Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 34 resultaten gevonden.

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

17 mei 2017

Eerst aurius geslikjt werkte perfect voor m'n allergische Astma. Toen apotheek deze gegeven en ook van het merk sandoz. Deze werken niet en kreeg last opnieuw van astma aanvallen. Apotheek beweert dat het hetzelfde is als aurius maar bij mij werkt deze niet!! Pak ze iig nooit meer

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

6 mei 2017

Buikpijn, diarree en hartkloppingen. Deze klachten had ik niet bij Aerius

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

30 april 2017

Ik dacht dat het aan mij lag, maar nu ik op zoek ga zie ik dat veel meer mensen last blijven houden van klachten na het innemen van dit medicijn. Ik was tevreden over Aerius. Het begint al bij de grootte. Wat zit er in godsnaam in die pillen van Glenmark dat ze wel 4x zo groot zijn. Ook geen glad laagje erom, maar een stroeve grote tablet. Het duurt niet alleen veel langer voor hij werkt, maar hij werkt maar goed een uur of 2. Met Aerius kon ik probleemloos tijd bij mijn ouders doorbrengen en hun katten waarvoor ik allergisch ben. Nu ben ik er 4 uurtjes geweest. Braaf even tevoren tablet ingenomen en na anderhalf uur zat ik alweer aan mijn neus te wrijven. Ik vind dit beleid belachelijk!!!! Het hoort zo te zijn dat het BESTE medicijn wordt versterkt, niet de goedkoopste. En nòg iets raars. Ik kijk net bij mijn zorgverzekering en zie dat zij Aerius gewoon compleet vergoeden. Ik ga maandag maar eens met mijn klacht naar mijn apotheek....

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

15 maart 2017

Gevoel alsof ik de hele dag op een trampoline loop, suf, duizelig, hoofdpijn en nog steeds allergie klachten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

9 december 2016

Bij mij werkt het medicijn heel goed. Alleen ik word er heel erg slaperig van en kan me niet goed concentreren en soms ook hartkloppingen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

22 november 2016

Desloratidine Actavis hielp heel goed, desloratidine glenmark helpt nauwelijks. Ik neem vaak twee tabletten per dag, maar toch blijven mijn ogen en neus zo erg jeuken dat ik er gek van word.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

8 juni 2016

Werkt niet goed tegen mijn graspollenallergie. Irritatie van mijn oren, neus en keel blijven aanhouden. Verder ook last van een droge keel. Mijn vorige medicijnen desloratadine arius hielpen goed zonder bijwerkingen. Deze medicijnen echter helpen onvoldoende tegen mijn allergie.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

31 mei 2016

Gebruik het 3 jaar vanwege chronische netelroos. Doet zijn werk. Als ik het 's avonds vergeten ben, lig ik 's nachts te krabben omdat ik dan jeuk heb.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

14 mei 2016

Ondanks neusspray toch hooikoortsklachten. Deze tabletten gaan gebruiken en ze helpen goed tegen de loopneus en niesbuien. Maar wat slaap ik er slecht van. Slechts twee tot vier uur per nacht. Ik voel me rusteloos en suf tegelijk. Rare combinatie. En door het slaapgebrek heb ik hoofdpijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

14 mei 2016

Hiervoor gebruikten ik xyzal. Werkte prima. Kreeg in plaats hiervan desloratadine 5mg Glenmark voor geschreven. Wat een waardeloos middel. Hartkloppingen en knallende hoofdpijn krijg ik ervan.ik voel me overgeleverdaar en machteloos. Mijn hooikoorts lijkt wel erger plus nu Hartkloppingen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

20 april 2016

Voor behandeling van een vrij zeldzame vorm van netelroos: koude urticaria hoge dosering desloratadine voorgeschreven gekregen: 4 x 5mg maximaal, zelf te doseren in 2 tot 4 x 5 mg per dag. Voorheen desloratadine 5mg van Teva, werkte als een speer, nu 5mg van Glenmark, doet geen ene malle moer! Kan weer nauwelijks lopen, een grote ramp. Ik vermoed dat, vanwege het try out traject van deze "zelfdosering" ik in een of ander placebo circuit ben geraakt of zo. Echt: van totaal klachtloos weer terug naar af: niet goed kunnen lopen van de urticaria. 1 bijkomend voordeel: desloratadine geeft bij mij lichte hoofdpijnklachten, welke bij gebruik van Glenmark desloratadine als sneeuw voor de zon lijkt verdwenen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

29 november 2015

Mijn allergieklachten zijn voor een deel weer terug; zo moet ik nu elke dag weer niezen, terwijl dit bij gebruik van desloratadine actavis niet gebeurde. Jammer dat dit nieuwe tablet ook nog eens erg groot is voor inname.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

27 november 2015

Doorslikken is lastig. De tablet blijft in mijn keel hangen. Ik werd erg moe en kreeg vreselijke darmklachten. Ik heb al een prikkelbare darm, maar nu kon ik bijna niet van huis door diarrea (heftig). Direct na het stoppen met deze medicatie is de vermoeidheid weg en mijn darmproblemen ook.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

27 november 2015

10 minuten na inname zo ontzettend moe. Nam al 's avonds in omdat al werd gezegd dat je er moe van kan worden. Na twee weken hartkloppingen, moe, nrustig slapen (ondanks moeheid), prikkelbaar, loopneus. Het hielp wel tegen de galbulten waar ik dit medicijn ook voor had gekregen. Ik ben nu gestopt omdat de bijwerkingen behoorlijke invloed hadden op alles en heb een nieuw medicijn gekregen van de huisarts.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

11 oktober 2015

Dit medicijn werkt bij mij niet of nauwelijks. De klachten zoals prikkende ogen, verstopte neus en vervelend gevoel aan beide oren, blijven of worden soms erger. Inderdaad is het innemen van dit tablet niet erg prettig, het blijft soms in mijn keel hangen. Ik ben er nu dan ook mee gestopt. Hiervoor gebruikte ik tabletten van het merk Teva. Bij dit medicijn had ik nauwelijks klachten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

21 augustus 2015

Zo moe dat je op bed gaat liggen, dorst, hartkloppingen, moeilijk in slaap komen en werkt niet tegen mijn allergieklachten. Eerdere merken werkten wel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

9 juni 2015

Kreeg jeuk van dit medicijn door de hulpstoffen. Grote pil is niet door te slikken en blijft in mijn keel hangen. Met Actavis geen problemen, hulpstoffen waar ik niet raar op reageer en veel beter in te nemen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

9 juni 2015

Ik werd zo suf van dit medicijn dat ik gemiddeld 14 uur per nacht sliep. Na 2 dagen legde ik de link tussen mijn extreme vermoeidheid en deze medicatie en ben ik per direct gestopt: nu slaap ik weer normaal. De pillen zijn ook veel te groot om te slikken. Ik ga kijken of ik iets van restitutie kan krijgen van mijn zorgverzekraar.

DESLORATADINE ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 5MG

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

9 juni 2015

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Het nieuwe medicijn werkte niet of minder goed dan het oude medicijn.

Ik kreeg vervelende bijwerking(en) van het nieuwe medicijn.

Ik heb problemen gekregen bij het innemen van het medicijn (zoals grootte van tablet of capsule, andere smaak, openmaken verpakking, wijze van toediening).

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

7 juni 2015

Waardeloos. Hielp niet. Kreeg meer last van allergieën en buikklachten. Na 6 dagen gestopt. Heb mijn vorige medicijn terug van het merk teva. Moest het wel zelf betalen. Belachelijk!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

3 juni 2015

Werkt bij mij na enkele dagen: had veel jeuk in met name ogen en kriebelhoest, neemt beduidend af en de kriebelhoest blijft na een week weg!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

11 mei 2015

Ik gebruik nu 3 maanden Desloratadine van merk Glennmark. Wat is dit voor een rommel. Ik betaal al 150 euro per maand aan de zorgverzekeraar en dan mag ik toch wel verwachten dat ik een middel tegen hooikoorts krijg dat werkt. Dit middel werkt helemaal niet, nog steeds mega veel jeuk en allergiëen van pollen. Het enige dat dit middel doet!: BIJWERKINGEN geven, wat een vieze tabletten zijn dit. Veel te groot, nog groter dan een paracetamol. Roep iedereen op boycotten dit merk en middel. Samen staan we sterk. Ik gebruik inmiddels Neoclarityn en dat werkt beter. En totaal geen moeheidsklachten!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel