Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 34 resultaten gevonden.

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

20 June 2019

Voorheen desloratadine kleine blauwtjes nu van de apotheek grote witte gekregen de blauwtjes hielpen heel goed tegen mijn zonneallergie krab nu mijn hele huid open van de jeuk ??

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

18 June 2019

Dit product is placebo -wel lekker goedkoop en komt bovendien inclusief alle bijwerkingen. Het formaat van de pil is vrij groot in vergelijking met vergelijkbare producten en, door het ontbreken van een coating laagje, een zeer efficiënte speekselmagneet. In combinatie met de bijwerking "droge mond" is het raadzaam de pil op te sabbellen ipv het voorwerp in zijn geheel in één keer door te slikken. Er zijn vanaf 2014 al negatieve meldingen over het functioneren van dit "medicijn", desondanks is nog steeds in omloop. Dit is voor mij, en blijkbaar ook voor vele anderen, het eerste des-loratadine medicijn wat helemaal niet werkt. Sinds jaren niet meer zoveel last van alergieën gehad dankzij dit wondermiddel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

18 June 2019

Lijkt wel een placebo - Dit middel helpt voor geen meter tegen hooikoorts. Tabletten zijn ook veel te groot om fatsoenlijk door te kunnen slikken. De vorm en kleur is ook totaal anders dan alle andere merken tabletten die ik voor mijn hooikoorts heb gebruikt.Persoonlijk denk ik dat je bij dit middel genept wordt door de fabrikant. Alsof hooikoortsklachten tussen de oren zit..

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

5 June 2019

Na een paar dagen kreeg ik 's nachts heel veel jeuk en stond 's morgens op met overal, over het hele lichaam, galbulten.Heb het gemeld bij de apotheek.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

14 April 2019

Iedere keer weer andere tabletten. Nu weer desloratadine van Glenmark. Werkt totaal niet. Dat er kostenbesparend gewerkt moet worden begrijp ik, maar het constant veranderen van medicatie, waarbij er iedere keer andere bestanddelen/hulpstoffen deel uit maken van dat medicijn, komt de gezondheid van de gebruiker niet ten goede.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

1 March 2019

Verleden jaar overgestapt op desloratadine van Teva 5 mg (kleine blauwe plilletjes), dit jaar van de apotheek gekregen desloratadine van Glenmark (5 mg grotere wittere pillen waarschijnlijk met vul middel of dergelijke). Dit werd door de apotheek zonder enige overleg gegeven.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

27 April 2018

Gebruikte eerst Desloratadine van Mylan, is tot oktober 2019 niet meer leverbaar in Nederland. Het is wel leverbaar in Frankrijk. Desloratadine van Radiopharm, vreselijk. Ik gebruik het voor urticaria pigmentosa, chronische tarweallergie, hooikoorts. Gebruik nu 4x1 tablet per dag en totaal geen baat. Het werkt niet, de klachten blijven en worden niet minder. De bijwerkingen zijn VERSCHRIKKELIJK.-droge mond, -vreselijke hoofdpijn wat uitmond in Migraine! zo erg dat ik continu paracetamol moet slikken. Dat vind ik belachelijk. Je gaat toch niet meer pillen slikken?? - hartkloppingen. -gejaagd gevoel -snel geïrriteerd -ontzettend vermoeid. -slecht slapen. Ratiopharm dat is hetzelfde als Teva. Ratiopharm en Teva doe er wat aan. Je laat je patiënten ernstig in de steek. Dan ga ik weer terug naar Aerius van msd daar heb ik deze bijwerkingen niet.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

21 April 2018

Werkt voor geen meter. Wie controleert de samenstelling van dit (nep)medicijn

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

11 February 2018

Ook ik kreeg de blauwe voorgeschreven, voelde mij snel een ander mens praktisch vrij van mijn jeuk en had weer veel plannen, tot dat ze aangevuld moesten worden. Ik kreeg de grote witte en het was al snel weer mis. Er werd mij echter gezegd dat deze de zelfde werking hebben .NIET WAAR DUS.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

10 July 2017

deze pillen zijn nu veel te groot warren voorheen blauwe pillen deze waren beter zijn die nog te krijgen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

17 May 2017

Eerst aurius geslikjt werkte perfect voor m'n allergische Astma. Toen apotheek deze gegeven en ook van het merk sandoz. Deze werken niet en kreeg last opnieuw van astma aanvallen. Apotheek beweert dat het hetzelfde is als aurius maar bij mij werkt deze niet!! Pak ze iig nooit meer

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

6 May 2017

Buikpijn, diarree en hartkloppingen. Deze klachten had ik niet bij Aerius

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

30 April 2017

Ik dacht dat het aan mij lag, maar nu ik op zoek ga zie ik dat veel meer mensen last blijven houden van klachten na het innemen van dit medicijn. Ik was tevreden over Aerius. Het begint al bij de grootte. Wat zit er in godsnaam in die pillen van Glenmark dat ze wel 4x zo groot zijn. Ook geen glad laagje erom, maar een stroeve grote tablet. Het duurt niet alleen veel langer voor hij werkt, maar hij werkt maar goed een uur of 2. Met Aerius kon ik probleemloos tijd bij mijn ouders doorbrengen en hun katten waarvoor ik allergisch ben. Nu ben ik er 4 uurtjes geweest. Braaf even tevoren tablet ingenomen en na anderhalf uur zat ik alweer aan mijn neus te wrijven. Ik vind dit beleid belachelijk!!!! Het hoort zo te zijn dat het BESTE medicijn wordt versterkt, niet de goedkoopste. En nòg iets raars. Ik kijk net bij mijn zorgverzekering en zie dat zij Aerius gewoon compleet vergoeden. Ik ga maandag maar eens met mijn klacht naar mijn apotheek....

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

15 March 2017

Gevoel alsof ik de hele dag op een trampoline loop, suf, duizelig, hoofdpijn en nog steeds allergie klachten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

9 December 2016

Bij mij werkt het medicijn heel goed. Alleen ik word er heel erg slaperig van en kan me niet goed concentreren en soms ook hartkloppingen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

22 November 2016

Desloratidine Actavis hielp heel goed, desloratidine glenmark helpt nauwelijks. Ik neem vaak twee tabletten per dag, maar toch blijven mijn ogen en neus zo erg jeuken dat ik er gek van word.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

8 June 2016

Werkt niet goed tegen mijn graspollenallergie. Irritatie van mijn oren, neus en keel blijven aanhouden. Verder ook last van een droge keel. Mijn vorige medicijnen desloratadine arius hielpen goed zonder bijwerkingen. Deze medicijnen echter helpen onvoldoende tegen mijn allergie.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

31 May 2016

Gebruik het 3 jaar vanwege chronische netelroos. Doet zijn werk. Als ik het 's avonds vergeten ben, lig ik 's nachts te krabben omdat ik dan jeuk heb.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

14 May 2016

Ondanks neusspray toch hooikoortsklachten. Deze tabletten gaan gebruiken en ze helpen goed tegen de loopneus en niesbuien. Maar wat slaap ik er slecht van. Slechts twee tot vier uur per nacht. Ik voel me rusteloos en suf tegelijk. Rare combinatie. En door het slaapgebrek heb ik hoofdpijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

14 May 2016

Hiervoor gebruikten ik xyzal. Werkte prima. Kreeg in plaats hiervan desloratadine 5mg Glenmark voor geschreven. Wat een waardeloos middel. Hartkloppingen en knallende hoofdpijn krijg ik ervan.ik voel me overgeleverdaar en machteloos. Mijn hooikoorts lijkt wel erger plus nu Hartkloppingen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

20 April 2016

Voor behandeling van een vrij zeldzame vorm van netelroos: koude urticaria hoge dosering desloratadine voorgeschreven gekregen: 4 x 5mg maximaal, zelf te doseren in 2 tot 4 x 5 mg per dag. Voorheen desloratadine 5mg van Teva, werkte als een speer, nu 5mg van Glenmark, doet geen ene malle moer! Kan weer nauwelijks lopen, een grote ramp. Ik vermoed dat, vanwege het try out traject van deze "zelfdosering" ik in een of ander placebo circuit ben geraakt of zo. Echt: van totaal klachtloos weer terug naar af: niet goed kunnen lopen van de urticaria. 1 bijkomend voordeel: desloratadine geeft bij mij lichte hoofdpijnklachten, welke bij gebruik van Glenmark desloratadine als sneeuw voor de zon lijkt verdwenen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

29 November 2015

Mijn allergieklachten zijn voor een deel weer terug; zo moet ik nu elke dag weer niezen, terwijl dit bij gebruik van desloratadine actavis niet gebeurde. Jammer dat dit nieuwe tablet ook nog eens erg groot is voor inname.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

27 November 2015

Doorslikken is lastig. De tablet blijft in mijn keel hangen. Ik werd erg moe en kreeg vreselijke darmklachten. Ik heb al een prikkelbare darm, maar nu kon ik bijna niet van huis door diarrea (heftig). Direct na het stoppen met deze medicatie is de vermoeidheid weg en mijn darmproblemen ook.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel