Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 9 resultaten gevonden.

CLOPIDOGREL ACCORD TABLET FILMOMHULD 75MG

9 oktober 2017

Hoofdpijn,blauwe plekken,opgezwollen enkels,obstipatie en na van de ene op de andere dag stoppen:algehele malaise,hoofdpijn, incontinentie,druk op de borst,stijve spieren met tremoren

CLOPIDOGREL ACCORD TABLET FILMOMHULD 75MG

31 augustus 2017

1 jaar lang copidogrel accord gebruikt en intussen al de tweede keer heeft mijn apotheek geprobeerd van het merk Crepid en Aurobinho aan mij te verstrekken waardoor ik van apotheek gewisseld ben. Nu in Juli is de copidogrel van Accord in Nederland naar het schijnt niet meer verkrijgbaar, vervolgens nog het merk Teva geprobeerd echter bij alle drie had ik zonder uitzondering gigantisch problemen met maag en darmen zodanig dat ik bij die Aurobinho zelfs maagzuur in mijn luchtpijp gekregen heb. De maag klachten zijn na 2 maanden nog steeds niet voorbij. Dit heeft intussen geleid tot behoorlijk wat onkosten/huisartsbezoek/ziekenhuisbezoek en medicamenten voor de maag en darmen. Tevens de vele male duurdere spuit tegen botontkalking gezien zo weinig mogelijk chemie mijn maag nog kan passeren. De vraag is natuurlijk wat in deze bespaard is, daar ging het dit flut-kabinet toch om nietwaar?

CLOPIDOGREL ACCORD TABLET FILMOMHULD 75MG

4 juli 2017

Wij hebben ook altijd het merk Accord gehad en nooit klachten.Wij zijn mijn vrouw en ik.Hebben van de andere merken spierpijn,buikpijn en nog vele mankementen en de ergste is doodmoe.Sta ervan te kijken dat men maar uitprobeert met verschillende merken en de klachten niet oplost.Wat is het probleem,de hulpmiddelen en bij ons de macrogol.Accord gebruikte 400 en de anderen allemaal 6000.Volgen mij hebben heel veel mensen z.w.z.problemen met dat wisselen van medicijnen.Sat erven te kijken dat men altijd de bijsluiter moet lezen welke wij nooit deden.Zijn deze gaan bestuderen en dan zegt de apotheek dat wij deze teveel lezen en ons alles verbeelden.Zogenaamd het ons zelf opwekken.

CLOPIDOGREL ACCORD TABLET FILMOMHULD 75MG

20 mei 2017

CLOPIDOGREL ACCORD TABLET FILMOMHULD 75MG Is mij prima bevallen , is alleen niet meer in Nederland verkrijgbaar volgens de Apotheek. Van CLOPIDOGREL Auro Bindo TABLET FILMOMHULD 75MG krijg ik blaren en laat de huid los WAT NU????? Ik durf niets anders meer.

CLOPIDOGREL ACCORD TABLET FILMOMHULD 75MG

15 mei 2017

Clopidogrel ( als waterstofsulfaat) Accord 75 mg filmomhulde tabletten niet meer leverbaar. Moet nu van verzekeraar Clopidogrel ( als beslaat) Grepid 75 mg filmomhulde tabletten gaan gebruiken. Informatie verstrekt door apotheek.

CLOPIDOGREL ACCORD TABLET FILMOMHULD 75MG

23 februari 2017

Helaas niet meer leverbaar door mijn apotheek, benieuwd welke rommel ik nu krijg voorgeschreven die mijn zorgverzekeraar vergoed. Word het geen tijd dat de overheid ingrijpt en de farmaceuten tot de orde roept.

CLOPIDOGREL ACCORD TABLET FILMOMHULD 75MG

22 februari 2017

prima medicijn,nu wordt accord niet meer vergoed door de cz. Weer een ander merk,ben daar gevoelig voor de bijwerking,zelfs mijn apotheek levert geen accord meer. mijn arts in het ziekenhuis levert het wel, rara wat een bedoening. hebben andere mensen daar ook mee vandoen.

CLOPIDOGREL ACCORD TABLET FILMOMHULD 75MG

12 september 2015

Het medicijn is geen probleem, wel het aantal per doosje. Levering voor 3 maanden, zoals voor de meeste medicijnen. Kom je hier niet mee uit, 1 doosje extra mag niet, terwijl het toch een belangrijk medicijn betreft, kun je niet zomaar overslaan toch? Is de fabrikant hier niet op aan te spreken? Is knap lastig nu, vooral voor oudere mensen en mensen met hersenletsel.

CLOPIDOGREL ACCORD TABLET FILMOMHULD 75MG

29 juni 2015

Sinds het gebruik hiervan; licht in mijn hoofd, duizelig, flauw en veel hoofdpijn. Last van gasvorming in maag en darmen en erg lusteloos. Voorheen clopidogrel van Aphothecon gehad, dit gaf nooit problemen maar de verzekeraar heeft andere prijsafspraken en nu krijg ik dus clopidogrel van Accord.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel