Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 29 resultaten gevonden.

SERTRALINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 50MG

8 June 2022

Sinds ik de sertraline via een andere fabrikant slik ervaar ik een terugval, en ervaar bijverschijnselen zoals ook toen ik begon met de medicatie, nu bijna een jaar geleden. Merknaam staat wel op de strips, maar zijn geleverd in een doosje van de apotheek en de tabletten zijn anders van vorm en minder goed te splijten. Ga dit bespreken met de huisarts.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE TEVA TABLET FILMOMHULD 100MG

12 May 2022

Ik heb het jaren gebruikt en was happy. Nu al weer twee jaar(?) andere ROMMEL (Aurobindo) gekregen van de apotheek omdat Teva niet leverbaar is. Mijn tandarts klaagt over te weinig speeksel in mijn mond waardoor tanden kwetsbaarder zijn. Mijn haren zijn breekbaarder. Mijn nagels; ik heb er maar nep-nagels op gedaan want daar was geen eer meer aan te behalen. De laatste keer kreeg ik Sun; ik heb vaker hoofdpijn??

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE SUN TABLET FILMOMHULD 50MG

9 May 2022

Ongeveer een uur na inname migraine en ziek gevoel. Veel plassen en diarree. De werking werd binnen paar dagen minder voor de klachten en liep weer veel te klagen. Gebruikte sandoz en die 6 dagen van dit merk lag ik ziek op de bank met migraine. Kwartje viel pas op dag 6 en gelijk gestopt. Na 2 dagen gestopt en weer op sandoz was mijn hoofdpijn mild tot weg en voelde ik me weer beter. Het voelt als vergif. Had dit merk ook de eerste 2 weken en toen dacht ik dat het beginnersbijwerkingen waren.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE SUN TABLET FILMOMHULD 50MG

30 April 2022

Een paar maanden geleden begonnen met sertraline 50mg sandoz. Na een paar weken alleen nog mildere bijwerkingen. Sinds 6 dagen lig ik plat met migraine en misselijkheid en een ziek gevoel sinds ik het merk sun heb gekregen. Dit ga ik dus niet meer innemen! Lees net vergelijkbare ervaringen. Wat een vreselijk gevoel en wat slecht dat dit zomaar veranderd mag worden als het duidelijk niet hetzelfde is. Het lijkt wel of mn benen niet stil kunnen liggen, vreselijke hoofdpijn, misselijk, darmklachten, bleek gezicht en lijk 10 jaar ouder.wat een troep is dit.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 50MG

23 January 2022

Constant misselijk en beroerd, tintelingen in bovenarmen en borst, diarree.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE SUN TABLET FILMOMHULD 50MG

21 January 2022

Ik kreeg POTS klachten terug, m.n. hyperacusis en fotosensitiviteit. Verder negatieve en zelfs suïcidale gedachten. Gelukkig kon ik snel terug naar Sandoz, omdat ik van verzekeraar was gewisseld. Binnen een dag voelde ik me al veel beter.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE SUN TABLET FILMOMHULD 50MG

20 January 2022

Ik ben 3 dagen geleden gestart met een half tabletje sertraline sun. Ik was 2 dagen ontzettend ziek, enorm veel hoofdpijn, misselijkheid, overgeven, duizelig, in de nacht zweten en paniekerig gevoel gehad. Gisteren kreeg ik in verband met bestelling bij een online apotheek nog een doosje sertraline in de brievenbus, sertraline Sandoz. Op basis van ervaringen die ik hier gelezen had inmiddels, heb ik gisteren een half tabletje van de sertraline Sandoz genomen :vrijwel geen last van bijwerkingen!! Ik neem de Sun niet meer en breng deze terug. Ongelooflijk wat een verschil!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 100MG

19 December 2021

Ik heb heel veel last van bijwerkingen en ben benieuwd hoelang ik dit medicijn mag gebruiken, ik gebruik het al 3,5 jaar en voel me er echt niet beter door

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE MYLAN TABLET FILMOMHULD 50MG

15 December 2021

Bij de opbouw (na ong. 14 dagen) neiging om keukenmes te gebruiken voor moord

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE RIA TABLET FILMOMHULD 100MG

3 December 2021

Door prevalentiebeleid van verzekeraar helaas dit middel moeten gebruiken. Geeft een 'wattig' hoofd en vermoeid gevoel. Ook een vieze smaak, maagpijn en last van zere slokdarm met chemische oprispingen . Echt heel vervelend middel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE SUN TABLET FILMOMHULD 50MG

21 November 2021

Waarom zit de KANKERVERWEKKENDE witte kleurstof E171 in dit medicijn? Daar word ik niet blij van!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE SUN TABLET FILMOMHULD 50MG

20 October 2021

Ik gebruik al jaren sertraline. Nu heb ik het merk SUN gekregen en heb ontzettend veel bijwerkingen. Rusteloosheid, dwangmatig handelen, nervositeit, hartkloppingen, manische episode. Ik blijf 24/7 "aanstaan". Mijn hoofd draait overuren en hoeveel ik ook op een dag onderneem, ik blijf als een sneltrein doorgaan. Ook kan ik bijna niet stoppen met praten. Vanaf het moment dat ik wakker word, gaan er 1000 gedachte door mijn hoofd en wat ik allemaal nog "moet" doen. Word dus elke ochtend wakker met onrust en dit blijft doorgaan totdat ik s'nachts eindelijk in slaap val. Wat een vervelende medicatie!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE MYLAN TABLET FILMOMHULD 50MG

17 October 2021

Dit merk werkte voor mij niet. Heb deze eenmalig ontvangen in plaats van mijn gebruikelijke merk - Sandoz, en kreeg direct veel van mijn oude klachten terug. Eenmaal weer terug naar Sandoz, ging het direct beter.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 50MG

11 September 2021

Ik gebruik het nu meer dan een maand en heb eindelijk het gevoel dat het werkt. Ik heb wel veel last van waterige ontlasting. Hebben anderen dit ook?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE SUN TABLET FILMOMHULD 50MG

11 July 2021

Ik gebruik al jaren sertraline sandoz en krijg nu sertraline sun waar ik gelijk erge hoofdpijn en vermoeidheid van krijg ,ben terug gegaan naar mijn apotheker en verteld van mijn ervaring maar deze zegt dat kan niet want er zit het zelfde in als in de sandoz ,ben terug gegaan naar de huisarts en deze zei dat ik bij mijn verzekeraar moest en die zij op zijn beurt dat ik bij de apotheker moet zijn ,heb nu de sandoz gekocht en heb net als voorheen nergens last van ,maar ik dacht dat de verzekering toch duur genoeg was om met mijn medicijn wat ik al jaren heb en werkt toch mee door moet kunnen gaan

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE SUN TABLET FILMOMHULD 50MG

2 July 2021

Ik heb een verschrikkelijke ervaring gehad met sertraline van het merk SUN. Omdat ik ben verhuisd en dus een andere apotheker kreeg ontving ik in plaats van SANDOZ SUN sertraline. Ik dacht misschien gaat de zon wel schijnen. Niet dus. In eerste instantie na een paar weken dacht is dat het goed zou gaan, ik had minder vermoeidheidsklachten en voelde mij verder goed. Tot week 3 ik ontzettend moest transpireren en dwangmatigheid kreeg, iets waar ik niet eens mee bekend ben. Tot het gevoel dat ik gek dreigde te worden door de stemmen in mijn hoofd. Ik slik sertraline al 8 jaar en had dit nog nooit meegemaakt. Ik kon niet meer functioneren en heb meteen de huisarts gebeld die meteen SANDOZ voor mij regelde. Al na dag 1 voelde ik mij weer normaler worden en kon ik weer wat overzicht in mijn hoofd krijgen. Nu betaal ik het zelf omdat mijn zorgverzekeraar het niet vergoed. Maar liever dat dan mijzelf ten gronde richten. Want ik kan mij heel goed voorstellen dat men zichzelf iets aan doet omdat het gevoel in je hoofd niet uit te houden is. Het is zo belangrijk dat nu duidelijk wordt niet met een merk te switchen als je er zo gevoelig voor bent!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE RIA TABLET FILMOMHULD 50MG

27 June 2021

Al vaker Overgestapt van merk sertraline omdat het andere merk niet leverbaar was of doordat je het goedkoopste merk krijgt. Bij elke overstap last van bijwerkingen. Nu bij sertraline Ria 50 mg heb ik meer last van vermoeidheid en emotionele schommelingen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE RIA TABLET FILMOMHULD 100MG

SERTRALINE TABLET 50MG

2 May 2021

Ik gebruik Sertraline Sandoz en ik ben er best tevreden over, wat ik merk als bijwerking is dat ik overdag last krijg van een naar gevoel, doof tintelend onrustig gevoel in mn bovenbenen krijg. Het gevoel dat je moet bewegen. Als je dan een irritatie prikkel/trigger krijgt dat het dan extra opspeeld. Klinkt dat bij iemand bekend in de oren, zoja wat doe je er tegen om het vervelende gevoel weg te nemen?

SERTRALINE RIA TABLET FILMOMHULD 100MG

1 May 2021

Even overgestapt op sertraline Ria maar dat is slechts bevallen last van spanningen buik krampen even weer in een diep dal geweest huisarts gebeld voor sertraline aurobindo was nu wel weer te leveren.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE RIA TABLET FILMOMHULD 100MG

12 April 2021

Ik kreeg Sertraline Ria. De zorgverzekeraar was overgestapt op dit middel. Voor twee jaar. Slechte ervaring met Ria het is een tablet wat direct uit elkaar valt en erg vies van smaak is. branderig gevoel in mon en misslijkheid treedt op. Aurobindo wel erg goede ervaring mee.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE RIA TABLET FILMOMHULD 100MG

18 March 2021

Ik moest overschakelen van aurobindo naar RIA. Sinds het slikken heb ik een brandend en verdovend gevoel in mijn mond, keel en maag en krijg daardoor ook moeite met ademen. Wellicht komt het omdat dit tablet in enkele seconden oplost.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE RIA TABLET FILMOMHULD 100MG

24 February 2021

Al vaker van merk gewisseld nooit klachten gehad maar van deze tbl wordt ik wazig, misselijk raar gevoel, gelukkig had ik nog wat andere tbl. Mirgen naar apotheek voor andere tbl

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 50MG

29 January 2021

1 week gebruikt. Grieperig, duizelig, misselijk. Werd na 4e dag minder. Kreeg toen alleen last van elektrische schokjes. Daardoor gewisseld van medicatie.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE SUN TABLET FILMOMHULD 50MG

19 January 2021

Ik slik al jaren Sertraline van allerlei fabrikanten en heb nooit problemen ondervonden totdat ik de sertraline van het merk Sun kreeg. Het werkt gewoon niet en ik zak weer heel diep in mijn depressie. Contact opgenomen met de huisarts die direct een ander middel voor heeft geschreven, maar de apotheek weigert dat te leveren. Volgens hen zit er totaal geen verschil tussen de medicijnen en wordt Sun verkozen door de verzekeraars. Contact opgenomen met de verzekeraar die zegt dat een ander merk wel vergoed wordt als de huisarts dit via een formulier aanvraagt. Dit heeft mijn huisarts gedaan, maar de apotheek weigert een ander merk te leveren. Sinds wanneer zitten apothekers op de stoel van de huisarts?Sun is gewoon een niet werkend middel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel