Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 18 resultaten gevonden.

CLOPIDOGREL ACCORD TABLET FILMOMHULD 75MG

3 May 2019

Wat een rommel is dit, had eerst persantin 2 keer per dag ochtend en s`avonds totaal geen problemen en nu 1 tablet voor heel de dag, bloedneus, blauwe plekken, bloeden als een varken bij het scheren als het mis gaat, zal wel weer goedkoper zijn, ze rotzooien maar wat aan over onze ruggen.

CLOPIDOGREL ACCORD TABLET FILMOMHULD 75MG

CLOPIDOGREL ACCORD TABLET FILMOMHULD 75MG

19 April 2019

word er duizelig van en nu echt gek van de jeuk niet leuk meer. van deze medicatie word je overspannen. waarom dit ??

CLOPIDOGREL ACCORD TABLET FILMOMHULD 75MG

15 April 2019

grote rode opgezwollen jeukende plekken diep ongelukkig

CLOPIDOGREL ACCORD TABLET FILMOMHULD 75MG

15 April 2019

jarenlang naar volle tevredenheid 2x daags 200mg persantin( dypiridamol) geslikt in comb met Ascal neuro. ( tia's stollings stoornis)is mij voorgeschreven door neuroloog nadat ik bij gebruik clopidogrel onder rode gezwollen jeukende uitslag kwam te zitten.nu plotseling uit de handel genomen.krijg nu tijdelijk 2x 150mg persantin per dag.? bij vraag aan arts waarom kan het nu opeens met 150mg per dag? antwoord , oh dat is ook wel voldoende.. bij volgende vraag aan arts, wat is alternatief als persantin 150mg ook niet meer wordt geleverd? Antwoord arts: dan heb je een probleem!Dat zou ik denken. gevolg is dan dat ik weer functieuitval en tia's krijg.Wat is er aan de hand in de gezondheidszorg? Hoe frustrerend is dit? waarom niet eerst ander werkend medicijn ontwikkelen voordat er iets uit de handel wordt genomen?Er zullen vast meer patienten afhankelijk van persantin zijn. Kan en mag dit zomaar?We staan als patienten nu toch met zijn allen in de kou en mogen het zelf uitzoeken.Jazeker heb ik nu een probleem.ik vink groene smily aan vanwege fijn gebruik persantin maar wil voor gang van zaken rode smily aanvinken.Ik ga dus beide doen

CLOPIDOGREL ACCORD TABLET FILMOMHULD 75MG

CLOPIDOGREL ACCORD TABLET FILMOMHULD 75MG

13 March 2019

enorme allergische reactie in de vorm van grote rode brandende jeuk plekken met bultjes op bovenlijf en hals nek

CLOPIDOGREL ACCORD TABLET FILMOMHULD 75MG

16 October 2018

Had probleem met veel blauwe plekken ,toen ascal en ook blauwe plekken . Ik dronk 3 glazen wijn per dag,toen ik ermee stopte nooit meer blauwe plekken dus nu weer clpidogrel omdat het handiger inneemt. Ik ben overigens 5maanden van de wijn af !

CLOPIDOGREL ACCORD TABLET FILMOMHULD 75MG

3 August 2018

Mijn vriend kreeg dit medicijn ook voorgeschreven na zijn lichte beroerte. Eerst kreeg hij acetylsalicylzuur maar dit werd na enige jaren veranderd in clopidogrel. Hij had hierdoor erge last van blauwe plekken en regelmatig hevige neusbloedingen, die moeilijk te stoppen waren. Regelmatig hiervoor naar het ziekenhuis geweest. Ook had hij moeite met goed zien, maar omdat hij al jaren aan een oogziekte leed en staar had hier verder geen aandacht aangeschonken. Enige weken geleden voelde hij zich niet goed, misselijk. Doch verder niks meegedaan. Tot hij een maand geleden een fatale hersenbloeding kreeg en na twee dagen in coma overleed. Ikzelf denk dat de bloedverdunners hiervan de oorzaak zijn geweest. Alles wordt maar makkelijk voorgeschreven en ik vind dat er na zijn lichte beroerte maar weinig nacontrole is geweest.

CLOPIDOGREL ACCORD TABLET FILMOMHULD 75MG

9 October 2017

Hoofdpijn,blauwe plekken,opgezwollen enkels,obstipatie en na van de ene op de andere dag stoppen:algehele malaise,hoofdpijn, incontinentie,druk op de borst,stijve spieren met tremoren

CLOPIDOGREL ACCORD TABLET FILMOMHULD 75MG

31 August 2017

1 jaar lang copidogrel accord gebruikt en intussen al de tweede keer heeft mijn apotheek geprobeerd van het merk Crepid en Aurobinho aan mij te verstrekken waardoor ik van apotheek gewisseld ben. Nu in Juli is de copidogrel van Accord in Nederland naar het schijnt niet meer verkrijgbaar, vervolgens nog het merk Teva geprobeerd echter bij alle drie had ik zonder uitzondering gigantisch problemen met maag en darmen zodanig dat ik bij die Aurobinho zelfs maagzuur in mijn luchtpijp gekregen heb. De maag klachten zijn na 2 maanden nog steeds niet voorbij. Dit heeft intussen geleid tot behoorlijk wat onkosten/huisartsbezoek/ziekenhuisbezoek en medicamenten voor de maag en darmen. Tevens de vele male duurdere spuit tegen botontkalking gezien zo weinig mogelijk chemie mijn maag nog kan passeren. De vraag is natuurlijk wat in deze bespaard is, daar ging het dit flut-kabinet toch om nietwaar?

CLOPIDOGREL ACCORD TABLET FILMOMHULD 75MG

4 July 2017

Wij hebben ook altijd het merk Accord gehad en nooit klachten.Wij zijn mijn vrouw en ik.Hebben van de andere merken spierpijn,buikpijn en nog vele mankementen en de ergste is doodmoe.Sta ervan te kijken dat men maar uitprobeert met verschillende merken en de klachten niet oplost.Wat is het probleem,de hulpmiddelen en bij ons de macrogol.Accord gebruikte 400 en de anderen allemaal 6000.Volgen mij hebben heel veel mensen z.w.z.problemen met dat wisselen van medicijnen.Sat erven te kijken dat men altijd de bijsluiter moet lezen welke wij nooit deden.Zijn deze gaan bestuderen en dan zegt de apotheek dat wij deze teveel lezen en ons alles verbeelden.Zogenaamd het ons zelf opwekken.

CLOPIDOGREL ACCORD TABLET FILMOMHULD 75MG

20 May 2017

CLOPIDOGREL ACCORD TABLET FILMOMHULD 75MG Is mij prima bevallen , is alleen niet meer in Nederland verkrijgbaar volgens de Apotheek. Van CLOPIDOGREL Auro Bindo TABLET FILMOMHULD 75MG krijg ik blaren en laat de huid los WAT NU????? Ik durf niets anders meer.

CLOPIDOGREL ACCORD TABLET FILMOMHULD 75MG

15 May 2017

Clopidogrel ( als waterstofsulfaat) Accord 75 mg filmomhulde tabletten niet meer leverbaar. Moet nu van verzekeraar Clopidogrel ( als beslaat) Grepid 75 mg filmomhulde tabletten gaan gebruiken. Informatie verstrekt door apotheek.

CLOPIDOGREL ACCORD TABLET FILMOMHULD 75MG

23 February 2017

Helaas niet meer leverbaar door mijn apotheek, benieuwd welke rommel ik nu krijg voorgeschreven die mijn zorgverzekeraar vergoed. Word het geen tijd dat de overheid ingrijpt en de farmaceuten tot de orde roept.

CLOPIDOGREL ACCORD TABLET FILMOMHULD 75MG

22 February 2017

prima medicijn,nu wordt accord niet meer vergoed door de cz. Weer een ander merk,ben daar gevoelig voor de bijwerking,zelfs mijn apotheek levert geen accord meer. mijn arts in het ziekenhuis levert het wel, rara wat een bedoening. hebben andere mensen daar ook mee vandoen.

CLOPIDOGREL ACCORD TABLET FILMOMHULD 75MG

12 September 2015

Het medicijn is geen probleem, wel het aantal per doosje. Levering voor 3 maanden, zoals voor de meeste medicijnen. Kom je hier niet mee uit, 1 doosje extra mag niet, terwijl het toch een belangrijk medicijn betreft, kun je niet zomaar overslaan toch? Is de fabrikant hier niet op aan te spreken? Is knap lastig nu, vooral voor oudere mensen en mensen met hersenletsel.

CLOPIDOGREL ACCORD TABLET FILMOMHULD 75MG

29 June 2015

Sinds het gebruik hiervan; licht in mijn hoofd, duizelig, flauw en veel hoofdpijn. Last van gasvorming in maag en darmen en erg lusteloos. Voorheen clopidogrel van Aphothecon gehad, dit gaf nooit problemen maar de verzekeraar heeft andere prijsafspraken en nu krijg ik dus clopidogrel van Accord.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel