Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

16 June 2022

Ik lees veel klachten over dit medicijn met innemen. Bij grote pillen doe ik altijd een beetje olie op mijn wijsvinger en duim dan glijdt de pil er zo in en blijft niet steken

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

1 February 2022

De tijden zijn wel lastig maar is gelukt. De een na laatste dag, had ik de wekker in de ochtend gezet en ingenomen, maar een uur later werd ik wakker, alsof de capsule nog in mn keel zat. Ik had voldoende water genomen, maar toch was ik er van overtuigd dat de pil vast zat. Dus ik heb brood gegeten en gedronken en alleen bij wat warmer drinken nam het gevoel iets af. En ik heb er nog steeds last van, mild maar wel last. Nu een dag later begint het ineens weer erger op te zetten in de namiddag na een broodje pindakaas. Het gevoel dat de pil niet goed is doorgeslikt. Ik had vanmorgen mijn laatste. Ik las de verhalen hier over deze klachten, ik las omschrijvingen alsof er een wond in de keel zit, ja dit gevoel klopt wel. Erg naar. Verder heb ik geen bijwerkingen gehad.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

5 January 2022

er staat een verhaal over indianenverhalen en dat dit een topmiddel is. Dat kan wel zo zijn maar ik ben onder behandeling voor mijn slokdarm en dit middel doet daar zeker GEEN goed aan. Totaal in brand en moeite met eten,lekker afgevallen,darmen volkomen in disorde en ben met yakult weer beetje bij de mensen,krijg binnenkort wel een slokdarmonderzoek.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

30 September 2021

Top Antibiotica. 10 dagen 4 x daags 500 mg geslikt i.v.m. een ontstoken voet. Na 4 dagen al klachtenvrij. De gehele kuur afgemaakt en totaal geen last van bijwerkingen gehad (zelfs geen maag/darmklachten). En dat de capsule het gevoel geeft dat het in je keel "blijft hangen" is een absolute fabel. Geloof al die "Indianenverhalen" niet en laat je er niet door weerhouden. Is gewoon een Top Antibiotica en staat juist erom bekend dat het vrijwel geen bijwerkingen heeft. Op alle gebieden minder dan 1 op 10000 mensen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

27 July 2021

Kreeg steeds mijn wondroos weer terug, en gaf mij ernstige klachten s’nachts van mijn maag, nu weer een nieuwe kuur gekregen, en ben steeds benouwd.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

3 June 2021

Vanaf dag 2 enorme spierpijn in de benen. Na het innemen soms even licht in het hooft. Het werk wel goed tegen de wondroos

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

22 May 2021

Eerder nog nooit zo beroerd gevoeld door een antibioticakuur. Daarnaast diarree (letterlijk water) en rommelende buik. Nu dag 5 en ga stoppen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

20 March 2021

Ter bestrijding van wondroos ben ik vandaag begonnen met Flucloxacilline. Na de derde capsule on 22.00 uur werd ik om 00.00 uur wakker met een vreselijk branderig gevoel in mijn slokdarm en maag. Gevoel dat ik moet overgeven. Het is nu vrijdagnacht en ik kan mijn huisarts pas weer maandag bereiken. Afhankelijk van hoe de klachten zich ontwikkelen denk ik dat ik de behandeling opschort.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

4 March 2021

Bij de 3 de dag savonds ineens branderig gevoel keel en gehemelte, kokhalzen en veel boeren. Benauwd.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

4 January 2021

last van maag/darmstoornissen, geen eetlust, weinig energie, donkere ontlasting, gevoelige anus.capsule moet je staand innemen en niet gaan liggen, want dan krijg je een gevoelige slokdarm.Een vreselijk medicijn

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

3 January 2021

wanneer je je netjes aan de inname instructies houd, 2 uur voor inname niet eten en 1 uur na inname niet eten, en dat 4x per dag , dan heb je geen leven even per ongeluk wat in je mond stoppen betekent later naar je bed, hier met echt wat op verzonnen worden

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

21 December 2020

Ik had direct heel veel maagklachten door overtollig maagzuur, oprispingen en een vol gevoel. Na iedere inname kreeg ik het vreemd gevoel ook extreem koud. Ik heb de kuur van 10 dagen, 3 keer daags, in samenspraak met de huisarts dan ook niet afgemaakt. Nadat ik gestopt was bleven de klachten voortduren, en bleek ik Gastritis te hebben, waarvoor ik nu 1 maand lang Omeprazol moet slikken, met daarnaast 3 keer daags het drankje Antagel. Vreselijk middel dus al met al!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

18 August 2019

Veel misselijkheid ,maagklachten.Heb veel pijn van Neuropathie maar tijdens gebruik van antibiotica bijna geen pijn meer in de voeten.Kan dit te maken hebben met de antibiotica of heeft hier geen invloed op?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

5 August 2019

Dit middel veroorzaakt pijnscheuten in mijn maag met een aanhoudend brandend gevoel, continue misselijkheid en duizeligheid waardoor ik grotendeels op bed heb gelegen. Tot mijn maag het echt niet meer hield en ik moest overgeven. Een maagbeschermer was vlgs vervangende huisarts niet nodig, maar zonder bescherming gaat het absoluut niet. Wat ben ik hier beroerd van geweest. Ik stop met dit middel, dit is erger dan de kwaal.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

8 July 2019

Na elke gift gedurende minimaal 2 uur misselijk, constante oprispingen ondanks maag bescherming en ontzettend naar in het lijf (licht in het hoofd, slapheid, zware benen, sterretjes zien)

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

5 July 2019

Het heeft wel geholpen. Alleen is bij mij de geadviseerde gelijktijdige inname van paracetamol heel slecht gevallen!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

7 February 2019

Last van duizeligheid/licht in het hoofd, verder goed te verdragen. (Combinatie met Tamoxifen?). Alleen een gepuzzel om dit medicijn 4 x per dag in te nemen. Rekening houdend met eettijden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

26 January 2019

Nu aan 4e dag van 10 daagse kuur bezig, klachten lijken wat minder te worden.. heb verder geen bijwerkingen gehad, misschien beetje een rommelige maag. Medicijn lijkt wel te gaan werken schat ik zo in.. geen moeiete met het slikken ervan, zijn niet overdreven groot.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

3 August 2018

op mijn etiket staat 2 uur voor het innemen niet eten en na innemen een uur niet eten. vind ik best heftig, want dan is het of eten, of capsule, ik moet er namelijk 4 op een dag

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

30 June 2018

Kuur van 10 dgn n.a.v dikke pijnlijke voet Diagnose was door (4 artsen) moeilijk te bepalen. Geen verlichting na 48 uur. Moest toch kuur afmaken. Deed nog weinig of niets Nu klaar en als cadeau uitslag over hele lichaam en een ander gezicht…opgezwollen rood, ogen bijna dicht. De apotheek heeft nu een intolerantievermelding voor dit middel genoteerd. En..voor niks geslikt ook nog… Conclusie: Ga niet door met slikken als het tóch niets doet!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FLUCLOXACILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

16 June 2018

Met de laatste 2 vingers die ik nog gebruiken kan om te typen mijn ervaring met dit schrikbarende medicijn. Nadat ik bij de huisarts kwam met een huidontsteking aan het scrotum waarbij die tevens zo groot was als een tennisbal werd er door drie huisartsen naar gekeken en geen van allen had een idee wat het was. Het idee werd dus geopperd om er maar even een kuur van Fluc tegen aan te gooien. (Bijwerking na afloop) Als eerste de hele huid van top tot teen in rode vlekken bedekt en in de ogen op de oogleden het gevoel of er steeds zandkorrels inzaten. Na twee dagen begonnen er blaasjes te ontstaan op de binnenkant van de handen. Op weg naar de huisarts die het geheel beschouwde als een naeffect van de kuur en het zou wel even overgaan. Kreeg nog een zalfje mee (cetomacrogolzalf) om er op te smeren. De dag erna begon het zodanig erger te worden dat alle vingers en binnenkant van de handen vol met doorzichtige blaasjes zitten en ik niks meer kan aanpakken en oppakken. Zoek of vraag eerst of er een alternatief is want deze handel is als een Lethal Weapon aangaande bijwerkingen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel