Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

ZOPICLON SANDOZ TABLET 7,5MG

21 November 2020

Ik gebruik zopiclon al 7 jaar elke dag en ik slaap er prima op in en ik slaap goed. Ik ben ontzettend dankbaar dat het bestaat en dat het er elke dag is. Ik heb niet meer nodig. Een heel enkele keer slaap ik niet in binnen 45 minuten. Jeetje, zou het niet meer werken? Dan kijk ik op mijn nachtkastje en zie ik dat mijn glas water nog vol is. Ik ben het vergeten! Ik slik het omdat ik wel val, maar niet in slaap val. Ik hoor een knal, zie een blauwe lichtflits en ben weer klaar wakker. Dat kan ik in een half uur nadat ik naar bed ben gegaan wel 5-7 keer hebben. Het sloopte me volkomen, ik raakte zeer oververmoeid. Wist niet dat het Electric Head Syndroom werd genoemd. Ik merk nu na 7 jaar, dat de knallen veel minder zijn. Er wordt altijd zo negatief gedaan door artsen dat slaapmiddelen niet helpen en niet voortdurend gebruikt mogen worden, maar het heeft mijn leven gered en ik vraag hier graag of er meer mensen zijn die dit herkennen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ZOPICLON RP TABLET 7,5MG

2 August 2020

Zeer tevreden krijg het nu 2 weken en dan 5 dagen niet en dan twee weken prima slaap heel goed beste uit vinding

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ZOPICLON SANDOZ TABLET 7,5MG

6 June 2020

Eerder werkte het prima, maar sinds een tijd geleden veel stress, heb ondertussen 2 stuks nodig om in slaap te komen (ik slaap 5 van de 7 dagen niet) overigens gebruik ik ze alleen zonodig, niet dagelijks, want de werking word met de dag minder. Enige bijwerking voor mij is vieze smaak in de mond, maar daardoor stond ik smorgens wel vroeg op. (Heb zelf moeite met In slaap komen, niet doorslapen)

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ZOPICLON CF TABLET 7,5MG

4 June 2020

In het begin werkte het heel goed en kreeg je me smorgens niet wakker gemaakt na langer gebruik word het effect minder maar de bijwerkingen blijven we heel erg lang hangen merk ik zo heb ik 2a 3 dagen last van de bittere smaak en dat is niet zo mijn ding maar voor de rest voor kort gebruik is het best oke

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ZOPICLON APOTEX TABLET 7,5MG

14 April 2020

Na 2 uur van inname nog steeds niet in slaap krijg er alleen opvliegers van en raak er van gefrustreerd omdat ik zo graag wil slapen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ZOPICLON AUROBINDO TABLET 7,5MG

17 October 2019

Ik kan beter slapen , wel de nasmaak vind ik heel sterk ( bitter en mijn maag voel beetje in de waar volgende ochtend ).

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ZOPICLON APOTEX TABLET 7,5MG

28 August 2019

Gebruik al vijf jaar elke nacht half tablet. Slaap er prima op en voel me bij het wakker worden vol energie. Overdag niet slaperig en heel vitaal. Emotie is wat minder. Verder geen bijverschijnselen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ZOPICLON RP TABLET 7,5MG

21 August 2019

Merkte op dag 2 ,dat de ontsteking iets afnam.Maar bij de capsul die ik in de avond nog in moest nemen,had ik ook het gevoel dat deze bleef hangen,meerdere keren wakker geworden met een brandende slokdarm. Ook vindt ik het een gepuzzel wanneer je ze in moet nemen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ZOPICLON RP TABLET 7,5MG

20 August 2019

gebruik ik jaren 2 x per week 7,5 mg om te slapen , herenstam is beschadigd dus slaap al jaren zeer slecht, bij matig gebruik helpt het. Niet als ik te druk ben dan werkt het niet. Dus de avonden afbouwen. NADEEL; 2 dagen zeer slechte nasmaak jakkes van alles geprobeerd maar de bittere nasmaak komt toch boven. Bloedonderzoek , nieren laten testen door gebruik medicatie

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ZOPICLON TABLET 7,5MG

11 May 2019

De dag na inname verschrikkelijke hartkloppingen! Keer op keer

ZOPICLON PCH TABLET 7,5MG

11 April 2019

Slaap al jaren slecht en voel me ontzettend moe en uitgeput. Ook door de menopauze en opvliegers.Kreeg 3 jaar terug de zopiclon maar gebruikte het zelden. Maar ik neem sinds 2 maanden een halve tablet zo nu en dan slaap heerlijk in, en wordt wel af en toe wakker maar ik voel mij uitgerust de volgende dag.Kan de dag weer aan. En dat is mij heel veel waard. Mijn kwaliteit van leven is mij nu belangrijker dan wat mensen zeggen wat slecht voor je is. Wel een nare smaak maar dat neem ik voor lief.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ZOPICLON APOTEX TABLET 7,5MG

26 March 2019

Ga 22.30 slapen word rond 2 uur wakker slaap na een poosje weerin. Ben voor 6 uur weer wakker. Voel me niet uitgeslapen. Heb chronische depressie. Ben 26 mrt gestart met tranylcypromine. Ben niet echt tevreden over zoplicon. Heb gister 15mg gehad het zelfde effect als met 7.5mg

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ZOPICLON ACTAVIS TABLET 7,5MG

1 September 2018

Werkt goed maar zoals met bijna alle slaappillen moet je dit niet te lang gebruiken omdat je er dan gewent aan raakt en afhankelijk van wordt. 90% van de negatieve ervaringen hier haalt de pillen waarschijnlijk ergens online (en dus weet je niet wat er in zit) of heeft een vreselijk slechte huisarts die maar blijft voorschrijven. Deze mensen zijn dus gewoon verslaafd aan slaappillen.

ZOPICLON APOTEX TABLET 7,5MG

31 May 2018

ik gebruik dit medicijn tegen slapenloosheid. gebruik indien nodig. slaap er perfect op. soms wel de bijwerking van bittere smaak in de mond.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ZOPICLON RP TABLET 7,5MG

19 April 2018

In het begin werkte het goed, daarna veel last van agressieve gevoelens, maag- en darmklachten die daarna de bloeddruk nadelig beïnvloeden. Zwaar vermoeid wakker worden. Nu na 1 maand gebruik zware ontwenningverschijnselen. (4 bijna slapeloze nachten)

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ZOPICLON PCH TABLET 7,5MG

26 February 2018

Werkte niet, had geen effect op de slaapproblemen. In het verleden naar tevredenheid het merk RP gebruikt. Na 2 dagen weer merk RP geprobeerd, dat werkte weer zoals gewend.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ZOPICLON TABLET 7,5MG

22 February 2018

gebruik zoplicon 7,5 mg elke avond al 25 jaar. Heb geen last van bijwerkingen

ZOPICLON TABLET 7,5MG

30 December 2017

Ik heb dit medicijn van de huisarts voorgeschreven gekregen omdat ik moeilijk inslaap. In het begin erg goed resustaat. Ik viel meestal na een half uurtje wel in slaap, merkte na 2 weken gebruik dat 1 tablet niet meer voldoende was, ik bleef maar wakker. Vervolgens naar terug naar de huisarts. Ik kreeg zolpidem, dit werkt stukken beter, neem elke dag 1 tablet 19 Mg en val er snel van in slaap. Tot nu ook nog geen grotere dosering nodig gehad.

ZOPICLON CF TABLET 7,5MG

28 November 2017

Bij onregelmatig gebruik (zoals staat beschreven) werkt het voor mij prima. Bij andere middelen werd ik na twee uur weer wakker. Bij deze heb ik dit tot nu maar 1 x meegemaakt. Wel bijwerkingen de volgende dag, niet heftig.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ZOPICLON CF TABLET 7,5MG

18 November 2017

Eerste nacht na innamen heb ik heerlijk geslapen. Ik was wel wat duizelig. Maar de 2de nacht na inname werd wakker met een hele buik vol met lucht en was ik kots misselijk verder heb ik slecht geslapen. De volgende dag nog de hele dag misselijk geweest :(

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ZOPICLON SANDOZ TABLET 7,5MG

Zopiclone eg 7,5 mg

24 July 2017

Inslapen en slapen lukt goed. Wakker worden is zeer vervelend, altijd met kloppingen rond schildklier en ook hoofdpijn. Ook pijn in vingers. Erge obstipatie en gewicht neemt toe. Suf overdag.

ZOPICLON APOTEX TABLET 7,5MG

6 December 2016

Goed geslapen, alleen duurde de werking bij mij van 23 uur tot 18 uur dus ruim 19 uur, heb heel de dag geslapen. Misschien door slechte nier- en leverfunctie?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel