Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 26 resultaten gevonden.

Vendlafazinne en trazodone

20 January 2020

Ik neemt het nu 4 dagen voor slapen gaan voel ne goed veel beter hopelijk blijft het zo slaap zeer goed nu zal misschien moge verminderen met venlafaxine sta nu op 75 ng

Temazepam 2x 20mg diazepam 10mg 1x qqutiapine25ng2x agomeltine25mg1x topiramaat125mg1x trazodon100mgGmmeEN RESULTATEN

23 May 2019

Afentoe slaap ik wat beter maar ik gebruik deze middele al zeker 13 jaar!ik wil andere antideprese pilen aanvragen want ik heb heel erg last van zware angstaanvalen en paniekstoornisen.

TRAZODON HCL SANDOZ TABLET 100MG

10 October 2018

Voel me slecht na twee halve pilletjes voor het slapengaan,ben ik de dag erna een wrak ik ben zeer moe,heel duizelig vooral bij recht komen,suf,slap ,hoofdpijn, weet niet goed of ik nu moet doornemen of niet omdat er staat dat de bijverschijnselen zouden afnemen,... Beetje radeloos nu

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAZODON HCL SANDOZ TABLET 100MG

8 October 2018

Dit medicijn werkt bij mij goed voor het slapen. Helaas helpt het niet tegen depressiviteit bij mij. Ik heb na de eerste weken geen of heel weinig last van bijwerkingen. Het enige wat een bijwerking zou kunnen zijn is steeds terugkerende keelpijn. Wat ook veroorzaakt kan worden door een droge mond door het gebruik van Trazodon.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAZODON HCL SANDOZ TABLET 100MG

8 July 2018

Ik kan er nog niet veel over zeggen want ik ben pas net begonnen - na het afbouwen van sertraline -. Ik heb gewoonlijk nooit last van hoofdpijn maar na één dag trazodon heb ik gigantische hoofdpijn. Ik slik oxycodon tegen extreme aangezichtszenuwpijn maar zelfs daar breekt de hoofdpijn doorheen. Met twee paracetamol erbij gaat het weg. Ik zie veel hoofdpijnklachten met betrekking tot trazodon op het internet vermeld. Ik hoop dat het een tijdelijke bijwerking is. (Man 34)

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAZODON HCL SANDOZ TABLET 100MG

15 March 2018

Ik gebruik trazodon nu een half jaar eerst 50 mg en na een week 25 mg en ik kan zeggen dat ik er alleen maar voordelen bij heb. Natuurlijk heb ik bijwerkingen maar die wegen niet op tegen de voordelen die ik er van heb. Ik kan weer goed doorslapen zodat ik de dag fitter begin en ik voel mij niet meer zo neerslachtig en heb weer plezier in het leven.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAZODON HCL SANDOZ TABLET 100MG

8 March 2018

heel slecht heb alle bijwerkingen slik voor al het geen wat ik aan ziektes heb de geriater geef niets anders zit nu in neer waardse spiraal

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAZODON HCL SANDOZ TABLET 100MG

4 February 2018

Kreeg dit middel om beter te slapen, de eerste weken werkte dit uitstekend, nu slaap ik maar enkele uren meer en word ik depressiever met de dag, heftige koppijn.. Etc. ik ga dit spul afbouwen. Geen aanrader.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAZODON HCL SANDOZ TABLET 100MG

29 May 2017

Werkt niet, in tegenstelling tot de trazolan van pfizer, die doet het wel goed.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAZODON HCL SANDOZ TABLET 150mg

20 February 2017

de ganse dag fluiten is dit normaal

TRAZODON HCL SANDOZ TABLET 100MG

25 January 2017

Als slaapmiddel gekregen. 1 ruime week genomen. Teveel last van bijwerkingen zoals heel lage bloeddruk, hele dag suf, evenwichtsproblemen, obstipatie en nog niet slapen ook.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAZODON HCL SANDOZ TABLET 100MG

14 November 2016

Heb een gemengde ervaring met trazodon. Als slaapmiddel werkt het goed, hoewel het niet werkt tegen nachtmerries (ptss-gerelateerd). Voor de werking als antidepressivum heb ik anderhalve tablet nodig (of meer), maar hiervan krijg ik enorme hartkloppingen en een te lage bloeddruk. Ik kan geen trap meer op lopen zonder duizelig te worden. De tablet is niet in zijn geheel in te nemen zonder dat hij in je keel blijft steken, daarom breek ik hem in tweeën. Ik blijf deze tabletten wel gebruiken omdat andere slaapmiddelen en antidepressiva een slechter resultaat geven.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAZODON HCL SANDOZ TABLET 50MG

25 August 2016

Had al jaren last van depressie blijkbaar om te ontspannen dronk ik vaak erg veel. Sinds ik het gebruik drink ik bijna niks meer, slaap ik beter en ben ik niet meer zo depressief. Af en toe een biertje moet kunnen toch of werkt dit tegenstrijdig? Ik blijf het dus voorlopig gebruiken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAZODON HCL SANDOZ TABLET 100MG

2 February 2015

Zit goed in mijn vel en slaap goed. Gebruik het in combinatie met Citolapram. Als ik een lange nacht heb neem ik 50 mg. Voor een korte nacht 25 mg. Anders ben ik te suf bij het opstaan. Ik gebruik het voor het doorslapen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAZOLAN TABLET 100MG

TRAZODON HCL SANDOZ TABLET 50MG

8 September 2014

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Ik heb problemen gekregen bij het innemen van het medicijn (zoals grootte van tablet of capsule, andere smaak, openmaken verpakking, wijze van toediening).

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

trazodone

2 February 2010

Melding via TROS Radar: Destructieve gedachten, zoals denken aan moord of zelfmoord. Omschrijving: Ik heb van 2002 t/m 2009 antidepressiva gebruikt in eertse instantie via de huisarts,later op advies van een psychiater,heb in 2008 7 weken opgenomen geweest op de paasafdeling van een ziekenhuis,omdat ik totaal doordraaide,ben een week zoek geweest,afgelopen jaar heb ik van de huisarts ook een middel gekregen omdat ik angststoornis had na een overval thuis,sinds oktober gebruik ik niets meer,wil het ook niet,het gaat nu weer goed

trazodone

2 February 2010

Melding via TROS Radar: Milde bijwerkingen, zoals hoofdpijn, misselijkheid, slapeloosheid of prikkelbaarheid. gewichtstoename, verminderd libido, Destructieve gedachten, zoals denken aan moord of zelfmoord. Omschrijving: Ik heb door deze middelen diverse keren door overdosis aan medicijnen een einde aan mijn leven te maken. Nooit is ons verteld dat wij hiervoor op moesten passen, of dat dit door de medicijnen kwam. Na 30 jaar meer of minder medicijn gebruik geeft de psychiater nu aan dat medicatie mij niet helpt. Ik krijg nu om de 3 weken een E.C.T. behandeling die mij min of meer stabiel houd.(Elektro Convulsie Therapie)

trazodone

2 February 2010

Melding via TROS Radar: Milde bijwerkingen, zoals hoofdpijn, misselijkheid, slapeloosheid of prikkelbaarheid. verminderd libido, Destructieve gedachten, zoals denken aan moord of zelfmoord. agressiviteit, Omschrijving: ik ben bevallen van een tweeling daarna alleen maar ellende ervaren met ziekenhuizen en artsen hulpverleners etc. Toen crisisdienst gehad 3 weken in het ziekenhuis geweest voor dagbehandeling wel aardig opgeknapt na 2,5 jaar nog een kindje gekregen met kiss syndroom huilbaby etc geen makkelijke tijd die ik nu nog steeds niet goed kan verwerken ik slik geen medicatie omdat ik bang ben voor mogelijke bijwerkingen gelukkig kwam de hulp op tijd nu wil ik er alles aan doen om alles samen met huisarts en instanties op te lossen zonder medicatie omdat het mij alleen maar ellende heeft gebracht.

trazodone

2 February 2010

Melding via TROS Radar: agressiviteit, hallucinaties/ paranoia voorstellingen Omschrijving: Ik heb in 1993 een whiplash opgelopen tijdens een auto ongeval. Dit werdt aanvankelijk door de medische wereld afgedaan als een mode kwaal en ik kreeg geen begeleiding. Na 5 jaar zonder werk gezeten te hebben vond ik een baantje bij ***. Die er handel in zag mij aantenemen voor de subsidies. Toen ik in 19** geloosd werdt bij die werkgever,Ben ik gaan zoeken naar begeleiding zowel fysiotherapie,De revalidatie arts stelde mij voor met een psychiater te praten. Wat ik toen ook deed,Om precies te zijn stond ik binnen de 10 minuten weer op straat met de diagnose Post traumatisch Stress Syndroom en een recept voor antideprasiva en slaap tabletten. Deze moest ik dezelfde avond in nemen wat ik ook deed,toen begon de HEL. Ik zag overal blauwe kabouters dit waren geen smurfen. Ik begon te transpireren ,Ik werd angstig en begon paranoia te raken.Toen ik smorgens wakker werd had ik een waas in mijn hoofd die de hele dag aanhield,Ook het paranoia gevoel was niet weg.

trazodone

2 February 2010

Melding via TROS Radar: Milde bijwerkingen, zoals hoofdpijn, misselijkheid, slapeloosheid of prikkelbaarheid. verminderd libido, Destructieve gedachten, zoals denken aan moord of zelfmoord. agressiviteit, Omschrijving: ruzie maken in de wachtkamer van de dokter met andere patienten, met mijn partner, pillen sparen om een oversdosis in te nemen, echt agressieve uitbarstingen dat ik wel iemand kon vermoorden als ik iemand in mijn handen had.

trazodone

2 February 2010

Melding via TROS Radar: Milde bijwerkingen, zoals hoofdpijn, misselijkheid, slapeloosheid of prikkelbaarheid. gewichtstoename, verminderd libido, Destructieve gedachten, zoals denken aan moord of zelfmoord. hyper zijn Omschrijving: Toen ik erg onder invloed was van zoloft, heb ik me in een crisiscentrum laten openen, omdat ik niet meer wilden leven. In het crisiscentrum werd ik nog meer volgestopt met medicatie en werden de bijwerkingen nog helser. Ik ben een wandelende apotheek geweest en heel erg ongelukkig met al die rotzooi in mijn lichaam en vooral ook in mijn hoofd. Ik wens iedereen veel sterkte en vergeet nooit naar je lichaam te luisteren, al ben je zo ver heen als ik was. Carpe diem!

trazodone

2 February 2010

Melding via TROS Radar: Milde bijwerkingen, zoals hoofdpijn, misselijkheid, slapeloosheid of prikkelbaarheid. gewichtstoename, verminderd libido, agressiviteit, Omschrijving: bij de eerste keer dat ik een antidep. kreeg had ik een paar dagen daarna de neiging mij te snijden met een mes, het was net of ik trans was denk ik, ik schok heel erg toen het mes mijn arm aanraakten, ik heb het de volgende dag gemeld, ze belden bijna iedere dag hoe het met me ging, daarna moest ik toch andere medicijnen hebben want deze deden niets meer naar 8 wk. nu heb ik inmiddels de 5 soorten gehad en die ik nu heb die blijken tot nu toe te werken. Gedaan: ik slik nog steeds antid. maar andere

trazodone

2 February 2010

Melding via TROS Radar: Milde bijwerkingen, zoals hoofdpijn, misselijkheid, slapeloosheid of prikkelbaarheid. gewichtstoename, agressiviteit, Slechter zien, apotheek waarschuwde al Omschrijving: In het verkeer, ik ging zwart/wit kijken. bv als ik voorrang had, moest ik dat ook krijgen (gaf eerder extra gas ipv inhouden). Ook naar mijn omgeving, minder vriendelijk en hield minder rekening met hun. Ik heb al ± 25 jaar pijn in mijn hoofd, lijkend op Migrane (incl. overgeven en diaree). Dus de Neurologen dwongen me om veel verschillende medicijnen te proberen. Deed ik dat niet deden ze geen verder onderzoek. Mijn vertrouwen in de artsen is daardoor behoorlijk afgenomen, ik ben in mijn ogen jaren proef-konijn geweest. Als gevolg van die jaren proberen, werkt nu vrijwel geen pijnstillers /medicijnen niet meer bij mij. Tevens vanaf die tijd ook regelmatig problemen met de nieren (gelukkig nog niet zeer ernstig - wel al ziekenhuis opname).

trazodone

2 February 2010

Melding via TROS Radar: agressiviteit, alle sedatieverschijnselen Omschrijving: Ik doe mee omdat ik ook aandacht wil vragen voor de actieve sedatie van mensen die zich niet kunnen verweren. Mag ik u wijzen op de aflevering van Teleac, volgende Keer Beter van 9 jan. 2009, die wordt 3 febr. a.s. herhaald. Hoewel er hier niet is ingegaan op sedaties, maar ook dat is wel gebeurd. Dit soort middelen zijn geen snoepgoed waarmee je iemand zoet kunt houden, maar hebben verstrekkende gevolgen! Succes met uw goede programma. Gedaan: genoeg klachten ingediend, tevergeefs

trazodone

2 February 2010

Melding via TROS Radar: Milde bijwerkingen, zoals hoofdpijn, misselijkheid, slapeloosheid of prikkelbaarheid. Destructieve gedachten, zoals denken aan moord of zelfmoord. onwerkelijkheid, duizeligheid Omschrijving: In het begin met de antidepressiva voelde ik me veel sneller down en was ik sneller in paniek. Hierdoor zijn er ook momenten geweest dat ik mezelf begon te verwonden en zelfs een poging om zelfmoord te plegen. De huisarts stuurde me hiermee gewoon weer naar huis, het zou vanzelf over gaan.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel