Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 14 resultaten gevonden.

AMITRIPTYLINE HCL STRIDES TABLET FILMOMHULD 10MG

23 November 2022

Ik heb veel nare dromen en voel me niet uitgerust daarna. Ik heb het juist om beter te slapen. Bij merk teva niet deze klachten. Droge mond is ook slecht voor gebit.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL STRIDES TABLET FILMOMHULD 10MG

19 November 2022

Had eerst de 25mg van teva, maar die dosering was te hoog nu de 10 mg maar van Strides, pijn klachten worden alleen maar erger en veel angsten maken dat ik raar in mijn hoofd word. Heb nu ook huilbuien. Ga snel met specialist overleggen want wil hem niet meer van dit merk. Wat een zooi het moest verboden worden Krijg hem voor fybromyalgie

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL STRIDES TABLET FILMOMHULD 10MG

13 September 2022

Amitriptyline strides zou uit de handel genomen moeten worden! Deze medicatie doet voor mij helemaal niets. Altijd de Aurobindo gehad wat super zijn werk doet. Daarna ineens de strides en ik sliep niet meer, van huisarts mocht ik dubbele dosering innemen, ook dit deed niks. Dat is pas geld over de balk smijten, een medicijn wat niets doet leveren.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL STRIDES TABLET FILMOMHULD 10MG

6 July 2022

hele nacht wakker gelegen in plaats van suf te worden en de zenuwpijn werd niet minder.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL STRIDES TABLET FILMOMHULD 10MG

2 February 2022

Gebruikte al jaren Amitriptyline 10 mg. om door te slapen. Zelfs een half tabletje was vaak al meer dan voldoende. Sinds najaar 2021 ineens Strides gekregen. Volgens apotheek van tijdelijke aard. Waardeloos middel wat spierspanning geeft, onprettig en paniekerig gevoel veroorzaakt en totaal niet bevorderlijk voor de slaap. Na overleg met huisarts en apotheker heb ik Amitriptyline van fabrikant Teva weer kunnen krijgen. Blij mee en slaap weer als vanouds.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL STRIDES TABLET FILMOMHULD 10MG

27 December 2021

Sinds kort deze amitriptyline van Strides gekregen en slaap niet meer,zenuwpijn en spiertrekkingen. Wil deze niet meer maar ja, dat zit tussen je oren hè en alleen deze worden vergoed.Voel me er k*t door bah en wil gewoon weer slapen.Krijg deze voor m'n fibromyalgie zodat ik snacht kan slapen en m'n spieren niet verkrampen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL STRIDES TABLET FILMOMHULD 10MG

27 October 2021

Al jaren van aurobindo gekregen 50 mg (in eerste instantie voor zenuwpijn gekregen, maar ik kan er niet meer van af komen, want bij stoppen kreeg ik paniekaanvallen. Ik zit er dus aan vast. Dus als het niet hoeft zou ik sowieso geen amitriptyline aanraden. Maar goed nu ineens van Strides gekregen. Ook mijn hartmedicatie van een merkloos merk. Contact gehad met apotheek. Deze wijst naar de verzekering en verzekering zegt dat apotheek moet beslissen. En dat zelfs een arts hier niets tegen kan doen. Vreemd dat deze twee op de stoel van een arts zitten!!! Nu heb ik dus weer hartritmestoornissen!!! En idd meer pijn overal?? Weet door meerdere medicijnenmerkenwissel dus niet waar het nu vandaan komt. Verder zou ik 20 euro bij moeten betalen voor aurobindo. Ik heb opgezocht dat 90 stuks ongeveer 24 euro kosten. Dit zou betekenen dat er 24 euro van mijn eigen risico afgaat(apotheek) en ik ook nog 20 euro erboven op zou moeten betalen. Een rare zaak!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL STRIDES TABLET FILMOMHULD 10MG

14 October 2021

Ik heb jaren amitriptyline hcl cf geslikt tegen de verschrikkelijke zenuwpijn in heel mijn lijf. Werkte erg goed, ik slaap weer heel goed ook. Nu moest ik overstappen op amitriptyline hcl Strides. Kwamen de zenuwpijn en de slapeloosheid na een aantal weken weer terug. De apotheek beweert dat ze hetzelfde zouden moeten werken. Nee dus. Nu in overleg met huisarts naar 20 mg gegaan. Pijn was gelijk weg, alleen slaap ik nu teveel. En voelde ik me opeens raar. Vreselijk zo'n medicijnwissel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL STRIDES TABLET FILMOMHULD 10MG

21 September 2021

Na jaren Amitriptyline 10 mg van Aurobindo of Sandoz geslikt te hebben Amitriptyline van Strides gekregen. Blijkbaar het enige leverbare merk op dit moment. Waardeloos!!! Al mijn artrosepijnen zijn terug en ik slaap slechter. Doordat er niets anders leverbaar blijkt te zijn maar helemaal gestopt hiermee. Nu nog een oplossing ....

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL STRIDES TABLET FILMOMHULD 10MG

3 August 2021

Ik was begonnen met 20 mgr Amytripteline Aerobindo om beter te slapen en voor de prikkelbaredarm. Na 2 maanden, zonder overleg andere merknaam nl HCL Strides. Vrij direct geen resultaat meer met beter slapen. Na 2 weken, terug nar apotheek.. De Aerobindo werd niet meer vergoed. Het was niet mogelijk dat Strides niet zou werken. Op aandringen toch de Aerobindo gekregen ( wel elf betalen). Vrij snel weer beter resultaat. ( kan wel suffig en viezes maak hebben...). Gisteren nieuw recept; Aroebindo is niet meer leverbaar!!!! Nu HCL Teva meegekregen...Afwachten

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL STRIDES TABLET FILMOMHULD 10MG

23 July 2021

Omdat Centrafarm niet meer vergoed wordt door de zorgverzekeraar, ben ik verplicht om Strides te slikken. Mijn dosis is verhoogd omdat Strides niet helpt tegen mijn pijnklachten. Ik doe ‘s nachts met de dosis die ik altijd slikte, geen oog dicht. Ik kan niet functioneren op deze manier.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL STRIDES TABLET FILMOMHULD 10MG

19 July 2021

Na zonder problemen Teva, kreeg ik ineens Strides. Nu meer zenuwpijn/ kramp klachten: en slaap minder goed.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL STRIDES TABLET FILMOMHULD 10MG

3 July 2021

Nadat ik al vele jaren amitriptyline 10 mg. van het merk TEVA slikte, kreeg ik recent een ander merk nml. Strides. Na 2 weken voelde ik mij steeds beroerder, wat is er met mij aan de hand? Met mijn partner besprak ik dat ik mij ontzettend down voelde en dat het inslapen moeizamer verliep, ineens viel het kwartje. Verandering van merk van mijn medicatie. Nadat ik met mijn apotheek belde hoorde ik dat Teva voorlopig niet leverbaar is, omdat er leveringsproblemen zijn. Wat moet ik nu?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL STRIDES TABLET FILMOMHULD 10MG

29 June 2021

Ik kreeg ineens van een ander merk Amitriptyline. Ik merkt vrij snel meteen verschil en had weer meer pijn als voorheen, de zenuwpijn was terug binnen een week. Apotheken beweren hoog en laag dat het geen verschil uitmaakt maar het blijkt van niet. Helaas word je ook niet serieus genomen bij apotheek altijd. Na 2 verschillende apotheken alsnog mijn oude kunnen krijgen en pijn is weer betrokken. Ik ging van HCL CF naar Strides, voor mij een slechte keuze.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden medicijnpanel