Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

TRAMADOL HCL SANDOZ CAPSULE 50MG

TRAMADOL HCL CF CAPSULE 50MG

6 April 2022

Misselijk makend en week gevoel. Met herhaal recept naar andere apotheek, daar aurobindo gekregen, probleem opgelost.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOL HCL PCH DRUPPELS 100MG/ ML

22 February 2022

Werkt goed voor de pijn , maar afhankelijkheid is snel en groot. Heb het 1,5 je gebruikt 400 mg per dag. Nu word het niet meer gemaakt en moet ik versneld verplicht afbouwen. EEN HEL!! Gebruik dit alleen kortdurend en zoek daarna naar een andere oplossing! Want dit wil je echt niet!

TRAMADOL HCL CF CAPSULE 50MG

4 February 2022

Als mantelzorger zijn de capsules niet uit de strip te drukken. Je moet er een schaar bij gebruiken. Kans op openknippen capsule

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOL HCL AUROBINDO CAPSULE 50MG

7 January 2022

misselijk, braken, overmatig zweten, duizelig, wazig/dubbel zien en ineens bewusteloos (daarbij urine laten lopen) helemaal van de wereld, dacht dat ik dood ging wat een vreselijk spul, HA zegt even volhouden je lijf moet wennen maar dit is absolute troep ik ben acuut gestopt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOL CAPSULE 50MG

25 November 2021

1 keer geslikt vanwege hevige pijn op advies van de dokter. Voelde direct een rare druk in mijn hoofd en zweten en bij het raam gezeten om lucht te happen. Nu slik ik voor de pijn diclofenac en als het weer heel heftig word heb ik als advies van de dokter dat ik weer tramadol moet gaan slikken..... zo geen zin in! Pijn gaat wel weg maar de bijwerkingen zijn niet zo heel fijn. Nu een week later nog vermoeid en last van de bijwerkingen!

TRAMADOL CAPSULE MGA 50MG

23 November 2021

Flink misselijk en duizelig Ga ermee stoppen Ook als de pijn zo goed als weg is

TRAMADOL CAPSULE 50MG

25 October 2021

Ik nam dit medicijn op recept van de huisarts voor de nacht ivm erge rugklachten. Ik heb prima geslapen, maar ik werd misselijk , duizelig en wazig wakker. Dit heeft de hele dag geduurd. Ik moest zelfs ‘s avonds overgeven. Daarna ging het beter. Ik gebruik nooit meer tramadol.

TRAMADOL HCL CF CAPSULE 50MG

15 September 2021

Het haalt de pijn niet helemaal weg, maar verzacht wel, zodat ik weer wat meer kan. Ik ben chronisch ziek en gebruik het al jaren. Geen last van bijwerkingen. Zou wel fijn zijn als het de pijn zou weg nemen, maar wil niet suf zijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOLI HYDROCHLORIDUM RETARD CAPSULE MGA 100MG

11 June 2021

Ik had hielspoor en paracetamol of ibuprofen hielp niet, ondanks dat ik er flinke hoeveelheden van innam. Na contact te hebben gehad met de huisarts schreef die tramadol voor en dat hielp gelukkig wel heel goed. Heb er ook geen bijwerkingen van. Toen de hielspoor op zijn ergst was brak de pijn nog wel door en kon ik niet lang lopen of staan, maar zonder kon dat helemaal niet. Tegenwoordig heb ik ook weinig keus wbt pijnstillers, want ik mag geen nsaids hebben, dus kom je na paracetamol meteen bij tramadol. Inmiddels helaas wel lichamelijk verslaafd aan dit medicijn, dat is wel een nadeel. Afbouwen en overstappen naar de paracetamol/tramadol hybride was ook geen optie, want daarvan kreeg ik heftige maagklachten. Dus ik zit nu op de laagste dosis.

TRAMADOL HCL CF CAPSULE 50MG

30 January 2021

Het werkt voor mij goed waar andere middelen niets doen op de pijn. De eerste dagen heb ik wél last gehad van erge misselijkheid en dreiging flauw te vallen. Was erger 's morgens zonder eten. Maar dat is helemaal over gegaan. Voor de nacht is het niet prettig; ik krijg een soort nachtmerries ervan. En ik herken me ook in de vreselijke doordrukstrips!! Mijn god, kan dat niet beter?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOL HCL AUROBINDO CAPSULE 50MG

4 January 2021

Tramadol werkt bij mij niet zo zeer als een pijnbestrijder, maar het geeft mij energie en verbetert mijn stemming.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOLI HYDROCHLORIDUM RETARD CAPSULE MVA 100MG

16 October 2020

Werkt goed tegen de chronische pijnen die ik had. In het begin een beetje suf/woozy, maar dat was zo verdwenen.Nu een paar dagen gestopt na eerst gehalveerd te hebben. Ik vind mezelf een beetje onrustig en treuzelende. Verder een klein beetje misselijk en minder eetlust, maar niks ernstigs.Ik heb veel aan deze pijnstiller te danken, waardoor ik met mijn chronische peesontsteking toch wat werk kon verzetten. Geen licht pilletje dus gebruik met ontzag en voorzichtigheid,

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOL HCL CF CAPSULE 50MG

14 September 2020

Doet helemaal niets. Bijwerkingen zat! Duizelig, misselijk, en heb 5 dagen geen ontlasting meer gehad. Lekker mee gestopt. Dan maar pijn.Lekker dit medicijn nemen als je niet oud wil worden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOLI HYDROCHLORIDUM RETARD CAPSULE MVA 100MG

23 August 2020

Ik neem dit voor mij. Ruggewervels maar ik wordt niet suf ook geen hoofdpijn het brengt niks op de pijn blijf!Ik krijg zeer veel last in mij. Aangezicht opgespannen gevoel samen trekken en als ik mij dan wat neer leg nog slechter hoe komt dit?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOL HCL CF CAPSULE 50MG

1 May 2020

Werkt goed,Echter wel erg suf en als bijwerking veel jeuk over mijn gehele lichaam

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOL HCL AUROBINDO CAPSULE 50MG

27 February 2020

Ik gebruik de Tramadol al enkele jaren (soms stop ik tussendoor). Het helpt goed tegen de pijn waardoor mijn lichaam even kan ontspannen. Ik heb geen last van bijwerkingen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOL HCL AUROBINDO CAPSULE 50MG

27 February 2020

Vreselijk wat een naar medicijn, heb het gekregen voor spit in me rug maar ben me toch beroerd ervan ik ga er ook meteen mee stoppen ik lig op bed kan niet meer helder denken hoofdpijn duizelig angstig misselijk wat een rotzooi dit medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOL HCL PCH DRUPPELS 100MG/ ML

19 February 2020

Pijn bestrijding is goed, gekregen van het LUMC. Chronische Neuropathie in beide benen. Nu ruim 160 druppels daags. Enorme slaap aanvallen, jeuk en beroerd voelen. Minderen naar 3 x 20 geeft enorm veel problemen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOL HCL TEVA RETARD TABLET MGA 100MG

18 February 2020

Na beide operaties gekregen. Wordt er alleen beetje slaperig van Verder geen bijwerkingen!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOL HCL CF CAPSULE 50MG

11 February 2020

Ik gebruik Tramadol nu ong. 2 jaar vanaf dag 1 geen enkele bijwerking gehad, dosering 1x per dag.Denk erover om naar 2x per dag te gaan ivm meer pijnklachten vanwege versleten on der rug

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOL HCL CF CAPSULE 50MG

6 February 2020

Voor hevige lage rug pijn voorgeschreven door de dokter 1ste keer zo misselijk als het kon zijn 2 de misselijk+ overgeven en de pijn is er nog steeds

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOL HCL CF CAPSULE 50MG

24 January 2020

i.v.m. hevige rugpijn dit medicijn voorgeschreven gekregen, heb er nu twee gehad en ben nog nooit zo misselijk geweest. normaliter heb ik eigenlijk nooit last van medicijnen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOL HCL SANDOZ CAPSULE 50MG

24 January 2020

Ik gebruik 4x100 mg Tramadol per dag tegen zenuwpijn (hernia). Ik heb geen bijwerkingen en ben erg tevreden. Tramadol krijgt voor mij de pijn er niet helemaal onder, maar daar kies ik bewust voor. Ik heb van zwaardere middelen (oxycodon) behoorlijk wat bijwerkingen en met Tramadol kan ik nog normaal functioneren.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOL HCL AUROBINDO CAPSULE 50MG

16 January 2020

1-3x per dag ivm 4x1000mg paracetamol.Spiegel opgebouwd. Werkt goed tegen de pijn (na een insecten steek zwellingen in middelvinger, hand en arm. Eerst Prednison kuren). Nu Antibiotica en bovengenoemde. Er komen nog meer onderzoeken EMG, Echo etc. Wel merk ik en ook anderen dat ik stemmingswisselingen krijg. Ben in principe geen medicijnen slikker. Ligt.misschien daaraan.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel