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE TEVA TABLET FILMOMHULD 100MG

5 August 2020

Sertraline van teva werkt super goed. gebruik het al jaren en helpt mij echt van mijn paniekaanvallen af en mijn normale leven te leven. Echter komt het de laatste tijd vaak voor dat de Sertraline van Teva niet leverbaar is. Zo ben ik een aantal maanden geleden overgegaan op de Sandoz wat mij niet goed beviel.. na eindelijk een beetje gewens te zijn krijg ik bij de apotheek te horen dat ook deze niet meer leverbaar is.. en ik 2 verschillende merken meekrijg. SUN en AUROBINDO... ik was flink kwaad want ik moet weer opnieuw aan een middel wennen... maar er is helaas niks aan te doen.. Ik vind het echt heel erg frustrerend en naar dat het zo moet,over 2 maanden weer nieuwe halen en afwachten wat ik dan mee krijg.. dit kan toch niet zo?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 100MG

29 July 2020

Ik gebruik 50 mg sertraline en ben erg gevoelig voor bijwerkingen. Dit merk ik zodra ik een ander merk krijg. Volgens de apotheker heeft dat te maken met de mindset wanneer ik mijn medicatie inneem!!! ??? Om boos van te worden. Nu is het enige wat nog leverbaar is 100 mg in een tabletvorm zonder breuklijn hoe ga ik dit doen. Nu is iedere dosis elke dag anders! En dat terwijl ik moet gaan afbouwen wat dus niet kan want een tabel van 100mg kun je niet in 8 en delen toch? Ik zou afbouwen met 12.5 mg per week omdat er anders grotere kans heb op bijwerkingen is. Een dagelijks wisselende dosis doordat ik nu een 100 mg tablet moet gaan delen is dan wel acceptabel?? Hoezo mindset

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 50MG

SERTRALINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 50MG

8 July 2020

Wat ben ik opgeknapt van dit middel. Ik had al zeker vijf jaar een zware depressie met angstklachten en kon al niet goed functioneren, ook na vele jaren therapie. Al op de eerste dag Setraline Sandoz voelde ik de gordijnen in mijn hoofd al open gaan. Ik slaap goed, heb geen hartkloppingen meer, ben geduldig, vrolijk en zelfverzekerd. Toen dit merk kort geleden niet leverbaar was en ik Mylan kreeg, ging ik in een paar dagen helemaal terug naar af. Al na twee dagen Sandoz knapte ik weer helemaal op. Mijn bijwerkingen zijn bizarre dromen, iets tragere stoelgang en ik ben minder goed in kleine dingen onthouden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE MYLAN TABLET FILMOMHULD 50MG

8 July 2020

Ik kreeg dit merk toen mijn eigen merk sertraline Sandoz niet leverbaar was. Ik kreeg al mijn oude klachten terug: slecht slapen, somber, huilbuien, angstig, piekeren en moe. Ik ga dit merk niet meer nemen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE SUN TABLET FILMOMHULD 50MG

SERTRALINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 50MG

11 June 2020

Na ongeveer 6 weken werd ik wat blijer, maar ik weet niet of het door het medicijn kwam want het was maar kort en sowieso werd de bijwerking gevaarlijker dan de kwaal want ik kreeg diarree die niet over ging. Pas toen ik er helemaal mee stopte hield de diarree in dezelfde week op.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel