Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 28 resultaten gevonden.

TAMOXIFEN PCH TABLET 20MG

14 October 2021

Hele stijve en pijnlijke spieren, gewrichtspijnen, pijnlijke voeten en slecht slapen. Na 8 weken gebruik slaap ik wel beter.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMOXIFEN PCH TABLET 20MG

9 October 2021

Ik slik sinds 5 maart dit jaar tamoxifen had heel veel klachten alle botten in mijn lichaam deden pijn na 3 maanden ging het ineens beter. Nu na een aantal maanden heb ik weer veel last overal spierpijn door mijn hele lichaam. Zijn er meer mensen met deze ervaring?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMOXIFEN PCH TABLET 20MG

18 August 2021

Nu voor de 2e keer in 3jaar overstap moeten maken van tamoxifen sandoz 20mg naar tamoxifen PCH 20 mg. Opnieuw 3 maanden klachten. Pijn in botten, ribben, borst, darmklachten, opvliegers etc. Slaapgebrek door pijnen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMOXIFEN SANDOZ TABLET 20MG

3 June 2021

Gebruik Tamoxifen 20 Mg zandos sinds Dec 2019....had veel last van opvliegers heb ik nu medicatie voor...maar ook veel last van vaginale schimmel infectie nu ineens last van kalknagel op voet ..en de erge gewrichtsklachten ...gebruik wel magnesium maar helpt nog niet veel ...ben nu 58 maar voel me niet zo ...vreselijk in totaal 7 jaar tot volgend jaar april Tamoxifen en dan over op letrazol ...moeten blijven volhouden ..maar is niet altijd fijn

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMOXIFEN PCH TABLET 20MG

15 April 2021

Ik kreeg dit medicijn ter vervanging van Sandoz zonder opgave van reden. Hier zijn de bijwerkingen veel erger bij mij: been krampen, stram, pijn in mijn ribbenkast dog gevoel in huid en zeurderig gevoel. Dat heb ik sinds deze pillen. Loop er zelfs door bij de fysio.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMOXIFEN SANDOZ TABLET 20MG

12 May 2020

In September 2016 begonnen met 20 MG Tamoxifen Sandoz. Aangezien dit niet in bloed terug te vinden was na 1e onderzoek over moeten staappen naar Anastrazol. Wat een troep is dat, na 4 dagen al ongelooflijke last van mijn knieen. Na weer wat onderzoeken weer terug naar tamoxifen , maar nu 80 Mg !!Ben zo stram en stijf als ik weet niet wat :-(. Nog 1 jaar te gaan ......

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMOXIFEN MYLAN TABLET 20MG

2 October 2019

Slik het nu een jaar,nog 4 te gaan. Gelukkig geen depressieve klachten. Wel veel last van mijn gewrichten, heupen, enkels, vingers, knieën. Bij erge pijn pak ik dan maar ibuprofen. Soms twijfel ik wel of ik die 5 jaar wel pijn wel vol kan houden. Een of 2 keer per dag een opvlieger red ik ook wel.Een paar maanden geleden kreeg ik de sandoz en binnen 2 dagen was ik helemaal van slag. Niet slapen, erg down en beroerd. Heb nu op medische indicatie weer de Mylan, dan vergoedt de verzekering het wel gewoon. Ik ben eigenlijk meer bang/benieuwd wat de tamoxifen op langere termijn met mijn lichaam doet.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Tamoxifen 10 mg

26 September 2019

Voor mij is dit middel niet te verdragen. Ernstige gewrichtsklachten. De trap niet op en af lopen, mijn bed niet gewoon uitstappen, niet langer dan een kwartier op een stoel zitten, ik sleepte mezelf huilend voort, dat is geen leven. Verder voelde ik mezelf - en dat is misschien nog wel erger - binnen korte tijd al geestelijk helemaal in een depressie zakken, zomaar vanuit het niks de hele dag huilen en duistere nare gedachten. Echt zo van waarom leef ik nog. Ook de nachten maakte ik niet meer vol, ondanks slaapmedicatie: tegen 5 uur 's nachts steeds rillend van de kou wakker, niet meer kunnen inslapen dan. Ook mijn haar, wat ik tijdens de chemo's door hoofdkoelingsapparatuur voor een groot deel wist te behouden, viel nu opeens met bossen tegelijk alsnog voor een deel uit. Jeuk huid als huid nat is (zoals in bad/douche). Snel geïrriteerd. Weinig energie.

Tamoxifen 20 mg

31 July 2019

Inmiddels als tamoxifen mylan, sandos en apotex gehad. Volgens de apotheek allemaal hetzelfde. Ik vind het vreemd

TAMOXIFEN SANDOZ TABLET 20MG

12 June 2019

Slik deze sinds januari dacht dat het allemaal wel mee viel maar de opvliegers zijn er niet minder op geworden ben er soms gewoon naar van vermoeidheid en slecht slapen ellende dus

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMOXIFEN PCH TABLET 20MG

10 December 2018

Ik mis de waarschuwing dat bij gebruik van tamoxifen bij hormoongevoelige borstkanker alle produkten en supplementen met isoflavonen vermeden moeten worden. Soja bijvoorbeeld, wanneer je dit gebruikt werkt de tamoxifen niet of minder goed. Na de operaties, de borstontsteking en tijdens de bestraling heb ik behoorlijk wat eiwitshakes naar binnen gewerkt, denkend dat ik hiermee het genezingsproces stimuleerde. In feite stimuleerde ik hiermee de tumorgroei... Vreemd dat deze waarschuwing nergens te vinden is.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMOXIFEN MYLAN TABLET 20MG

24 October 2018

Ik slik nu sinds 5 maanden tamoxifen van merk Mylan . Ik heb nergens last van . Gaat goed nog steeds e n hoop dat het zo blijft

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMOXIFEN SANDOZ TABLET 40MG

26 August 2018

Dit is de tweede keer dat ik tamoxifen krijg. In 2005-2011 en in 2017 weer gestart ivm uitzaaiingen. Nu dosis 40 mg. Na een heel moeizaam anderhalf jaar, blijf ik kwakkelen en krijg ik helaas meer pijn. De kanker ligt stil dus daar komt het niet van. Het is echt de tamoxifen en wellicht in combinatie met zoladex. - gewichtstoename (20 kg tot nu toe) - veel gewrichtspijn/spierpijn?? Kan soms niet lopen-robot - vermoeidheid - slechter zien Het lopen en zwaarder worden vind ik het moeilijkste. Ik mag nooit meer stoppen met hormoon therapie, dus hoop echt op een oplossing, want dit houd ik niet vol.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMOXIFEN SANDOZ TABLET 20MG

21 April 2018

Zweten (opvliegers?). Gewrichtspijn in polsen en enkels. Spierpijn in kuiten. Pijn in onderrug en voeten. Wazig zien. Buikpijn. Lusteloos/depressief. Een vuurrood, warm gezicht. Na twee dagen een krachtige allergische reactie met huiduitslag (urticaria en een ander soort) en een zwellingen in het gezicht (oogleden, wangen). Ik moest direct stoppen. Ik heb 4 keer een tablet ingenomen. 1,5 Maand later, na 3 cortisonekuren en anti allergiepillen) is mijn immuunsysteem nog steeds onrustig. Het blijkt dat ik allergisch ben voor een stofje: Titandioxide E171.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMOXIFEN MYLAN TABLET 20MG

6 March 2018

Ik ben 20 februari 2018 gestart met Tamoxifen Mylan. De 1e week geen verandering merkbaar. Nu wel merkbaar hormoonschommelingen. Die had ik al en nu meer op de voorgrond. Per persoon verschilt het hoe je reageert. Je neemt jezelf immers mee. Per fabrikant andere hulpstoffen dus goed kijken naar je eigen situatie en gevoeligheid. Smiley op neutraal omdat ik pas in beginfase zit en de hele mikmak nog een plekje dien te geven.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMOXIFEN MYLAN TABLET 20MG

27 February 2018

ik ben okt 2016 gestart en heb werkelijk geen een bijwerking. Echt heel fijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Tamoxifen 20 mg Aurobindo

29 November 2017

Slik dit medicijn om geen hormoongevoelige kanker meer te krijgen na borstoperatie en bestraling. Geen chemo gehad. Low risk geval. Ik slik nu 4 maanden de Tamoxifen voor slapen gaan. In eerste 6 weken nam gewicht snel toe (5 kg) en ik werd daar depri van. Ook libido verdween. Wil me graag vrouw blijven voelen. Ben me gaan inschrijven bij kleine sportschool voor krachttraining en voedingsbegeleiding gezocht. Sindsdien kom ik niet meer aan en zit lekker in mn vel, maar afvallen in gewicht gaat moeizaam. Wat als ik niks had gedaan?!

Tamoxifen Hexal 20mg

24 November 2017

Slecht,hevige huiduitslag en vreselijke jeuk,gebruikte eerst Tamoxifen Sandoz had hier nooit problemen mee.

Tamoxifen

20 November 2017

Nadat ik geopereerd en bestraald was na borstkanker moest ik 2 jaar Tamoxifen gebruiken. Daarna overstappen op een ander medicijn (naam vergeten. Al snel kreeg ik hevige gewrichtspijnen. Zo stelde ik me de pijn bij reuma voor. Het bleek echter een bijwerking te zijn van zowel Tamoxifen als het daarop volgende medicijn, Op advies van mijn oncologisch specialist ben ik gestopt met de medicatie. Het heeft bijna een jaar geduurd voordat alles uit mijn lichaam verdwenen was. Ik heb het idee dat ik door deze situatie vatbaarder ben geworden voor allergieën. Dat bleek later bij middelen waarin Limonene verwerkt waren. Deze stof zit voornamelijk in schoonheidsprodukten als ook schoonmaakmiddelen. Een soort parfumversterker. De allergietest heeft .het echter niet in de lijst staan. De bijwerking bestond uit hevig hoesten en veel neusslijm. Dus "voortdurend"neus snuiten. Door neutrale middelen te gebruiken is het iets verbeterd, maar helemaal weg gaat het niet

Tamoxifen

1 October 2017

Na twee weken Tamoxifen heb ik het gehad. Pijnlijke beenkrampen, en een erg depressief gevoel. Eerst heb ik ongeveer drie jaar Femara genomen, maar ben gestopt door de bijwerkingen. Maar Tamoxifen is zeker geen verbetering.

TAMOXIFEN SANDOZ TABLET 20MG

15 August 2017

Na 4 weken Tamoxifen werd ik zwaar depressief en heb ik de behandeling stopgezet. Na overleg met oncoloog heb ik daarna Venlafaxine (antidepressiva) genomen en dit na drie weken terug gecombineerd met Tamoxifen. Deze keer zo goed als geen bijwerkingen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMOXIFEN SANDOZ TABLET 20 Mg

25 June 2017

Gebruik het nu bijna 12 maanden, heb ernstige zweetaanvallen, neerslachtig, pijn aan de voeten bij het opstaan , ook gewrichtsklachten. Ben 56 jaar maar mijn lichaam voelt soms " oud" aan. Krijg elke half jaar infuus zometa. Nog minimaal 4 jaar zien vol te houden.

Tamoxifen

6 June 2017

Pijn in kniegewrichten en spieren. Moeite met opstaan en lopen. Het was vreselijk. Kreeg ook koorts erbij 39.6. Toen ik stopte ging de koorts naar beneden en kon ik weer normaal lopen.

TAMOXIFEN MYLAN TABLET 20MG

12 May 2017

Was mezelf niet meer, hele snelle hartslag, uitgeput, stemmingswisselingen, depressief.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden medicijnpanel

Deze site maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om informatie over het gebruik van onze website te verzamelen om de inhoud te verbeteren. Door hieronder op “accepteren“ te klikken stem je in met het plaatsen en gebruik van al onze cookies. Voor meer informatie verwijzen wij je naar ons cookiebeleid.