Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 16 resultaten gevonden.

DESLORATADINE TEVA TABLET FILMOMHULD 5MG

6 October 2020

Heb het nu een aantal keer geprobeerd en ik krijg last van slapeloosheid. Dan maar een loopneus.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE TEVA TABLET FILMOMHULD 5MG

12 November 2018

Ik gebruik het nu bijna 1,5 jaar heb geen last van jeuk, slaap goed, maar wel de hele dag duf en een gewichtstoename van bijna 15kg, probeer dat er maar weer af te krijgen........

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE TEVA TABLET FILMOMHULD 5MG

27 April 2018

Gebruikte eerst Desloratadine van Mylan, is tot oktober 2019 niet meer leverbaar in Nederland. Het is wel leverbaar in Frankrijk. Desloratadine van Radiopharm, vreselijk. Ik gebruik het voor urticaria pigmentosa, chronische tarweallergie, hooikoorts. Gebruik nu 4x1 tablet per dag en totaal geen baat. Het werkt niet, de klachten blijven en worden niet minder. De bijwerkingen zijn VERSCHRIKKELIJK. -droge mond -vreselijke hoofdpijn wat uitmond in Migraine! zo erg dat ik continu paracetamol moet slikken. Dat vind ik belachelijk. Je gaat toch niet meer pillen slikken?? - hartkloppingen. -gejaagd gevoel -snel geïrriteerd -ontzettend vermoeid. -slecht slapen. Teva dat is hetzelfde als Ratiopharm. Dat is 2 handen op 1 bijwerkingen buik. Ratiopharm en Teva doe er wat aan. Je laat je patiënten ernstig in de steek. Dan ga ik weer terug naar Aerius van msd daar heb ik deze bijwerkingen niet.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE TEVA TABLET FILMOMHULD 5MG

19 April 2018

Voorheen had ik aerius en de werking hiervan merkte ik zeer sterk. Zowel de primaire werking als de bijwerkingen waren krachtig aanwezig. Nu heb ik Desloratadine Teva en ik merk helemaal niets. Ik heb zelfs de dosis verhoogd van 1 tablet naar 6 tabletten per dag. En ik merk helemaal niets. Geen werking, geen bijwerking, niets. Ik denk dat ik er maar mee stop en de huisarts om aerius vraag. Dan betaal ik het liever nog zelf dan dat ik een medicijn krijg waarvan ik de werking niet kan waarnemen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE TEVA TABLET FILMOMHULD 5MG

DESLORATADINE TEVA TABLET FILMOMHULD 5MG

DESLORATADINE TEVA TABLET FILMOMHULD 5MG

DESLORATADINE TEVA TABLET FILMOMHULD 5MG

18 October 2015

Eerst Aerius gehad, werkte perfect. Nu Desloratadine Teva, werkt veel slechter tot nauwelijks.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE TEVA TABLET FILMOMHULD 5MG

21 September 2015

Ik kreeg dit middel tegen chronische netelroos omdat Tavegil niet afdoende werkte. Na 3 dagen kreeg ik van desloratadine meer last van benauwdheid en piepende longen en een bepaalde druk in mijn hoofd. Na 5 dagen kreeg ik een knallende hoofdpijn, een enorme druk in mijn hoofd en nek. Ik kon geen eten verdragen, heb vaker migraine maar dit was zelfs heftiger. Ik ben gelijk gestopt met dit middel en de dag erna was het gelijk beter. Mijn netelroos daarentegen was wel die zieke dag een stuk rustiger, dus jammer dat dit middel voor mij toch niet geschikt is.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE TEVA TABLET FILMOMHULD 5MG

19 June 2015

Na 20 jaar hooikoorts en andere allergieën weet ik wat bij mij goed werkt. En dat was Aerius. Sinds het niet meer wordt vergoed krijg ik desloratidine en gratis discussies bij de apotheek. Een welles-nietes verhaal over de werking ervan. Afgelopen discussie met de apotheker die toegaf dat hij vindt dat het tussen m'n oren zit dat Aerius beter werkt dan Desloratidine! Heb met veel tegenzin van deze beste man, toch Aerius meegekregen. 30 tabletten, meer had hij niet... Ik heb desloratidine een kans gegeven, 3 jaar lang, het werkt gewoon niet bij mij.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE TEVA TABLET FILMOMHULD 5MG

14 June 2015

Helpt niet afdoende tegen jeuk en heb last van de volgende bijwerkingen. Vaak: moe en veel slapen Matig: hoofdpijn, hartkloppingen, zwelling, kortademigheid, hoesten. Ben er vandaag (zondag) mee gestopt, morgen breng ik mijn arts op de hoogte. Ik ervaar de bijwerkingen niet ernstig genoeg om de huisartsenpost in te schakelen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE TEVA TABLET FILMOMHULD 5MG

DESLORATADINE GLENMARK TABLET 5MG

8 May 2015

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Ik kreeg vervelende bijwerking(en) van het nieuwe medicijn.

Toelichting: Na de eerste tablet werd ik heel naar duizelig en misselijk, hartkloppingen en durfde ook niet meer te gaan slapen. na een paar uur trok dit wel weg, maar heb t niet meer ingenomen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 5MG

DESLORATADINE TEVA TABLET FILMOMHULD 5MG

14 April 2015

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Het nieuwe medicijn werkte niet of minder goed dan het oude medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE TEVA TABLET FILMOMHULD 5MG

2 January 2015

Geen last meer van niezen of loopneus, benauwdheid minder. Groot voordeel: geen muggenbulten meer! Nadeel: sufheid.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE TEVA TABLET FILMOMHULD 5MG

3 October 2014

Dit middel gekregen na een insectenbeet (kuitbeen binnen 2 dagen rood en dik naar de enkel toe) Na de 1e tablet jeuk en pijn snel minder. Nu op dag 6 pijn weg, alleen nog bij aanraking licht gevoelig en rood rond de beetplek.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE TEVA TABLET FILMOMHULD 5MG

13 March 2014

Sterke gewichtstoename. In 3 weken tijd 3 kg erbij, ondanks 4x per week sporten (spinning, fitness, wielrennen (50km)).

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden medicijnpanel