Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

8 augustus 2017

voorgeschreven gekregen na 'bruine pleister' allergische reactie. na 5 dagen inname (4x/dag) is de jeuk erger geworden en verspreid het zich op meerdere plaatsen. morgen terug naar huisarts.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

2 augustus 2017

Ik ben het gaan gebruiken omdat ik na een oorpiercing een ontsteken aan de huid op mijn oorschelp over heb gehouden. Werkte na 1 dag. Ik slikte 4 capsules per dag, om de 4 uur ongeveer. Geen bijwerkingen ervaren

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

2 juni 2017

Doet zijn werk goed, ervaar geen vervelende bijwerkingen tov andere antibiotica kuren. Ik slik het langer dan gemiddelde kuur, in de afgelopen drie maanden 1x 3,5 week en 1x 5 weken 4 stuks per dag moeten slikken. Slik er wel probiotica naast om mijn darmen tevreden te houden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

15 mei 2017

Ter behandeling van een ontstoken wonde aan been om de 6 uren een capsule ingenomen na 4 dagen gestopt met kuur op advies van dermatoloog....enkele dagen later een zeer zware allergische reactie gekregen gehele lichaam onder de rode vlekken en bulten (ondragelijke jeuk) dringend huisartsenpost (weekend) moeten consulteren.....

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

30 april 2017

Geen nare bijwerkingen, vooral veel drinken. De huidinfectie in mijn gezicht is na een kuur van 7 dagen, 3 x daags capsule 500 Mg, verdwenen. Zéér tevreden!!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

21 april 2017

Ik heb 2 x een kuur gekregen,40 stuks.Ik heb nu een opgezwollen gezicht,en "waterzakken" onder mijn ogen hangen,gisteren Apotheek opgebeld en mocht de laatste 4 laten staan,straks met ijsblokjes,verpakt in een theedoek de boel koelen,tip van de doktersassistente heb er dus een melding van gemaakt.Maar de ontsteking is weg,dat dan weer wel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

16 maart 2017

16 capsules in 6 dagen ingenomen tegen ooglidontsteking (chalazien) --> géén beterschap.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

22 februari 2017

Kuur van 7 dagen voorgeschreven gekregen (3x daags 1 tablet) voor bacteriele infectie; opgelopen via een huidwond na scheren van bikinilijn. Na 1 capsule al binnen paar uur hoofdpijn en koude rillingen. Na 2e capsule begon het braken. Kon niets meer binnen houden. Dit is niet meer gestopt. Zelf een klein hapje eten of slok drinken bleef niet binnen. Na 24 uur niets hebben kunnen eten en blijvende hoofdpijn en rillingen en braken contact gehad met huisarts en direct gestopt met de medicatie. Nu andere kuur.Nooit meer dit medicijn!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

30 januari 2017

Nadat Broxil niet aansloeg tegen wondroos, kreeg ik Flucloxacilline voorgeschreven. Binnen een dag sloeg het aan. Na 10 dagen was de wondroos verdwenen. Geen bijwerkingen. Top.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

31 december 2016

Kreeg dit voorgeschreven tegen wondroos maar kreeg een zeer heftige allergische reactie. Uitslag over gehele lichaam en opgezwollen gezicht. Zelfs opgenomen op SEH.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

10 november 2016

Gebruik nu 5 dagen FLUCLOXACILLINE voor steenpuisten. En het werkt niet. Krijg alleen nog meer huidklachten. Overal jeuk en rode bulten. Wordt alleen maar erger, voel me ziek en beroerd. Zit nu bij de huisarts.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

22 augustus 2016

Na het gebruik van 4 pillen, gigantische zwelling in het gezicht, angio oedeem. Branderig en vreselijk jeuk in het gezicht, koelen met een ijszak. Antihistamine pillen als tegengif moeten slikken. Het wordt langzaam beter. Voor mij dit middel nooit meer.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

15 augustus 2016

Na eerste dag 1 x diarree, daarna niet meer. Geen bijwerkingen, zwellingen op arm namen snel af na 2 dagen gebruik.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

17 juli 2016

Heel veel jeuk en overal bulten en gezicht lijkt verkeerd behandeld met botox. Zo ziet het er uit.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

3 juli 2016

Mijn darmen zitten iets verstopt nu, normaal ga ik iedere dag. Maar vanaf donderdag met start en heel goed, daarna niets dan een vingerhoedje.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

19 mei 2016

Capsule ligt zwaar op de maag...bleef volle maag houden....Dus Veel maagpyn...En warm en jeukend gezicht...Ben er mee gestopt...

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

11 mei 2016

De capsules zijn te groot om door te slikken. Veel mensen hebben daar moeite mee. Dochter van 16 is noodgedwongen over gestapt op een drankje.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

17 april 2016

Ik kreeg het middel voorgeschreven omdat ik een huidbacterie bleek te hebben. Na de derde dag verdwenen mijn klachten van een andere aard, ik liep al mee dan 2 jaar met heup-, knie- en armproblemen. Ik kon moeilijk trappen lopen, opstaan, mijn haar kammen. Lopen was geen probleem. Volgens de huisarts duidt het op een vorm van reuma, dit moet nog onderzocht worden. Ik voel me zo anders, ik kan weer bewegen en voel me geen 80 meer. Wel ben ik bang dat als het reuma is, ik niet continu een kuur kan gebruiken en wat er dan voor opties zijn. Nu heb ik een tweede kuur en weer kan ik me vrijelijk bewegen. Dus ja erg blij met dit resultaat. V.w.b. mijn huidklachten daar werkt het zeer langzaam bij. En ja ik voel de capsule ook zitten en wat ongemak maar ik neem dat voor lief.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

2 april 2016

De wondroos genas er snel van. Symptomen wondroos namen snel af. Werd misselijk van dit medicijn en had het gevoel dat de pil bleef hangen in slokdarm.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

27 februari 2016

Gevoel alsof het medicijn blijft hangen in de keel. Opgeblazen gevoel in de buik. Buik/darm krampen. Diarree en vermoeid gevoel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

21 februari 2016

Pijn aan m'n borstkas na gebruik. Slik maagpillen tegen de pijn (maagzuur schijnt de pijn te veroorzaken). Lag 4 dagen in het ziekenhuis en kreeg dit medicijn via een infuus. Naar huis gestuurd maar nog steeds geen verbetering. Doctors kunnen geen diagnose stellen voor een specifieke ziekte aan m'n opgezwollen harde rechter onderbeen en linkerbeen ook opgezwollen, nog niet hard maar begint hard te worden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

1 januari 2016

Voorgeschreven gekregen wegens ontstoken teen. Reactie was heel erg trillen. Ernstige diarree, buikpijn en behoorlijke druk op borst. Contact gehad met lokale HAP en moest per direct stoppen omdat ik waarschijnlijk een allergische reactie had.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

28 november 2015

Deze capsules zijn voorgeschreven voor mijn dochter van 9, maar ze waren veel te groot om door te slikken. Niet geschikt voor kinderen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

14 augustus 2015

Mijn dochter wilde de borst niet meer drinken i.v.m. smaakverandering van de samenstelling van de voeding. De pillen stinken ook gruwelijk... Ook had ze meer buikkrampen. Wel was mijn ontsteking zelf snel weg.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel