Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 16 resultaten gevonden.

ASCAL BRISPER CARDIO-NEURO BRUISTABLET 100MG

12 September 2019

De zakjes zijn duurder (ongeveer 7 euro) dan de bruistabletten, bij medische noodzaak worden de bruistabletten vergoed. Gaat wel eerst af van eigen risico. Ik kreeg maagklachten van de zakjes.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ASCAL BRISPER CARDIO-NEURO BRUISTABLET 100MG

24 January 2016

Bij gebruik van ascal merkte ik dat ik last had van uitval van mijn haar, ik ben gestopt met het medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ASCAL BRISPER CARDIO-NEURO BRUISTABLET 100MG

11 December 2015

Brisper uitvoering is stukken gemakkelijker dan de zakjes. Vaak doen apothekers lastig over de verstrekking maar uit eigen ervaring weet ik dat de kosten van de bruistabletten exact dezelfde zijn als de lastige zakjes.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ASCAL BRISPER CARDIO-NEURO BRUISTABLET 100MG

5 December 2015

Ik gebruik al een hele tijd ascal brisper. Het valt mij sinds een half jaar op dat ze heel slecht oplossen. Ik vraag mij af of de samenstelling veranderd is, ik krijg ook last van allergische symptonen, maar kan nergens informatie vinden of de samenstelling veranderd is.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ASCAL BRISPER CARDIO-NEURO BRUISTABLET 100MG

26 October 2015

Sinds enkele maanden bruisen 9 van de 10 tabletten niet meer. Voorheen bruisten ze alle nog spontaan zonder 3 min wachten of lauw water. Dat laatste is ook onzin want oplossen kan de ascal niet, de pil valt slechts als poeder uiteen. De apotheek vult een bruin pillenflesje met 90 losse pillen van een grotere voorraad. Het is die grotere voorraad dus die te veel en te snel (vergeleken met de vermelde expiratiedatum) vocht uit de omgeving opneemt en waardoor het bruisvermogen teniet wordt gedaan. Graag melding aan de fabrikant met verzoek om betere vochtwerende verpakking. Maar absoluut geen pilstrippen, want de losse pil is noodzakelijk bij o.m. reumatische of spastische aandoeningen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ASCAL BRISPER CARDIO-NEURO BRUISTABLET 100MG

6 October 2015

Ik merk dat de tablet niet meer bruist. Ik heb al van alles geprobeerd, lauwwarm, koudwater. Niets helpt. Vroeger was dit nooit een probleem. Het lijkt er op dat de fabrikant er iets aan heeft veranderd.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ASCAL BRISPER CARDIO-NEURO BRUISTABLET 100MG

ACETYLSALICYLZUUR CARDIO ACTAVIS DISP TABLET 80MG

11 February 2015

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Ik kreeg vervelende bijwerking(en) van het nieuwe medicijn.

Toelichting: Maagklachten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ASCAL BRISPER CARDIO-NEURO BRUISTABLET 100MG

CARBASALAATCALCIUM CARDIO APOTEX SACHET 100MG

26 December 2014

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Anders, namelijk:

erg onhandig

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ASCAL BRISPER CARDIO-NEURO BRUISTABLET 100MG

12 November 2014

Ben het medicijn direct uit het potje gaan gebruiken, lost nu beter op dan wanneer een week in de verdeelbox is voorbereid. Jammer dat dit medicijn zo gevoelig is voor vocht blijkbaar. Maar werkt wel op deze manier goed!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ASCAL BRISPER CARDIO-NEURO BRUISTABLET 100MG

ASCAL BRISPER CARDIO-NEURO BRUISTABLET 100MG

ACETYLSALICYLZUUR CARDIO CF DISP TABLET 80MG

18 September 2014

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Ik kreeg vervelende bijwerking(en) van het nieuwe medicijn.

Toelichting: trillerig, duizelig en minder scherp zien, ogen zijn goed

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ASCAL BRISPER CARDIO-NEURO BRUISTABLET 100MG

15 May 2014

Gebruik het middel nu 19 maanden en ondervind geen klachten. Voorgeschreven door cardioloog na hartaanval.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ASCAL BRISPER CARDIO-NEURO BRUISTABLET 100MG

18 March 2014

Ik heb een drie dubbele bypass operatie ondergaan in 2011 nadat ik 3 maanden daarvoor een hartinfarct heb gehad en er 2 stents zijn geplaatst. Sindsdien moet ik Ascal gebruiken levenslang maar gelukkig heb ik totaal geen bijwerkingen ervan. Ik moet er wel een maagbeschermer Nexium bij gebruiken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ASCAL BRISPER CARDIO-NEURO BRUISTABLET 100MG

28 January 2014

Ik moet van de neuroloog een bloedverdunner slikken maar krijg ontzettende last van mijn maag van ascal. Ik heb al de helft van het bruistablet genomen met hetzelfde resultaat. Ik wil niet ook nog eens een maagtablet ter bescherming erbij innemen. Geen idee of er nog andere bloedverdunners zijn zonder dit effect.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ASCAL BRISPER CARDIO-NEURO BRUISTABLET 100MG

ASCAL BRISPER CARDIO-NEURO BRUISTABLET 100MG

6 September 2011

Waarom bevatten medicijnen zoveel slechte E-nummers ? Ben er van geschrokken toen ik daar eens op ging letten Zelf heb ik het boekje van Corinne Gouget (wat zit er in Uw eten). Zou dit ook anders kunnen Mijn bloedverdunner (Ascal Brisper 100 mg ) bevat 5 E-nummers waarvan 2 slecht zijn; nl 1201 en 1202. Wat moet ik hiermee aan?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel