Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

19 May 2024

Doeltreffend medicijn (wondroos), na enkele dagen verbetering, en bij mij helemaal geen bijwerkingen. Het is puzzelen met eten en pillen maar dat heb ik ervoor over.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

22 February 2024

Voor wondroos. 4x per dag -9:00-14:00-20:00-1:00- deze tijden werkte beter voor mij qua eetmomenten Angst voor medicijnen en dat ik er misschien niet tegen kan. Toch begonnen met de kuur want wondroos is een serieuze bacteriële infectie die snel behandeld moet worden. Erg moe en een onheilspellend algemeen gevoel. Lichte maagbranden. De dag nadat ik stopte voelde ik me weer helemaal mezelf. Energie was weer terug en ik was weer mijn vrolijke zelf. Pluspunt: wondroos verdwenen (ik heb nu een paar dagen na de behandeling wel nog een blauwe plek) Minpunt: moe, lusteloos, 100x plassen door geprikkelde blaas en maagzuur

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

17 October 2023

4 capsules per dag, 10 dgn, tegen wondroos onderbeen. Na de kuur is de roodheid iets minder, maar de pijn en zwelling zijn hetzelfde gebleven, wondroos is niet weg. Bovendien nu kortademigheid/benauwdheid doordat ik tijdens de kuur vocht begon vast te houden. Ben in 10 dgn 5 kg aangekomen. Capsules gaven na inname met ca 300 ml water een ca 1,5 uur aanhoudend branderig gevoel in de maag.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

23 September 2023

Kort na inname capsules heftige maag en buikpijn. Enorme misselijkheid, lichte duizeligheid en af en toe hoofdpijn/ oorpijn. Dit 4 keer per dag en telkens 3 uur niet eten (2 uur ervoor en 1 erna). Ik volg braaf alle gebruiksvoorschriften maar heb wel veel last van bijwerkingen. Deze houden telkens minimaal enkele uren aan. Ik voel me er nog zieker door. Na 3 dagen een zeer lichte afname van de infectie. Nog 7 dagen te gaan

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

16 September 2023

vreselijk moe buikpijn en heftige schokken en mijn rug hoofdpijn kan dus niets meer mijn hele lichaam reageert heel slecht ben als een zoutzak ik wil nu ook stoppen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

9 September 2023

Veel last van maagzuur, ook de manier hoe de medicatie moest worden ingenomen, namelijk 1 uur voor of 2 uur na het eten en dat 4 maal per 24 uur, maakt t moeilijker. 3 maal per dag zou handiger zijn ivm je maaltijden . Positieve is dat wel de infectie is verholpen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

4 September 2023

Na 10 dagen lichte verbetering, nu 4 dagen erbij gekregen van de huisarts.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

21 August 2023

Na enkele dagen gebruik veel last gekregen van een brandend gevoel in slokdarm en ook in de keel. Misselijk en moe.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

21 August 2023

Veel last van brandend gevoel in slokdarm en ook in keel. Moe. Misselijk.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

20 August 2023

Het werkt snel en goed.:wel diarree en geen eetlust. Moeilijk in te nemen, toch maar met appelmoes gedaan. Ik slikte 10 dagen 4 keer 1000 mg ivm infectie operatie wond .

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

15 August 2023

Ontsteking is gelukkig over. Het is niet mijn middel. Ik werd er onrustig van. Kreeg enorme hoofdpijn en zelfs druk op de borst (benauwd) Heb op het punt gestaan om 112 te bellen. Gelukkig zakte het weer af. Maar de schrik zit er behoorlijk in.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

24 July 2023

Na een infectie in mijn hand dit middel voorgeschreven gekregen. Op donderdag begonnen met 2 stuks, daarna 3x per dag. Op de zondag kreeg ik echt enorme buikkrampen en steken. Daarbij flink misselijk gevoel en eetlust nam ook wat af. Winderig en boeren laten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

30 June 2023

Na 3 dagen kuur, mega hoofd- en nekpijn en misselijk. Had vanaf dag 1 al lichte klachten, bouwde zich op. Zo een andere kuur halen tegen wondroos....

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

23 June 2023

Hielp goed tegen de klachten echter hierdoor kreeg ik gedurende de dag steeds meer last van buikpijn. Dosering is 4 capsules per dag. Misselijkheid nam na elke volgende capsule toe en zorgde voor zeer sterke afname van eetlust, een opgeblazen gevoel, brandend maagzuur en opvliegers.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

6 June 2023

Na een paar dagen voelde ik mij doodziek. Ontzettend misselijk en diarree. Heb ook op bed gelegen, kon gewoon niet meer.Van de huisarts kreeg ik tabletjes tegen de misselijkheid. En dat hielp gelukkig goed. Heb de kuur toch kunnen volhouden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

8 March 2023

na circa 40 uur gebruik, treedt er verdikking van mijn bovenste wangen op. Ze kleuren rood en voelen warm.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

24 February 2023

Krijg ze bijna niet weg (heb sowieso moeite met grote pillen), kokhalzen bij innemen. Heb ze twee keer gebroken op de eerste dag maar dat was helemaal verschrikkelijk. Verder last van misselijkheid en brandend gevoel in maag en slokdarm.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

21 January 2023

Ik heb verschillende soorten antibiotica gehad in m'n leven, en had bij deze veruit de minste bijwerkingen. Het is wel erg wennen om je eten om het innemen van de pillen te plannen. BELANGRIJK: deze pillen moet je absoluut staand en met een glas water innemen. Ik dacht ze 1x half liggend in te kunnen nemen, en toen heb ik ontzettend veel pijn in m'n slokdarm gekregen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

15 January 2023

Ik had gelukkig nergens last van Enige nadeel is dat je nuchter moet zijn met inname

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

16 June 2022

Ik lees veel klachten over dit medicijn met innemen. Bij grote pillen doe ik altijd een beetje olie op mijn wijsvinger en duim dan glijdt de pil er zo in en blijft niet steken

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden medicijnpanel

Deze site maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om informatie over het gebruik van onze website te verzamelen om de inhoud te verbeteren. Door hieronder op “accepteren“ te klikken stem je in met het plaatsen en gebruik van al onze cookies. Voor meer informatie verwijzen wij je naar ons cookiebeleid.