Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 26 resultaten gevonden.

TOPIRAMAAT AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 25MG

TOPIRAMAAT AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 25MG

13 February 2020

Voor mijn chronische migraine helpt het als vierde middel dat ik probeer eindelijk goed. De eerste maanden heel blij dus. Helaas heb ik last van bijwerkingen. Ik ben flink afgevallen, iedere maand 1 kilo, en heb totaal geen honger, eten staat me tegen. Ben nu bezig in ieder geval genoeg proteïne en calorieën binnen te krijgen per dag, maar mijn energielevel is erg laag op dit moment. Dat levert ook weer kwaaltjes op als meer gewone hoofdpijn na inspanningen. Het blijft zoeken..

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TOPIRAMAAT PCH TABLET FILMOMHULD 25MG

7 November 2019

Was in eens niet leverbaar. Hier door geen afbouw. Ik slik 100 mg. Na 2 bellen met apotheek bleek 50 mg wel leverbaar dus na 2 WK heb ik weer iets. Ondertussen wel depressiever

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TOPIRAMAAT SANDOZ TABLET FILMOMHULD 25MG

18 July 2019

Vanaf de eerste dag bijwerkingen.Op topiramaat 25 mg van PCH deed ik het goed. Maar die is door kwaliteitsproblemen niet meer leverbaar.Heel vreemd dat een medicijn wat je 3 jaar zonder problemen gebruikt ineens uit de handel is. En nog gekker dat een ander merk met dezelfde werkzame stof je zo ziek kan maken.Na 2 maanden was ik fysiek en mentaal gebroken.Heb nu de laatste restjes van het merk PCH bij elkaar geschraapt en ben na 7 weken bijna weer mezelf.Kan nu tot begin september voor uit en moet dan overschakelen naar een ander merk ik hou mijn hart vast.PCH is niet voor december leverbaar.Mijn apotheek kan er niets aan doen , maar wie is dan de verantwoordelijke die dit mensen aandoet?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TOPIRAMAAT ACCORD TABLET FILMOMHULD 50MG

3 June 2019

Topiramaat van Accord.50 Mg en 25 Mg.beide ineens niet meer leverbaar?! Ik kreeg Topamax sprinkle capsules 50mg mee en 25mg pilletjes van een ander merk (sandoz?) en het is werkelijk een DRAMA! Ik ben al twee weken hartstikke ziek van de bijwerkingen, nog nooit heb ik zoveel bijwerkingen gehad: duizelig, depressievig, buikkramp/diarree, geen eetlust, overgeven elke keer van misselijkheid... ik ben hier zo zat van! En ik kan niet zonder Topiramaat...Wat nu? Dit is niet best!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TOPIRAMAAT ACCORD TABLET FILMOMHULD 25MG

29 May 2019

Ik gebruike jaren topiramaat accort voor een valaanval.dan valt ineens alle spierspanning weg .Had jaren geen aanval totdat ik aurobindo kreeg.na 4 dagen kreeg ik een heftige epilepsie aanval notabene in de kerk.Toen kreeg ikSandoz weer een zware aanval op een verjaardag .was helemaal van slag .Eindelijk mijn oude tabletten terug en weer rust in mijn lichaam .Tot gisteren .De medicijnen topirimaat accort word niet meer geleverd.Ik ben radeloos.Wat nu.Heb nog voor een week .wacht het z.huis af voor andere .Maar hoe reageer ik hierop .Mijn vraag is waarom zijn die er niet meer .Weet iemand het?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Temazepam 2x 20mg diazepam 10mg 1x qqutiapine25ng2x agomeltine25mg1x topiramaat125mg1x trazodon100mgGmmeEN RESULTATEN

23 May 2019

Afentoe slaap ik wat beter maar ik gebruik deze middele al zeker 13 jaar!ik wil andere antideprese pilen aanvragen want ik heb heel erg last van zware angstaanvalen en paniekstoornisen.

TOPIRAMAAT ACCORD TABLET FILMOMHULD 25MG

19 April 2019

Als reactie op de post van 11 april '19: ik was ook eindelijk goed ingesteld, nu kreeg ik ineens merk Sandoz 25mg (moest ik 2x per dag 5x 25mg van slikken) nadat ik begonnen ben met Sandoz binnen 6 dagen al een grote aanval gekregen. En ik had voor het eerst met de Topiramaat Accord 3 maanden géén aanvallen gehad! Ging eindelijk zo goed. Nu moet ik van de apotheek om aan de 125 mg te komen 2x per dag, 25mg topiramaat van Sandoz en 100mg topiramaat van Aurobindo innemen. Dus 3 merken bij elkaar. Ondertussen al gaat het al slechter en hoop ik elke x Weer dat de ACCORD GELEVERD wordt, aangezien ik eindelijk goed ingesteld was..

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TOPIRAMAAT ACCORD TABLET FILMOMHULD 50MG

11 April 2019

Gebruik was goed en weinig tot geen aanvallen gehad. Maar vreemde is dat Accord stopt met het medicijn Topiramaat. Nooit eerder een bericht gehad en nu moet de cliënt maar zelf uitzoeken net nu ik goed was ingesteld. Vind het vreemd dat er nooit een bericht is verstuurd of dat er hulp is bij overstappen naar een andere vergelijkbaar medicijn. Ronduit schandalig!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TOPIRAMAAT tablet 100 MG

13 April 2018

Dit medicijn heeft mij van mijn vreselijke nachtmerries afgeholpen! Door mijn ptss elke nacht meerdere nachtmerries, incl. schreeuwen, gillen, praten etc en vervolgens nachten opzitten. (Beter dan verder dromen) Ben meer dan 3 jaar lang door een hel gegaan. Nu eindelijk verlost door dit medicijn! Langzaam opgebouwd onder begeleiding van mijn huisarts. Elke twee weken 25 mg ophogen. En bij 100 mg had ik het gewenste resultaat. Bijwerkingen in het begin pittig, maar ik had er alles voor over om van die walgelijke nachtmerries elke nacht af te komen! Nu geen last meer van bijwerkingen. Hoop andere mensen met ptss, nachtmerries te helpen door mijn ervaring te delen over dit medicijn!

TOPIRAMAAT ACCORD TABLET FILMOMHULD 25MG

18 April 2017

Door de vele bijwerkingen die ik had van de zyprexa is er gestart met Topiramaat ik had hier goed baat bij, de bijwerkingen werden gelukkig minder en op den duur uiteindelijk ook verdwenen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Topiramaat 125 mg

31 December 2016

Ook ik sluit mij aan bij de gebruikster die 2 morning after pillen heeft gebruikt. Echter heb ik geluk gehad. Ik heb namelijk PCOS en daardoor sowieso een zeer lage kans op zwangerschap. Wat wel een zeer kwalijke zaak is, is dat de interactie van topiramaat op de morningafter pil of op de pil geen algemeen bekend iets is. Mijn apotheker wist hier niets van. Ik kreeg enkel 1.5 mg noodanticonceptie mee. Dat van de topiramaat + de pil staat zelfs in de bijsluiter. De onwetendheid is beangstigend. Mijn ervaring met topiramaat is redelijk, ik gebruik het tegen nachtmerries. Ik merk dat het steeds minder goed helpt.

TOPIRAMAAT CF TABLET FILMOMHULD 100MG

26 December 2016

In principe ben ik tevreden over Topiramaat voor het temperen van mijn stemmingswisselingen. Wel is belangrijk om te weten dat ik op advies 2x morning after pillen (levonorgestrel) heb geslikt van 1,5 mg per stuk. En zoals geadviseerd de 2e pil 12 uur. Nu ben ik dus ongewenst zwanger. Houd er rekening mee dat waarschijnlijk door de werking van topiramaat ook de werking van de morning after pil verminderd wordt. Dit kan ik namelijk nergens terugvinden. Zelfs niet na het nemen van 2 noodanticonceptie pillen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TOPIRAMAAT ACCORD TABLET FILMOMHULD 25MG

14 March 2016

Ben 35 jaar zware migrainepatient. Heb ongeveer alles geprobeerd. Nu topiramaat dagelijks 100 mg. Kan weer redelijk functioneren. De aanvallen zijn er nog steeds, maar in veel mindere mate dan voorheen. Lag eerder 2 dagen per week doodziek in bed en dat is nu niet meer. Bijwerkingen waren de eerste 4 weken wel hevig, maar deze gaan langzaam over. Je moet wel even doorzetten. Het is het zeker waard.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TOPIRAMAAT ACCORD TABLET FILMOMHULD 25MG

5 February 2016

Vanwege PTSS had ik elke nacht veel last van nachtmerries en herbelevingen. Mijn psychiater stelde voor om Topiramaat 25mg te gaan gebruiken. Voor het eerst sinds jaren slaap ik lang aan een stuk en heb ik bijna geen herbelevingen en nachtmerries meer.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TOPIRAMAAT ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 25MG

18 January 2016

Voor epilepsie en ptss is het een heel goed medicijn, ook voor nachtmerries is het heel goed. Belangrijk om het opbouwen en afbouwen echt te volgen volgens de regels, zeker als je hogere dosis heb ivm epilepsie.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TOPIRAMAAT MYLAN TABLET FILMOMHULD 25MG

22 December 2015

Ik kreeg veel alst van psychotische klachten, hevige hoofdpijn en keelpijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TOPIRAMAAT PCH TABLET FILMOMHULD 50MG

7 March 2015

Middel werkt denk ik prima. Merk in ieder geval geen verschil met mijn vorig medicijn. Of dit betekent dat hij zijn werk doet als stemmingsstabilisator voor mijn psychische problemen, of dat het gewoon goed met mij gaat dat weet ik niet. Wellicht is het gewoon placebo en kan ik het ook zonder dit medicijn af haha. Ik merk wel ten aanzien van dit medicijn dat ik meer mijn eigen gevoel terug heb. Ik ben dus wat emotioneler geworden. Dat vind ik absoluut niet negatief, dit is gewoon meer van wat ik zelf ben. Wel hoopte ik dat dit middel mij meer zou helpen met mijn strijd tegen de kilo's. Eetbuien etc. Gezien dit veel wordt voorgeschreven bij boulimia patiënten. Dus misschien iets te veel verwachtingen van. Dat weet ik niet. Bij een dag vergeten van de medicijnen heb ik alleen last van hoofdpijn. Verder geen noemenswaardige bijwerkingen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TOPIRAMAAT ACCORD TABLET FILMOMHULD 50MG

TOPIRAMAAT PCH TABLET FILMOMHULD 50MG

7 March 2015

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Nee

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TOPIRAMAAT ACCORD TABLET FILMOMHULD 25MG

25 February 2015

Kortademigheid, vermoeidheid, gewichtverlies, tintelende handen en voeten en heel lijf stram aanvoelen, loopneus, keelpijn, geen smaak, veel hoofdpijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TOPIRAMAAT ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 100MG

TOPIRAMAAT SANDOZ TABLET FILMOMHULD 100MG

18 January 2015

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Het nieuwe medicijn werkte niet of minder goed dan het oude medicijn.

ik heb epilepsie en kreeg na de overstapping een aanval

Toelichting: Er is niet een keer verwisseld maar om de 3 maanden verschillende fabrikanten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TOPIRAMAAT ACCORD TABLET FILMOMHULD 25MG

1 November 2014

Ik heb een opbouwschema van 25mg per dag en dat x 4 wkn zodat ik dan op 100mg kom te zitten als ik elke week op zondag de dosis met 25 mg verhoog. Tot nu toe gaat alles prima, geen nare bijwerkingen, beetje tintelingen in armen en benen, opvallend voor mij ik heb voor het eerst sinds jaren snachts heerlijk geslapen, zonder slaapmedicatie, wat ik al tijdje niet meer nam, hielp mij toch niet. Geen gedoe in mijn hoofd snachts, onrustige nachten en slaap gewoon, slapen en lachend wakker worden,op tijd! Dus tot op heden, o.k. Voor de klachten die ik heb, na al die jaren, PTSS, al veel middelen geprobeerd moet ik zeggen, nu al na een week, ik ben hier heel blij mee! Kom in week 2 wederom met klein verslagje.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TOPIRAMAAT ACCORD TABLET FILMOMHULD 25MG

16 July 2014

Gebruik de medicijnen preventief voor migraine, het werkt echt prima voor mij. Bijwerkingen waar ik last van heb: stemmingswisselingen, tintelingen, verminderde eetlust dus paar kilo's kwijt, vermoeidheid en concentratieproblemen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TOPIRAMAAT ACCORD TABLET FILMOMHULD 25MG

9 June 2014

Pas 4 weken preventief migraine, last van bijwerkingen als tintelingen, darmproblemen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TOPIRAMAAT ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 100MG

19 December 2013

<p> Na ongeveer 3jaar gebruik ik had moeten stoppen van wegen de geheugenstoornissen.</p>

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel