Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 32 resultaten gevonden.

EZETIMIBE/ SIMVASTATINE AUROBINDO TABLET 10/ 20MG

EZETIMIBE/ SIMVASTATINE AUROBINDO TABLET 10/ 20MG

13 June 2022

Pijn in benen zo erg dat ik bijna in rolstoel belande Ben uit mezelf gestopt en geloof het of niet ik kan weer lopen en wil dit nooit meer!

SIMVASTATINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 40MG

9 November 2021

Heb steeds simvastatine sandos gebruikt,sinds een week accord en vreselijke pijn in mijn buik af en toe misselijk en duizeligheid, heb het nog nooit eerder gehad ik wil terug naar sandos

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SIMVASTATINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 20MG

6 June 2021

Pijn in me kuiten,rug en nek,tinteling aan mijn vingers en ook last van haaruitval.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EZETIMIBE/ SIMVASTATINE MYLAN TABLET 10/ 40MG

28 March 2021

Gezwollen voeten .Pijn in rug en benen en zeer vermoeid.

EZETIMIBE/ SIMVASTATINE AUROBINDO TABLET 10/ 40MG

13 February 2021

De medicijnen zitten in strips van 10 en soms 30 tabletten, waarvan ik er een per dag moet nemen. Om in de gaten te kunnen houden, knip ik de strips in stukken van 7 tabletten en houd ik er 3 per strip over.Die moet ik later weer samenvoegen met resten van andere strips. De tabletten lijken soms erg op elkaar en dat is best lastig, zeker als je ouder bent en het niet allemaal meer zo goed snapt.

EZETIMIBE/ SIMVASTATINE AUROBINDO TABLET 10/ 20MG

14 January 2021

Denk dat artsen hier het meeste provisie voor krijgen want van de 10 mensen die ik ken (waaronder ikzelf) hebben er 10 moeten stoppen vanwege zeer erge spierpijnen. Veel mensen denken dat ze verslechteren vanwege leeftijd maar achteraf kwam het door dit medicijn. Walgelijk at dit nog steeds wordt voorgeschreven.

SIMVASTATINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 40MG

21 November 2020

Ik gebruik simvastatine 20 mg sinds 6 maanden.Mijn lengte is 170 en weeg 62 kg.Ik ben niet in gewicht aangekomen maar krijg een dikke buik.Bijwerking simvastatine??

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EZETIMIBE/ SIMVASTATINE GLENMARK TABLET 10/ 10MG

SIMVASTATINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 40MG

12 June 2020

Deze lange tijd moeten nemen vw hartaanval op jonge leeftijd. Cholesterol liep echter steeds weer omhoog. Werd van dit middel kribbig, narrig, ruziezoekerig, verder darmklachten. Na stoppen direct verbetering. Maar cholesterol hoger. Doe nu rode gist rijst met Q10, dat is wel uit te houden. Cholesterol blijft er beter bij. Alleen best kostbaar, zelf betalen dus.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EZETIMIBE/ SIMVASTATINE AUROBINDO TABLET 10/ 20MG

21 March 2020

Na een jaar 40 mg per dag te hebben gebruikt, last gekregen van spierpijn.In overleg met huisarts overgegaan op 20 Mg, helaas is spierpijn niet minder geworden.

SIMVASTATINE TABLET FO 20MG

15 February 2020

Veel last van nek en schouders en armen pijn en kan mijn armen slecht boven hoofd houden

SIMVASTATINE CF TABLET FILMOMHULD 10MG

18 January 2020

Slik dit middel al een aantal jaren. Heb sinds die tijd veel last van krampen in mijn benen. Daarnaast veel last van maagklachten: als maar oprispingen waarbij mijn voedsel omhoog komt en een constant gevoel van misselijkheid. Uiteindelijk kwam een arts met het idee om met deze medicatie te stoppen. Ben nu een paar dagen gestopt en voel me een ander mens. Man 86 jaar

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Simvastatine 40mg

27 November 2019

Blauwe plekken spierpijn beroerd impotentie klachten waardeloos product

SIMVASTATINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 20MG

16 September 2019

Heb 20 jaar geleden dit middel gebruikt en ben er toen mee gestopt door de aan houdende spierpijn die met het stoppen vrijwel meteen over was. Nu na een recent voorval dit middel weer voorgeschreven gekregen en het gedoe is onmiddelijk wedr begonnen. Ongekend dat deze troep n o g steeds wordt voorgeschreven. Het middel is ergef als de kwaal.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SIMVASTATINE TABLET FO 20MG

29 August 2019

Vele jaren gebruikt , al jaren nek ,schouder klachten.Door omstandigheden 2 maanden gestopt met simvastatins 20 mg bijna geen klacnten meer.Daarna weer gaan gebruiken, en na een maand weer de zelfde klachten.

Simvastatine/ Aceyltalizuur

SIMVASTATINE TABLET FO 40MG

29 July 2019

Ik heb het 2 jaar geleden twee maanden geslikt: mijn leven is totaal veranderd: elke dag spierpijn in bovenbenen achterkant en billen: geen dag zonder pijn, zelfs in bed. Word in september 85 en was tot 2 jaar geleden erg sportief, bergwandelingen, fietsen. Nu loop ik moeilijk. Fysiotherapie of injecties allemaal gehad maar niets helpt! Hoe kom ik van de pijn af? Mw.M.L.Kerkmeester Pieterburen

SIMVASTATINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 40MG

17 July 2019

Vanaf dag 1 bijna vijf jaren geleden heb ik geen bijzondere klachten gehad m.b.t het gebruik van simvastatine. Af en toe had ik wat last van duizeligheid, na verloop van tijd verdween dit.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EZETIMIBE/ SIMVASTATINE TEVA TABLET 10/ 40MG

27 June 2019

ben er na 5 weken mee gestopt wegens te veel bijwerkingen zoals: Netelroos; tintelingen in arm en vingers; duizeligheid; vermoeidheid in Armen en Benen; Gewrichtspijn, nu naar een week worden de klachten minder

SIMVASTATINE TABLET FO 40MG

13 June 2019

Ik gebruik het nu 7 jaar en en dacht dat het door mijn cva kwam nu sinds kort door dat ik het zei tegen mijn dokter die mij onder controle houdt met mijn cva dus niet mijn huis arst dat ik me zo moe en spierpijn had dat ik amper uit me stoel kan komen een lagere dosis in plaats van 40 nu 5 mlg is wel heel verschil toen waren die op had ik die van 40 mlg genomen ging gelijk mis dokter gebeld gelijk de 5 mlg voor geschreven hoop nu dat goed blijft gaan anders wil wat anders wil me niet zo beroert meer voelen

SIMVASTATINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 40MG

21 May 2019

Ik had erg veel last van de bijwerkingen, droge mond, duizelig en geheugen verlies. Gelukkig kon ik stoppen en voel mij een stuk beter.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SIMVASTATINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 40MG

SIMVASTATINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 20MG

16 May 2019

Ga Crestor slikken ,werkt prima en minder bijwerkingen.je krijgt het alleen niet vergoed.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SIMVASTATINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 20MG

14 May 2019

Sinds kort via de apotheek Simvastatine Sandoz 40mg gekregen ipv 'goede' simvastatine. Kreeg last van spieren, met name kuitspieren. Ik sport best wel veel en verweet daar mijn spierpijn aan. Gister uitzending Radar gezien en toch maar even 'op onderzoek uit'. Nu blijkt dat mijn spierpijn wellicht van de Simvastatine komt. Daarom maar besloten om de 40mg te halveren, als dat geen soelaas geeft wellicht een weekje stoppen. Ik begrijp uit de reactie dat je snel herstelt voelt. Ben absoluut niet bang dat mijn cholesterol ophoog schiet. Sinds mijn stent leef ik aardig gezonder zowel met eten als meer sporten (halve marathons).

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden medicijnpanel