Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

TRIMETHOPRIM CF TABLET 300MG

13 November 2023

Ik neem de tabletten voor het slapen, maar sinds ik dat doe slaap ik heel slecht en word ik om de haverklap wakker.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRIMETHOPRIM MYLAN TABLET 100MG

29 October 2023

Veel buikpijn en me niet prettig voelen en tot 4 uur in de nacht niet kunnen slapen ??dat is het ergste blaasontsteking is wel over

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRIMETHOPRIM CF TABLET 300MG

26 October 2023

ik kreeg deze keur voor 5dagen tegen blaas ontsteking in het begin hielp het meteen, maar de bijwerkingen zijn niet mals pff heel erg moe, prikkelbaar en erg last van depri en angst aanvallen geen smaak in je mond geen eetlust je voelt je echt niet fijn als het aan mij ligt deze nooit meer .

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRIMETHOPRIM MYLAN TABLET 100MG

16 March 2023

Maagklachten, verminderde eetlust, hoofdpijn, gewrichtspijn en "Tinnitus".

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRIMETHOPRIM TABLET 300MG

22 February 2023

Vanaf dag 1 had ik een verschrikkelijke maagpijn! Steken in mijn maag. Terug naar de arts want fit was te heftig. Kreeg maagbeschermer maar die hielp voor de helft. Het bleef naar en niet zo een beetje. De ontsteking bleef! Nooit meer dus dit middel.

TRIMETHOPRIM CF TABLET 300MG

11 February 2023

Buikpijn, misselijkheid, duizeligheid, hoofdpijn en 2 dagen flink beroerd van geweest. Het hielp wel heel snel tegen de klachten van de urineweginfectie.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRIMETHOPRIM TABLET 300MG

8 October 2022

Na de eerste tablet een dag later jeuk, uitslag, misselijkheid en daardoor weinig eetlust. Mijn eetlust is na een week weer terug, maar ik heb nog steeds last van uitslag op mijn benen en borst. De blaasontsteking was wel na een dag weg.

TRIMETHOPRIM TABLET 300MG

12 April 2022

3 maanden slikken, veel hoofdpijn en mijn haar begint uit te vallen.

TRIMETHOPRIM CF TABLET 100MG

3 November 2020

Sinds het gebruik hiervan ben ik regelmatig duizelig moet goed oppassen met bukken en het overeind komen, blijft langdurig nasudderen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRIMETHOPRIM CF TABLET 300MG

11 September 2020

Krijg deze antibiotica voorgeschreven voor een blaasontsteking. Aangezien ik heel erg ziek ben geweest van Metronidazol en Nitrofurantoïne nu heel huiverig voor alle antibiotica. Ik weet wel dat ik tegen Amoxcilline kan... na het lezen van de reviews over Trimethoprim… ga ik ze absoluut NIET innemen!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRIMETHOPRIM PCH 300 TABLET 300MG

30 July 2020

Zit aan het derde pilletje ,klachten doodmoe,benauwd,niet kunnen slapen erg last de darmnen,kan ontlasting niet ophouden

TRIMETHOPRIM TEVA TABLET 300MG

13 April 2020

5 daagse kuur gekregen voor blaasontsteking, naar de derde dag gestopt, mijn gezicht zwelde op en allemaal blaren in mijn mond en tong gekregen. daarbij nog lichte keelpijn gekregen. mijn hele mond zwelde op en werd rood overal jeuk. om het al heel grieperig gevoel erbij.en me blaasontsteking ook nog niet weg nooit meer antibiotica (troep)

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRIMETHOPRIM CF TABLET 300MG

13 November 2019

Kuur van 5 d. hielp snel. Wel darmklachten tijdens de kuur, en knalgele poep en vreselijk gal braken na afloop van de kuur. Daarna nog 6 weken darmproblemen en slappe knalgele poep. Ik wil dit nooit meer.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRIMETHOPRIM MYLAN TABLET 300MG

16 July 2019

Ik zit nu 4 dagen aan deze kuur en sinds dag 1 heb ik totaal geen slaap ben klaar wakker en lig maar te draaien in bed. Ook heb ik minder eetlust en ben ik snel moe ik weet ook niet of het aan slaat moet nog vaak naar de wc blij dat ik er over 3 dagen hoop ik vanaf ben want dit is de 2e kuur nadat een andere niet aan sloeg. Hoop dat ik heen uitslag krijg want er zit al een uitslag plek op mijn arm licht aanwezig.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRIMETHOPRIM MYLAN TABLET 300MG

TRIMETHOPRIM TEVA TABLET 300MG

TRIMETHOPRIM TABLET 300MG

13 August 2018

Wat een rotzooi. Bijwerkingen: misselijkheid, hoofdpijn, duizelig, zweetaanvallen, hartkloppingen, vieze smaak in mond. Algeheel ziek gevoel en depressieve gedachten. Volgens de assistente van de huisarts zijn dit normale bijwerkingen en zolang ik geen uitslag krijg of een dik gezicht o.i.d maken ze er geen melding van. Voor mij nooit meer dit waardeloze spul. Of de blaasontsteking over is weet ik niet aangezien ik 40 weken zwanger ben en niet weet of de klachten aan de zwangerschap of blaasontsteking zijn gerelateerd.

TRIMETHOPRIM TABLET 300MG

12 April 2018

Koppijn in een keer optreden droge mond duizelig

TRIMETHOPRIM TABLET 300MG

1 April 2018

Moet voor het slapen gaan worden ingenomen. Ik lig tot ong. 03.00 uur 's nachts te draaien in bed. Kan niet in slaap komen. Niet fijn.

TRIMETHOPRIM TABLET 300MG

20 November 2016

Spierpijn, misselij,k ontstoken oog, futloos, erg moe.

TRIMETHOPRIM ACTAVIS TABLET 300MG

TRIMETHOPRIM ACTAVIS TABLET 100MG

1 October 2016

Misselijk, moe, hoofdpijn, algeheel malaisegevoel bij onderhoudsdosis 100 mg. Stop ermee.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRIMETHOPRIM TABLET 300MG

30 September 2016

Pas na 2,5 dag werden de klachten van een blaasontsteking minder en lichtelijk vervelend, ik krijg er spierpijn van.

TRIMETHOPRIM CF TABLET 100MG

TRIMETHOPRIM ACTAVIS TABLET 100MG

11 September 2016

Veel last van hoofdpijn en diarree en enorm misselijk. Vooral in de ochtend bij wakker worden. Vind dit niet een fijn medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden medicijnpanel

Deze site maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om informatie over het gebruik van onze website te verzamelen om de inhoud te verbeteren. Door hieronder op “accepteren“ te klikken stem je in met het plaatsen en gebruik van al onze cookies. Voor meer informatie verwijzen wij je naar ons cookiebeleid.