Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

FERROFUMARAAT CF TABLET 200MG

FERROFUMARAAT APOTEX TABLET 200MG

28 March 2019

Ik heb Ferrofumaraat van Centrafarm, maar die staat niet bij keuze mogelijkheden. 3x200mg . Ik ben kotsmisselijk, ik moet spugen, amper eetlust. Kortom ik voel mij beroerd!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FERROFUMARAAT TEVA TABLET 200MG

22 March 2019

Eerste 2e x inname op lege maag best goed. Beetje zwaar gevoel op de maag. 3e keer ook nuchter is heel zwaar gevallen. Overgeven en diarree. Nu denk voortaan maar innemen na het eten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FERROFUMARAAT SANDOZ TABLET 200MG

15 March 2019

Ik slik dit nu 2 weken! 3x daags 1 tablet. Erg last gehad van hoofdpijn, misselijkheid, naar gevoel in de ochtend. Nu ik het na mijn maaltijd neem kan ik er veel beter tegen!! Mijn hb was erg laag 4.9 volgende week weer bloedprikken om te kijken of het wat doet.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Ferrofumaraat

1 February 2019

Geen last van bijwerkingen; enkel wat donker gekleurde ontlasting.

FERROFUMARAAT SANDOZ TABLET 200MG

18 January 2019

Drie maanden lang 1x per dag geslikt, minimale klachten gehad. Een enkele dag lichte verstopping in mijn darmen, de dag erna weer prima. Prima medicijn en ik merk echt verschil!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FERROFUMARAAT APOTEX TABLET 200MG

11 January 2019

Wat een vreselijke bijwerkingen, echt waardeloos. Het is niet vol te houden, naast maagpijneen hele nare verstopping. Ben er mee gestopt. Heb nu de FERROFUMARAAT suspensie 20mg.veel lichter dus, maar toch weer hetzelfde probleem, verstopping. Ik wacht eerst nog mijn darmen weer normaal werken, en dan probeer ik het nog een keer om de dag in te nemen. Hopelijk werkt dat beter.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FERROFUMARAAT APOTEX TABLET 200MG

14 November 2018

Vreselijke bijwerkingen. Kotsmisselijk tis niet te doen. Momenteel pas aan mijn 2 de pil bezig en ik heb echt grote moeite niet toe te geven aan overgeven. Ik kijk het nog even aan en anders gooi ik die troep weg. Dan maar met voeding proberen goed te krijgen maar wat een troep is dit zeg

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FERROFUMARAAT SANDOZ TABLET 200MG

13 October 2018

ik gebruik dit tablet al ruim een jaar zonder problemen, maar sinds begin juli heb ik last van huidinfecties, rode vlekken op mijn hele lichaam en schimmel op mijn hoofd. moet nu andere ijzerpillen proberen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FERROFUMARAAT CF TABLET 200MG

13 October 2018

Ik kreeg Ferrofumaraat 200mg voorgeschreven en die moest ik 3x daags innemen. De eerste dag ging het nog wel, maar dag 2 was een drama. Mijn linker en rechterarm begonnen zo hard te branden, dat ik 3x wegviel. Ik heb naar de huisartsenpost gebeld, kreeg binnen een half uur met spoed een dokter op bezoek en moest ook per direct stoppen! Ik heb mij daarnaast aan alle voorschriften voldaan en ik vond het de ergste bijwerkingen van medicijnen, die ik ooit in mijn leven heb meegemaakt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FERROFUMARAAT TEVA TABLET OMHULD 100MG

25 August 2018

Ik gebruik dit nu een paar dagen 3x op een dag.. hoofdpijn, misselijk en een opgeblazen gevoel. Ik moet nog 3 weken....

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FERROFUMARAAT SANDOZ TABLET 200MG

13 August 2018

Ik slik nu twee weken 3x per dag 1 tablet. Één ding word met de dag erger en dat is de hoofdpijn. Echt intense hoofdpijn. Ik moet nog 8 weken, maar ik hoop dat er andere oplossingen zijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FERROFUMARAAT CF TABLET 200MG

13 July 2018

Nadat ik 2 tabletten (1 's ochtens en 1 's avonds) had ingenomen ontstond er een ondraaglijke jeuk op de rug (met rode bultjes), buik en binnenkant dijbenen en ben daarom met dit medicijn gestopt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FERROFUMARAAT TEVA TABLET 200MG

4 June 2018

Pijnlijk en opgezwollen buik. Geen last van obstipatie of hoofdpijn gehad.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FERROFUMARAAT TABLET 200MG

5 February 2018

Ik heb sinds ik dit slik (nu 1,5 maand) vaker migraine. Heb het idee dat het hiervan komt, want ik heb geen andere veranderingen in mijn leefstijl...

FERROFUMARAAT TEVA TABLET 200MG

FERROFUMARAAT SANDOZ TABLET 200MG

2 November 2017

Mijn ervaring is niet alleen negatief, maar ik zal hier wel slechts mijn klachten noteren. Waar ik erg veel last van heb is hoofdpijn, en dan kloppende, zeurende hoofdpijn welke ook doortrekt naar mijn ogen, waardoor ik niet kan functioneren zonder een aantal pijnstillers in te nemen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FERROFUMARAAT SANDOZ TABLET 200MG

20 October 2017

3x op een dag ferrofumaraat 200mg. De eerste week erg veel last gehad van de bijwerkingen o.a: Misselijk, braken, hoofdpijn en heftige maagklachten. Na overleg met de huisarts maagbeschermer gekregen, nu ben ik weer een week verder en zijn de bijwerkingen minimaal. Nu nog 3 maanden te gaan.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FERROFUMARAAT AUROBINDO TABLET 200MG

26 July 2017

Erg maagpijn toen ik ze slikte een half uur voor of twee uur na de maaltijden. Daarna ben ik ze tijdens de maaltijden gaan slikken, maar de klachten bleven. Maagpijn, misselijk gevoel, opgeblazen harde buik, winderigheid en buikpijn. Ontlasting werd natuurlijk zwart van kleur en iets dunner , maar dat was geen probleem voor mij. De andere klachten zorgden dat ik niet meer goed kon functioneren. Ben op advies van doktersassistente begonnen met maagbeschermer, hoop dat dit gaat helpen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FERROFUMARAAT CF TABLET 200MG

1 July 2017

Ik word er erg misselijk van de tabletten en de laatste dagen zelfs maagzuur. Ik neem de tabletten 3x per dag in en na de maaltijd. Klachten trekken wel na een paar uur weg. Voel mij al minder moe en duizelig dan voorheen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FERROFUMARAAT APOTEX TABLET 200MG

5 June 2017

Ik heb een kuur gehad van een maand was nog niet goed dus veder met 2pilletjes op een dag ipv 3 wat me opval is dat ik het veel sneller warm heb en nog nooit zo hard gezweten heb met gewoon zitten of niks doen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FERROFUMARAAT AUROBINDO TABLET 200MG

7 May 2017

Gebruik het bijna 4 weken. HB nog niet goed dus ga door 's morgens 30 min voor het ontbijt, verder na het eten. Geen enkele bijwerking of ongemakken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FERROFUMARAAT CF TABLET 200MG

27 April 2017

Heb al twintig jaar chronische bloedarmoede. en moet daarom regelmatig een kuur. Als ik de pillen volgens voorschrift op lege maag in neem krijg ik maagpijn en wordt ik misselijk, dat houdt uren aan. Om die klachten te beperken neem ik er nu éen in, vlak na de avondmaaltijd. Alleen duurt het dan veel langer voor het ijzergehalte weer op peil is en blijf ik veel last houden van verstopping. Moet daarvoor weer een ander middel innemen. Ik heb een maagdarmkwaal en heb een enorme lijst van verboden voedingsmiddelen maar deze pillen krijg ik dus wel voorgeschreven. Heb eerder prima ervaringen gehad met een infuus: was in een klap weer -tijdelijk- van mijn bloedarmoede af en had amper last van bijwerkingen maar mijn nieuwe huisarts wil mij hiervoor niet doorverwijzen. Zit nu dus weer maandenlang aan die rotpillen vast.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel