Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 26 resultaten gevonden.

DUTASTERIDE/ TAMSULOSINE HCL ACCORD CAPS 0,5/ 0,4MG

26 November 2021

Nu zo,n 8 maanden gebruikt. Even goed 2, 3 x per nacht plassen. Constant verstopte en loopneus. Veel hoesten na inname na de avondmaaltijd. Spierpijnen, evenwichtsstoornissen. Pijnlijke rechter testikel. Zwakkere erectie en zaadlozing. Inmiddels 4 dagen gestopt. Loopneus, evenwicht en pijnlijke testikel over. Heb nu Lucovitaal Prostaat, potentie en urinewegen aan het proberen.

DUTASTERIDE/ TAMSULOSINE HCL ACCORD CAPS 0,5/ 0,4MG

21 October 2021

Werkt goed tegen beter kunnen plassen bij vergrote prostaat. Werd er wel iedere dag, de helft van de dag misselijk van

DUTASTERIDE/ TAMSULOSINE HCL ACCORD CAPS 0,5/ 0,4MG

30 April 2021

Kan dit medicijn ook erectieproblemen veroorzaken...?

DUTASTERIDE/ TAMSULOSINE HCL ACCORD CAPS 0,5/ 0,4MG

15 November 2020

Gekregen voor de bestrijding van de plasklachten , ik gebruik ook Metropolol en Losartan . Geen succes die Tamsulosine, het werkt wel tegen de klachten maar de bijwerkingen zijn nogal heftig: Duizelingen, spierpijn over het hele lichaam , koud zweet, droge mond en contante loopneus. Heb 2/3 maanden gebruikt en ben nu een paar dagen gestopt, en meeste bijwerkingen zijn weg Ik ga nu homeopathisch proberen

TAMSULOSINE HCL AUROBINDO RETARD CAPSULE MGA 0,4MG

2 November 2020

Ik heb het gevoel dat de enne strip tabletten beter werkt dan een ander. Hoe is het kwaliteits controle? Bij mij heb ik ook een erectie probleem gekregen,.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DUTASTERIDE/ TAMSULOSINE HCL SANDOZ CAPS 0,5/ 0,4MG

28 August 2020

snelle en onregelmatige hartslag na 2 weken dagelijkse inname. Direct gestopt maar 9 dagen later sloeg mijn hart weer op hol. Tweemaal is de ambulance gekomen met diagnose 1e graads A-V block, niet levensbedreigend

TAMSULOSINE HCL AUROBINDO CAPSULE MGA 0,4MG

11 August 2020

De zelden voorkomende zaadlozingsproblemen heb ik bij gebruik altijd. Kan alleen maar zaadlozing krijgen door paar dagen te stoppen met medicijn. Altijd droge mond (hierdoor weer caries in tanden), hoofdpijn in de ochtend, duizeligheid (slik ook betablokkers) en dikkere tong/smaakvermindering. Vreselijk medicijn maar alternatieven zijn nog erger. Bekkenbodemfysio schijnt zelfde effect te hebben als pil. Dat onderzoek ik nu.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DUTASTERIDE/ TAMSULOSINE HCL FOCUS CAPS 0,5/ 0,4MG

TAMSULOSINE HCL SANDOZ RETARD TABLET MVA 0,4MG

17 February 2020

Sinds een aantal jaren gebruik ik tamsulosine, voorgeschreven door mijn huisarts. Sindsdien zijn er bij mij achtereenvolgens de peesdraadjes van de mitralis hartklep (>open hart operatie) en een zenuwstreng in rechteroog (>glaucoom) geknapt, waardoor ik rechts voor 30% blind geworden ben.Volgens mij is tamsulosine een spierverslapper, die goed werkt bij een vergrote prostaat, maar via de bloedbaan op de lange duur negatieve effecten heeft voor andere delen van het lichaam.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Tamsulosine ret. tabl. 0,4 mg

TAMSULOSINE HCL AUROBINDO CAPSULE MGA 0,4MG

4 November 2019

dit medicijn werkt niet of niet altijd.ik heb het vermoeden dat de ene strip met capsules wel werkt en de andere niet.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMSULOSINE HCL CF CAPSULE MGA 0,4MG

11 August 2019

Man 49jr. Gebrijk nu 1 week pas. Al 4 x blaasontsteking gehad afgelopen jaar met ammoxiciline/clavulaanzuur. Gaat steeds ober en is snel weer terug. Waarschijnlijk blijft er steeds urine achter in de blaas.Plassen gaat minder schokkerig en plas de blaas leeg. Maar bijwerking die zelden voorkomt 'verminderde zaadvloeistof' is bij mij wel heel extreem. Gewoon erectie en klaarkomen. Maar er komt helemaal niks uit. Ben op vakantie maar ga dit wel even doorspreken met arts als ik terug ben. Hele rare ervaring.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMSULOSINE HCL AUROBINDO CAPSULE MGA 0,4MG

11 June 2019

Helpt al vele maanden. Nu 2 weken gestopt. Weer de klachten terug. Dus herstarten maar. Geen bijwerkingen. Top.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMSULOSINE HCL RANBAXY CAPSULE MGA 0,4MG

16 May 2019

Sinds 4 april gebruik ik bovenstaand medicijn en kreeg ik problemen met mijn darmen, obstipatie en diarree met daar tussendoor abnormale ontlasting.De zorgverzekeraar Zorg & Zekerheid weigert de eerdere Sandoz uitvoering van dit medicijn te vergoeden ondanks mijn meldingen van de darmproblemen.Nu heb ik via de apotheek zelf weer de Sandoz Tamsulosine 0,4 mg besteld evenals de Sandoz rosuvastatine 20 mg flimonthilde tablet voor eigen rekening om uit te zoeken of bij gebruik de darmproblemen weer tot het verleden behoren.Het kan toch niet zo zijn dat de zorgverlener omwille van alleen de prijs geen rekening houdt met de klachten die patiënten ervaren en rondvraag bij de apotheker bevestigen dat er heel veel klachten zijn bij het wisselen van de medicijnen door Indiase medicijnen waar van alles mis mee is. Dat is onaanvaardbaar.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMSULOSINE HCL RANBAXY CAPSULE MGA 0,4MG

13 May 2019

Of er een stompe cirkelzaag door mijn hersenen draait, misselijk en algeheel naar gevoel. Nu 1 week aan het slikken en niet tot werken in staat. Ik ga op zoek naar een natuurlijk product. ??

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMSULOSINE HCL AUROBINDO RETARD CAPSULE MGA 0,4MG

21 December 2018

Ik voelde mij onrustig en moe worden. In de 4de week kreeg ik steeds meer spierpijn in mijn bovenbenen,kuiten....pijnscheuten vermoeiend gevoel en krampen in mijn benen. Ik heb dit medicijn gekregen omdat er iets urine achterbleef in de blaas. Ik ga vandaag de arts of apotheek bellen dat ik ga stoppen met dit medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMSULOSINE HCL CF CAPSULE MGA 0,4MG

7 December 2018

Druk blaas en bijhorende ontstekingen. Minder en beter. Maar geen zaadlozing meer, vervelend gevoel, gevoel van manloosheid :(

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMSULOSINE HCL SANDOZ RETARD TABLET MVA 0,4MG

12 October 2018

Ben zelf een 50 jarige gebruiker . Na wat slikken in de ochtend en me niet zo lekker voelen overgeschakeld naar rond de middag het pilletje innemen met veel beter resultaat.Indien je een slechte gevoel krijgt in de buikstreek de hoeveelheid minderen met een half pilletje enkele dagen. Veel succes...

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMSULOSINE HCL AUROBINDO RETARD CAPSULE MGA 0,4MG

15 September 2018

Ik kan ervan plassen dat is dan ook het enigste ik heb hartkloppen, overslaan van het hart, duizeligheid, extreme moe heid, uitgeput, dubbel zien wazig zien, afvallen, slap gevoel, lage bloed druk. in het begin kwam ik klaar in mijn blaas en bovenstaande bijwerkingen waren zeer ernstg nu minder maar nog erg genoeg, maar ja je niet kiezen, niet slikken en je kunt niet gaan met als resultaat je nieren gaan eraan of slik ze en leef in ellende.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TAMSULOSINE HCL AUROBINDO RETARD CAPSULE MGA 0,4MGo

2 August 2018

Herhalingsrecept Tamsulosine HCL Aurobindo retard ontvangen terwijl de fabrikant o.a. in Baarn, Spanje, zit, [ staat in de bijsluiter ] maar uiteindelijk Aurobindo uit India komt waar gebrekkig gecontroleerd wordt. Bewezen is dat er met de samenstelling wordt gesjoemeld. Teruggebracht bij de apotheek en het bekende Tamsulosine HCI CF van Centrafarm gehad. Onbegrijpelijk dat Menzis deze medicijnen nog prefereert. Weer blijkt dat winst boven gezondheid gaat, er moet meer toezicht en controle komen om misstanden tegen te gaan. Ik wil absoluut geen rotzooi uit India.

tamsulosine HCL CF 0,04 mg.

16 April 2018

Aanvankelijk als plasmiddel werkte het prima, maar mijn ademhaling verslechterde en ik ben ermee gestopt na enkele aanvallen van benauwdheid. Ook werd ik er licht duizelig van bij het opstaan uit hurkstand en bukken (bv. spelen met de kniehoge hond)

TAMSULOSINE HCL AUROBINDO RETARD CAPSULE MGA 0,4MG

12 April 2018

Na een niersteenaanval deze pillen gekregen. De bijwerkingen zijn bizar, licht in mijn hoofd, hoofdpijn, dronken gevoel, reactie vermogen heel slecht, bij inspanning een hele nare druk in mijn hoofd.Ik durf niet eens de auto of fiets op te gaan. Voor t plassen is het prima, de rest is niet grappig.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Tamsulosine HCL CMGA 4 mg

26 March 2018

Heb dit medicijn gekregen omdat er iets met mijn prostaat is maar ik kreeg spierpijn en duizeligheid als bijwerking.De hernia wie ik al had en weinig last meer van had kwam ook weer terug.

Tamsulosine HCL CMGA 4 mg

7 March 2018

Erg ziek gevoel, duizelig spierpijn last van de ogen . Ben gestopt . Had ze voor mijn nierstenen maar door dit middel lijdt je nog meer.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel