Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 29 resultaten gevonden.

SUMATRIPTAN TABLET 50MG

17 March 2022

Vreselijke paniekaanvallen, uiteindelijk naar anderhalf uur hielt de migraine op. Vaker geprobeerd maar die paniekaanvallen zijn zo eng ik ben er mee gestopt. Ga nu met migraine door leven.

SUMATRIPTAN SUN INJVLST 12MG/ ML WWSP 0,5ML

21 December 2021

Werkelijk een magisch middel. Grote dank aan de bedenkers van dit medicijn. Breekt bij mij al binnen een minuut of 3 na de injectie zo’n vreselijke CH aanval af.

SUMATRIPTAN AUROBINDO TABLET 100MG

24 June 2021

Werkt totaal niet. Echt vreselijk, als je migrainepillen je niet helpen! Dit is nu het enige vergoede merk door mijn verzekering. Gelukkig kan ik op eigen kosten nog wél de TEVA kopen. Pff!!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SUMATRIPTAN AUROBINDO TABLET 50MG

13 November 2020

Heb Sumatripan van Mylan gekregen, roze ronde tablet maar ik word hier helemaal slap van kan moeilijk bewegen. Heb gevraagd om de oude langwerpige witte pil van een andere fabrikant waarbij ik deze klachten niet had maar dit is pas weer. Leverbaar in januari 2021

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SUMATRIPTAN SUN INJVLST 12MG/ ML WWSP 0,5ML

6 July 2020

Vanaf mijn 14e al migraine. Mijn hele leven werd hierdoor bepaald. Totdat ik sumatriptan kreeg van de dokter. Dit heeft mijn leven een stuk beter gemaakt. Het middel heeft wel wat bijwerkingen, vermoeid, ik noem het whappie maar de pijn trekt binnen 10 min weg. Ik heb héél véél last van migraine dus zet ook véél spuiten. Beter zo toch nog een beetje levensvreugd dan 4 van de 7 dagen met barstende hoofdpijn lopen. Je kunt niet meer normaal functioneren. En met sumatriptan injectie wel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SUMATRIPTAN AUROBINDO TABLET 50MG

11 May 2020

Aurobindo Sumatriptan gebruik al ik al vele jaren. Het werkt altijd en bij mij nagenoeg zonder bijverschijnselen. Als ik een aanval voel opkomen dan werkt vaak een half tabletje al binnen een half uur. Soms heb ik iets meer nodig. Met andere generieke merken heb ik slechte ervaringen. Dat lijken wel placebo's. Sandoz werkt ook uitstekend maar die krijg ik gewoon niet van de apotheek.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SUMATRIPTAN AUROBINDO TABLET 50MG

25 March 2020

Werkt goed en snel. Heel weinig bijwerkingen ervan, alleen soms (half uur na inname ) een intens moe gevoel, maar dat trekt na een half uur weer weg. Binnen een uur is de aanval gestopt. Alleen, omdat ik hormonale migraine heb, komt de migraine soms terug na 8-12 uur, dan moet ik nog een dosis nemen. Ik heb meestal in mijn 3 migrainedagen 4 tabletten nodig, maar verder geen andere pijnstillers meer.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SUMATRIPTAN SANDOZ TABLET OMHULD 50MG

15 February 2020

Geweldig medicijn.Binnen een half uur werkt het.Overprikkeling weg en pijn in frontkwab De rest van de dag goeie energie en geen pijnen meer.Nooit meer pijn ook in nek en schouders en rest van hersenvlies.Super

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SUMATRIPTAN SANDOZ TABLET OMHULD 100MG

20 January 2020

Geen verbetering. Wel depressief enkele uren na inname. Ik voel me even moe dan wanneer ik niks inneem.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SUMATRIPTAN AUROBINDO TABLET 100MG

25 December 2019

Tegen de migraine werkt deze pil prima. Ik merk alleen nu dat het op een of andere manier ervoor zorgt dat paracetamol niet werkt. Omdat ik al 2 weken heftig hoest, neem ik op doktersadvies 4x per dag 2 paracetamol om een spiegel op te bouwen tegen de constante verschrikkelijke pijn aan de spieren rond mijn ribben van het hoesten. Dat werkte goed, totdat ik ook migraine kreeg en een sumatriptan nam. De 2 keren daarna had de paracetamol geen enkel effect en verging ik van de pijn van het hoesten. In de bijsluiter staat hier niks over, maar het heeft overduidelijk met de sumatriptan te maken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SUMATRIPTAN AUROBINDO TABLET 50MG

15 December 2019

Voor mij de beste van de sumatriptan merken. Binnen half uur van migraine/ spanningshoofdpijn af.Wel wat bijwerkingen zoals zware armen en druk op de borst. Maar dat weegt niet op tegen de vreselijke hoofdpijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SUMATRIPTAN SANDOZ TABLET OMHULD 50MG

20 November 2019

Ik gebruik sumatriptan tabletten 50 Mg vanwege me migraine en elke keer als ik dit gebruik krijg ik tintelingen in armen en benen, hoofdpijn verergert en suf hoofd ervan, verkrampte keel veel pijn en van binnen gaat me neus flink branden, kortademig, lichaam voelt slap aan maar na 4 uur werkt het medicijn eindelijk wel

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SUMATRIPTAN SANDOZ TABLET OMHULD 50MG

14 October 2019

Dit is het enige tot nu toe dat werkt. Wel met bijwerkingen (half uur na inname geen gevoel meer in handen en een stijve nek en verkrampte keel), maar na twee uur is de migraine weg. Daarna een dag heel moe. Opeens vergoedde de zorgverzekeraar alleen nog maar Aurubindo, maar dat werkte totaal niet (zelfs 3x 50 mg ipv 1 x 50 mg haalde niets uit). Daarna dus maar sandoz zelf gaan betalen. Echter... nu is Sandoz volgens de apotheker helemaal niet leverbaar meer.. wat nu??

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SUMATRIPTAN AUROBINDO TABLET 50MG

10 October 2019

Sinds het laatste herhaalrecept Aurobindo gekregen. Ervaring dat het minder tot niet helpt. Duurt lang voordat de aanval verdwijnt. Toevallig een pil uit een oude strip van Teva gebruikt en m'n migraine verdween zeer snel. Mijn apotheek mag alleen Aurobindo aan mij leveren, omdat mij zorgverzekeraar geen ander middel vergoed. Nu moet ik het dus zelf betalen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SUMATRIPTAN ACCORD TABLET OMHULD 50MG

SUMATRIPTAN SANDOZ TABLET OMHULD 50MG

11 May 2019

Ik gebruik het al vele jaren en het werkt bij mij altijd goed. Ik neem het in zodra ik merk dat een aanval van migraine begint (meestal vroeg in de ochtend) en de werking begint na een half uur tot een uur. Hoewel ik me dan vaak wel wat moe voel kan ik de rest van de dag gewoon functioneren. Meestal is een half tabletje voor mij voldoende.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SUMATRIPTAN ACCORD TABLET OMHULD 50MG

10 April 2019

Sumatriptan van teva. Eindelijk iets dat werkt.Herhaalrecept . Maar dan van sandoz gekregen. En dat werkte niet. En dat betekent weer twee dagen ellende.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SUMATRIPTAN ACCORD TABLET OMHULD 50MG

10 April 2019

Je moet het inderdaad gebruiken alleen bij migraineaanvallen. Ik krijg er tintelingen van in me armen en benen. Plus voel druk bij me neus aderen verder helpt het goed maar niet te veel ervan nemen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SUMATRIPTAN SANDOZ TABLET OMHULD 50MG

7 April 2019

Ik word heel moe van dit middel. Ook heb ik zoveel spierpijn in rug, schouders en nek dat ik de signalen van migraine niet meer op tijd aan voel komen. Sumatriptan Teva werkte prima, zonder bijwerkingen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SUMATRIPTAN SANDOZ TABLET OMHULD 50MG

6 April 2019

Met dit medicijn heb ik eindelijk iets wat echt helpt. Na gebruik voel je je eerst wat duizelig, hoofdpijn wordt ook een beetje erger, maar na een uur verdwijnt de pijn in je hoofd, nek en schouders. Wel bij de eerste verschijnselen innemen. Ik heb 1 pil per dag nodig en dit ongeveer 4 dagen per maand.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SUMATRIPTAN SANDOZ TABLET OMHULD 50MG

12 March 2019

Ik kreeg sumatriptan van Teva. Dit middel werkt goed. De herhaal medicatie sumatriptan sandoz deze medicatie werkt niet

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SUMATRIPTAN AUROBINDO TABLET 50MG

19 October 2018

Werkt goed tegen migraine. Heeft wel bijwerkingen. Verminderd reactievermogen en drukkend gevoel in de keel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

sumatriptan aurobindo

16 October 2018

Waardeloos! Heb bij apotheek in mn dossier staan Sandoz en geen Aurobindo maar krijg dus wèl Aurobindo...teruggegaan en kreeg Mylan, helpt ook niet .6 weken verder met veel verpeste dagen door migraine. Moet nu weer een recept halen bij HA omdat zij 2 x verkeerd leveren. Is hondsbrutaal om je weg te sturen met bende enje lekker te laten bungelen met snoesjes

SUMATRIPTAN AUROBINDO TABLET 100MG

16 July 2018

Deze helpen redelijk bij een migraineaanval maar vaak heb ik toch nog een tweede nodig. inmiddels is deze onlangs door de apotheek vervangen door de Sumatriptan van Mylan. Het enige voordeel is dat deze is omhuld en je dus niet die nare, zurige smaak van de Aurobindo proeft maar helaas werkt het middel zelf minder goed. Heb er de afgelopen dagen twee ingenomen omdat de aanval terug kwam maar hij kwam vandaag weer terug. Het allerbeste middel blijft Immigran, daarvan had ik met éen tablet genoeg, mag helaas niet meer worden voorgeschreven.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SUMATRIPTAN ACCORD TABLET OMHULD 100MG

18 May 2018

Werkt snel en prima bij een migraine aanval. Alleen zeer moeilijk te krijgen. Ben nu al 3 wkn aan het wachten en er komen 3 weken bij . De Sumatriptan is niet leverbaar in Nederland

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden medicijnpanel