Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 21 resultaten gevonden.

AVELOX TABLET FILMOMHULD 400MG

3 december 2017

Na inname van 1 pil na ongeveer een kwartier een branderig gevoel over gans mijn lichaam diarree en mijn keel die toesnoerde. Net op tijd mijn man kunnen verwittigen om de hulpdiensten te bellen want toen ging het licht bij me uit. Na 40 minuten reanimatie en daarbij veel moeite om me nadien uit coma te halen overal verschrikkelijk veel jeuk en spierpijn. Had deze medicatie nochtans vroeger reeds gekregen van de arts. Nu mag ik dit middel wegens de anafylactische schock die ik kreeg nooit meer innemen. Het heeft me nog maanden angstaanvallen bezorgd door de schrik die ik opliep van de allergische reactie. Ik dacht dat ik er geweest was

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AVELOX TABLET FILMOMHULD 400MG

29 juni 2017

Eerste tablet ingenomen en een gevoel alsof er duizenden mieren in mijn lijf zitten, heb overal jeuk en kan er niet van slapen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AVELOX TABLET FILMOMHULD 400MG

20 december 2016

Een pil genomen, ellendig gevoeld en neem ze niet meer. Haal de rotzooi uit de handel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AVELOX TABLET FILMOMHULD 400MG

24 oktober 2016

1e dag na inname hoofdpijn. 2e dag heftige dromen. 3e en 4e dag moe, suf verwardheid. 5e dag pijn druk op borst. Kuur helaas afmaken nog 2 dagen te gaan.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AVELOX TABLET FILMOMHULD 400MG

6 augustus 2016

Gelijk bij eerste gebruik al last van braken, verhoging en darmklachten. Verder heb ik last van tintelingen in handen en voeten (dat slaapgevoel), ook ervaar ik dat ik nerveus en opvliegerig overkom. Helaas kan arts geen ander medicijn voorschrijven dus moet de kuur maar uitzingen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AVELOX TABLET FILMOMHULD 400MG

3 maart 2016

Allergische reactie gekregen, saturatie 70 procent, temperatuur 35 gr, bloeddruk 5 op 3, algemene roodheid, dikke lippen, braken en flauwgevallen, ambulance spoed, inspuiting cortisone, inspuiting antihistamine en adrenalinespuit, dan pas beter.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AVELOX TABLET FILMOMHULD 400MG

17 februari 2015

Ik heb Avelox 400 mg. ervaren als een vreselijk medicijn. NOOIT MEER !! Na inname van Avelox 400 mg. heb ik doodsangsten uitgestaan. Ik dacht, ik zie mijn kinderen nooit meer. Na inname ging heel mijn lichaam van binnen trillen en binnen een gevoel alsof ik brandend ontplofte. Tevens was ik ontzettend benauwd. Dit duurde zeker 3 uur voordat dit gevoel en benauwdheid verdraagzaam werd, maar ging niet over. Als ik de volgende dag opnieuw een pil innam herhaalde het bovenstaande zich van vooraf aan. (Dat 5 dagen lang) Het gevolg was, na afloop van de kuur, vreselijk branden in mond, neus, keel, lippen, slokdarm en vagina. (Het was alsof ik van binnen met sambal was ingesmeerd) Alsmede na afloop van de kuur, dagen lang last gehad van gele stukken en vellen met snuiten en hoesten. Daarbij nog steeds een brandend gevoel in lippen, neus, mond en tong. DUS NOOIT MEER AVELOX 400 MG !!!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AVELOX TABLET FILMOMHULD 400MG

4 december 2014

Allergische reactie gehad op dit medicijn. Ik was jammer genoeg een van de ongelukkigen. Duizelig, draaien, geen eetlust, misselijk, braken, maagzuur,....

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AVELOX TABLET FILMOMHULD 400MG

6 mei 2014

Ik nam de medicatie na het middagmaal, rond 13u.30. Reeds na de derde dag had ik zware benen en had moeite om normaal te stappen. De nacht na de vierde inname begon ik te zweten, hartkoppingen en na de inname van de laatste pil werd ik wat duizelig en had bloeddruk 10,5 en onderdruk 5,5. Heb nadien via internet omschrijvig gevolgd. Nadien heb ik veel water gedronken en tegen 22u00 voelde ik mij opgelucht.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AVELOX TABLET FILMOMHULD 400MG

10 april 2014

Mijn moeder heeft dit medicijn voorgeschreven gekregen voor een darmontsteking. Dit is best afwijkend aangezien in de bijsluiter staat dat het eigenlijk is voor luchtwegeninfecties. Ze was de eerste dag erg ziek met overgeven en diarree, maar dacht dat dit kwam door de darmontsteking. De 2e dag kreeg ze steeds meer last van haar rug. De 3e dag kon ze niet meer lopen van de pijn in haar rug en benen. Ze is dag 4 zelf gestopt met het gebruik van het medicijn (terwijl huisarts van mening was dat het daar niet aan lag...). Op dag 5 voelde ze zich al stukken beter. Onze conclusie is dat ze dus een flinke bijwerking heeft gehad van dit medicijn. We zijn dan ook niet positief hierover.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AVELOX TABLET FILMOMHULD 400MG

3 april 2014

Extreem veel spierpijn gehad. Na de 2e kuurdag op advies van de arts moeten stoppen. (Deze bijwerking stond wel in de bijsluiter (kans 1 op >10000) Helaas ben ik een van de ''gelukkigen''.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AVELOX TABLET FILMOMHULD 400MG

30 maart 2014

Na de vierde dag Avelox 400mg in te nemen beginnen de bijwerkingen zich te manifesteren, duizeligheid, geen eetlust, zware ademhaling en beven. En nu maar hopen dat dit medicament de longontsteking vlug doet verdwijnen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AVELOX TABLET FILMOMHULD 400MG

22 maart 2014

Héél erg misselijk, herhaaldelijk overgeven, erg duizelig, en tot slot - enkele dagen nadat ik er mee was gestopt een stevige vaginale schimmelinfectie. En de ontsteking op mijn luchtwegen, waar ik avelox voor moest nemen, is er nog steeds. Weliswaar een pak minder slecht dan vòòr ik met Avelox begon, maar toch nog erg aanwezig.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AVELOX TABLET FILMOMHULD 400MG

10 februari 2014

Vorig jaar avelox moeten nemen (beginnende fase van longontsteking). Goed resultaat met dit medicament. Ben echter nu, opnieuw geveld door een longbacterie(chlamydia pneumoniae) nam reeds amoxillicine(geen nut)na bloedanalyse. Infectie in bloed met longbacterie.Nu gestart met avelox. Voel me suf, futloos,uitgeput. Hopelijk doet avelox zijn werk.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AVELOX TABLET FILMOMHULD 400MG

3 juli 2012

pijn in mijn hartstreek, psychische klachten, suicidale neigingen, slecht slapen, moe en suf, misselijkheid en geen eetlust.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AVELOX TABLET FILMOMHULD 400MG

3 mei 2012

Tijdens het gebruik van dit medicijn had ik erg last van misselijkheid (in de ochtend) en psychische klachten. Wanneer ik het medicijn niet innam had ik geen last van misselijkheid. 2 weken na het stoppen van het innemen merkte ik dat het psychisch veel beter met me ging.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AVELOX TABLET FILMOMHULD 400MG

6 februari 2010

hallucinaties, veel dorst, veel urine donker gekleurd, leverpijn gehad tijdens inname en nu is gebleken dat ik gehoorverlies heb door dit medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AVELOX TABLET FILMOMHULD 400MG

16 juni 2009

Mijn vrouw heeft hartritmestoornissen en een zwak hart. Zijn had volgens info bijsluiter nooit avelox mogen hebben. Apotheker en specialist hebben hier niets over gezegd. Sterker nog, de apothekersassistente gaf aan dat het apotheeksysteem geen interactie meldde.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AVELOX TABLET FILMOMHULD 400MG

3 november 2005

kortademig,slechtzien,moeilijk spreken,beven,hoge bloeddruk,slechte coordinatie

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AVELOX TABLET FILMOMHULD 400MG

31 oktober 2005

slechtzien,geen coordinatie,moeilijk spreken,beven, zeer onzeker voelen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel