Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 28 resultaten gevonden.

ASCAL BRISPER CARDIO-NEURO BRUISTABLET 100MG

2 June 2024

Zeer slecht als ik het in het water doe dat doe ik s,morgens om 6uur dan kan ik het laten staan tot half 2 want ik ga maar eerst naar mijn werk om 7uur en als ik dan thuis kom om half 2 is het misschien opgelost maar alles zit tegen het glas geplakt ik weet niet of ik dan nog wel genoeg van het medicijn binnen krijg

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ASCAL BRISPER CARDIO-NEURO BRUISTABLET 100MG

16 May 2024

Zeer slecht. Lost niet op! Blijft aan glas plakken. vertrouw dit medicijn niet.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ASCAL BRISPER CARDIO-NEURO BRUISTABLET 100MG

ASCAL BRISPER CARDIO-NEURO BRUISTABLET 100MG

9 October 2023

Echt geen bruistablet , ik vind het een lastig tabletje . Moet wachten tot het geheel opgelost is. De zakjes poeder waren een stuk gemakkelijker .

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ASCAL BRISPER CARDIO-NEURO BRUISTABLET 100MG

9 October 2023

Echt geen bruistablet , ik vind het een lastig tabletje . Moet wachten tot het geheel opgelost is. De zakjes poeder waren een stuk gemakkelijker .

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ASCAL BRISPER CARDIO-NEURO BRUISTABLET 100MG

8 October 2023

Werkt bij mij voorzover ik kan overzien prima. Lost ook goed op in mijn -plastic - beker. Wel van belang om in de originele container te bewaren want anders harden ze in en lossen niet meer op. Ik wil daarom ook de 30 stuks verpakking en niet die van 90. En als daar door de apotheek drukte over wordt gemaakt: Dat kost hetzelfde evenals de voor mij onwerkbare zakjes. Zilveren Kruis doet er ook niet moeilijk over

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ASCAL BRISPER CARDIO-NEURO BRUISTABLET 100MG

1 October 2023

Deze tabletten lossen niet op in water. Slecht product. Het lijkt wel of het medicijn aan het glas blijft hangen. De sachets waren veel beter.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ASCAL BRISPER CARDIO-NEURO BRUISTABLET 100MG

28 September 2023

Zeer slecht. Lost niet op. Water wordt vettig en blijft aan glas hangen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ASCAL BRISPER CARDIO-NEURO BRUISTABLET 100MG

16 August 2023

Dit zou een bruistablet moeten zijn volgens de beschrijving. Voordat deze compleet uit elkaar is gevallen en bruikbaar is gaat bijna een half uur om. Dit is veel te lang.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ASCAL BRISPER CARDIO-NEURO BRUISTABLET 100MG

16 August 2022

Geweldig medicijn lost razend snel op.Ik had juist het tegenovergestelde Ascal in een zakje werkt gewoon niet maagklachten direkt met die zakjes gestopt,en vernietigd.Gebruik nu uitsluitend Ascal Cardio-Neuro in tablet vorm en nergens last van

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ASCAL BRISPER CARDIO-NEURO BRUISTABLET 100MG

1 October 2021

Wat een waardeloos medicijn........het duurt veel te lang voor het oplost.....de Apotheek zegt gewoon innemen met water......Huisarts spreekt dit tegen.....mijn echtgenoot heeft ze ook en het duurt te lang als je moet werken voor dat ze opgelost zijn...Wij zouden graag de zakjes terug.....en hoezo bruistablet....echt niet.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ASCAL BRISPER CARDIO-NEURO BRUISTABLET 100MG

17 September 2021

Ik kreeg altijd de sachets maar die worden blijkbaar niet meer vergoed. Deze tabletjes zouden moeten bruisen en oplossen. Bruisen doet het niet en oplossen? Je moet het tabletje alsnog zelf met een lepel fijn maken. Waardeloos!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ASCAL BRISPER CARDIO-NEURO BRUISTABLET 100MG

5 August 2021

Ze lossen niet meer op, het is alsof er olie in de tabletten zit. Ze drijven en draaien rond. Ik kreeg er in mijn slaap volgens mij een hartslag van 112 van.... Fabrikant gebeld !!!! Er zou mij een mail worden toegestuurd waar ik het potje naar toe kon sturen. GEEN MAIL ONTVANGEN>>>>>>

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ASCAL BRISPER CARDIO-NEURO BRUISTABLET 100MG

12 September 2019

De zakjes zijn duurder (ongeveer 7 euro) dan de bruistabletten, bij medische noodzaak worden de bruistabletten vergoed. Gaat wel eerst af van eigen risico. Ik kreeg maagklachten van de zakjes.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ASCAL BRISPER CARDIO-NEURO BRUISTABLET 100MG

24 January 2016

Bij gebruik van ascal merkte ik dat ik last had van uitval van mijn haar, ik ben gestopt met het medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ASCAL BRISPER CARDIO-NEURO BRUISTABLET 100MG

11 December 2015

Brisper uitvoering is stukken gemakkelijker dan de zakjes. Vaak doen apothekers lastig over de verstrekking maar uit eigen ervaring weet ik dat de kosten van de bruistabletten exact dezelfde zijn als de lastige zakjes.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ASCAL BRISPER CARDIO-NEURO BRUISTABLET 100MG

5 December 2015

Ik gebruik al een hele tijd ascal brisper. Het valt mij sinds een half jaar op dat ze heel slecht oplossen. Ik vraag mij af of de samenstelling veranderd is, ik krijg ook last van allergische symptonen, maar kan nergens informatie vinden of de samenstelling veranderd is.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ASCAL BRISPER CARDIO-NEURO BRUISTABLET 100MG

26 October 2015

Sinds enkele maanden bruisen 9 van de 10 tabletten niet meer. Voorheen bruisten ze alle nog spontaan zonder 3 min wachten of lauw water. Dat laatste is ook onzin want oplossen kan de ascal niet, de pil valt slechts als poeder uiteen. De apotheek vult een bruin pillenflesje met 90 losse pillen van een grotere voorraad. Het is die grotere voorraad dus die te veel en te snel (vergeleken met de vermelde expiratiedatum) vocht uit de omgeving opneemt en waardoor het bruisvermogen teniet wordt gedaan. Graag melding aan de fabrikant met verzoek om betere vochtwerende verpakking. Maar absoluut geen pilstrippen, want de losse pil is noodzakelijk bij o.m. reumatische of spastische aandoeningen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ASCAL BRISPER CARDIO-NEURO BRUISTABLET 100MG

6 October 2015

Ik merk dat de tablet niet meer bruist. Ik heb al van alles geprobeerd, lauwwarm, koudwater. Niets helpt. Vroeger was dit nooit een probleem. Het lijkt er op dat de fabrikant er iets aan heeft veranderd.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ASCAL BRISPER CARDIO-NEURO BRUISTABLET 100MG

ACETYLSALICYLZUUR CARDIO ACTAVIS DISP TABLET 80MG

11 February 2015

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Ik kreeg vervelende bijwerking(en) van het nieuwe medicijn.

Toelichting: Maagklachten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ASCAL BRISPER CARDIO-NEURO BRUISTABLET 100MG

CARBASALAATCALCIUM CARDIO APOTEX SACHET 100MG

26 December 2014

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Anders, namelijk:

erg onhandig

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ASCAL BRISPER CARDIO-NEURO BRUISTABLET 100MG

12 November 2014

Ben het medicijn direct uit het potje gaan gebruiken, lost nu beter op dan wanneer een week in de verdeelbox is voorbereid. Jammer dat dit medicijn zo gevoelig is voor vocht blijkbaar. Maar werkt wel op deze manier goed!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ASCAL BRISPER CARDIO-NEURO BRUISTABLET 100MG

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden medicijnpanel

Deze site maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om informatie over het gebruik van onze website te verzamelen om de inhoud te verbeteren. Door hieronder op “accepteren“ te klikken stem je in met het plaatsen en gebruik van al onze cookies. Voor meer informatie verwijzen wij je naar ons cookiebeleid.