Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

TRIMETHOPRIM CF TABLET 100MG

3 November 2020

Sinds het gebruik hiervan ben ik regelmatig duizelig moet goed oppassen met bukken en het overeind komen, blijft langdurig nasudderen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRIMETHOPRIM CF TABLET 300MG

11 September 2020

Krijg deze antibiotica voorgeschreven voor een blaasontsteking. Aangezien ik heel erg ziek ben geweest van Metronidazol en Nitrofurantoïne nu heel huiverig voor alle antibiotica. Ik weet wel dat ik tegen Amoxcilline kan... na het lezen van de reviews over Trimethoprim… ga ik ze absoluut NIET innemen!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRIMETHOPRIM PCH 300 TABLET 300MG

30 July 2020

Zit aan het derde pilletje ,klachten doodmoe,benauwd,niet kunnen slapen erg last de darmnen,kan ontlasting niet ophouden

TRIMETHOPRIM TEVA TABLET 300MG

13 April 2020

5 daagse kuur gekregen voor blaasontsteking, naar de derde dag gestopt, mijn gezicht zwelde op en allemaal blaren in mijn mond en tong gekregen. daarbij nog lichte keelpijn gekregen. mijn hele mond zwelde op en werd rood overal jeuk. om het al heel grieperig gevoel erbij.en me blaasontsteking ook nog niet weg nooit meer antibiotica (troep)

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRIMETHOPRIM CF TABLET 300MG

13 November 2019

Kuur van 5 d. hielp snel. Wel darmklachten tijdens de kuur, en knalgele poep en vreselijk gal braken na afloop van de kuur. Daarna nog 6 weken darmproblemen en slappe knalgele poep. Ik wil dit nooit meer.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRIMETHOPRIM MYLAN TABLET 300MG

16 July 2019

Ik zit nu 4 dagen aan deze kuur en sinds dag 1 heb ik totaal geen slaap ben klaar wakker en lig maar te draaien in bed. Ook heb ik minder eetlust en ben ik snel moe ik weet ook niet of het aan slaat moet nog vaak naar de wc blij dat ik er over 3 dagen hoop ik vanaf ben want dit is de 2e kuur nadat een andere niet aan sloeg. Hoop dat ik heen uitslag krijg want er zit al een uitslag plek op mijn arm licht aanwezig.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRIMETHOPRIM MYLAN TABLET 300MG

TRIMETHOPRIM TEVA TABLET 300MG

TRIMETHOPRIM TABLET 300MG

13 August 2018

Wat een rotzooi. Bijwerkingen: misselijkheid, hoofdpijn, duizelig, zweetaanvallen, hartkloppingen, vieze smaak in mond. Algeheel ziek gevoel en depressieve gedachten. Volgens de assistente van de huisarts zijn dit normale bijwerkingen en zolang ik geen uitslag krijg of een dik gezicht o.i.d maken ze er geen melding van. Voor mij nooit meer dit waardeloze spul. Of de blaasontsteking over is weet ik niet aangezien ik 40 weken zwanger ben en niet weet of de klachten aan de zwangerschap of blaasontsteking zijn gerelateerd.

TRIMETHOPRIM TABLET 300MG

12 April 2018

Koppijn in een keer optreden droge mond duizelig

TRIMETHOPRIM TABLET 300MG

1 April 2018

Moet voor het slapen gaan worden ingenomen. Ik lig tot ong. 03.00 uur 's nachts te draaien in bed. Kan niet in slaap komen. Niet fijn.

TRIMETHOPRIM TABLET 300MG

20 November 2016

Spierpijn, misselij,k ontstoken oog, futloos, erg moe.

TRIMETHOPRIM ACTAVIS TABLET 300MG

TRIMETHOPRIM ACTAVIS TABLET 100MG

1 October 2016

Misselijk, moe, hoofdpijn, algeheel malaisegevoel bij onderhoudsdosis 100 mg. Stop ermee.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRIMETHOPRIM TABLET 300MG

30 September 2016

Pas na 2,5 dag werden de klachten van een blaasontsteking minder en lichtelijk vervelend, ik krijg er spierpijn van.

TRIMETHOPRIM CF TABLET 100MG

TRIMETHOPRIM ACTAVIS TABLET 100MG

11 September 2016

Veel last van hoofdpijn en diarree en enorm misselijk. Vooral in de ochtend bij wakker worden. Vind dit niet een fijn medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRIMETHOPRIM ACTAVIS TABLET 100MG

4 September 2016

Zo erg misselijk van geworden, zo beroerd, en zo een knallende koppijn nadat ik gisteravond 1 pilletje heb ingenomen. Ik kan niks meer dan alleen op bed liggen en de kuur is voor 3 dagen elke avond 1. De hele dag kotsneigingen en geen hongergevoel, wil dit niet meer. Ik durf zo niet eens meer het pilletje in te slikken zo beroerd dat ik me voel bah. Blaasontsteking is gelukkig wel weg hoop ik maar die bijwerkingen vreselijk.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRIMETHOPRIM ACTAVIS TABLET 100MG

23 August 2016

Doodziek in het ziekenhuis beland tot 2x toe. Koorts boven de 40 graden, overal uitslag en jeuk. Onmiddellijk aan infuus en prednison. Nooit weer dit medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRIMETHOPRIM CF TABLET 300MG

27 May 2016

Na zes dagen heftige uitslag op hele lichaam. Plakkaten als galbulten, jeuk niet meer te stoppen. Belandde op de ehbo en kreeg meteen prednison.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRIMETHOPRIM ACTAVIS TABLET 300MG

TRIMETHOPRIM TABLET 300MG

24 January 2016

Helemaal verward. Misselijk en vuurrood in mijn gezicht en nek. Duizelig en hartkloppingen. Ik ben nu 3 dagen bezig. Ik moet er nog twee slikken om de kuur af te maken, maar ik staak per direct de kuur. Ook mijn blaasontsteking is nog niet over.

TRIMETHOPRIM CF TABLET 300MG

1 December 2015

Dinsdagavond ingenomen voor blaasontsteking en donderdagochtend erg misselijk geworden, ik was het de gehele dag en 's nachts ook. Dit duurde 5 dagen, zeer beroerd voelen, niets gegeten, alles smaakte vies en ook geen trek. De 6e dag iets beter, maar totale lichaamszwakte ook na 7 dagen. Het zweet gutst van mij af. Dit heb ik nog nooit gehad na andere blaasontstekingen. Dit medicijn wil ik nooit meer hebben.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRIMETHOPRIM PCH 300 TABLET 300MG

28 September 2015

Een uur na inname kreeg ik last van kramp in benen, opgejaagd gevoel en hoofdpijn. Na afloop kuur zijn klachten niet verdwenen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRIMETHOPRIM PCH 300 TABLET 300MG

17 August 2015

Ik vind het een goed medicijn. Werkt gelijk tegen blaasontsteking. ik heb geen bijwerkingen gehad.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel