Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 14 resultaten gevonden.

HUMIRA 40 INJVLST 100MG/ ML PEN 0,4ML

21 November 2022

Na jaren met Psoriases gelopen te hebben en alles te hebben geprobeerd heb ik Humira voor geschreven gekregen. binnen 6 weken was de psoriasus voor 90% verdwenen. Ik dacht wat een wondermiddel. Nu drie maanden verder kreeg ik kale plekken in mijn baard die steeds groter werden. Dit is nu overgeslagen op mijn hoofd en haal ik dagelijks hele plukken haar uit mijn hoofd. in overleg met de arts gestopt om te kijken of dit helpt. en een week tijd ben ik zeker 20% van mijn hoofdhaar verloren.

HUMIRA 40 INJVLST 100MG/ ML PEN 0,4ML

18 May 2021

Na 3 maanden gebruik kreeg ik huiduitslag op mijn handen, daarna op mijn voeten en snel volgde de rest van mijn lichaam. Bij doorverwijzing naar de dermatoloog bleek ik Psoriasis ontwikkeld te hebben door de Humira. Het is nog maar de vraag of dit weggaat of dat ik hier voor altijd mee opgezadeld zit. Direct met Humira gestopt. Als ik dit vantevoren had geweten had ik er niet aan begonnen, deze klachten ( jeuk, brand en overal plekken) zijn erger dan mijn Crohn klachten waren.

HUMIRA 40 INJVLST 100MG/ ML PEN 0,4ML

18 February 2020

Werkt voor mijn darmen prima , maar helaas in nog geen 4 maanden tijd heel mijn haren kapot en uitgevallen , Om te janken ! ??

HUMIRA 40 INJVLST 100MG/ ML PEN 0,4ML

27 February 2019

Doordat ik ziekte van Crohn heb gebruik ik Humira. Nu na een paar maanden heb ik ernstige last van haaruitval. Elke dag hele bossen. Als dit zo doorgaat ben ik met een maand kaal! Heb al veel geprobeerd tot infusen toe maar Humira lijkt mijn Crohn te helpen. Moet ik nu weer iets anders gaan proberen door die haaruitval? Vreselijk!

HUMIRA 40 INJVLST 100MG/ ML PEN 0,4ML

17 January 2019

Geweldig spul, wou dat dit er 25jaar geleden al was...Had mijn jeugd er letterlijk anders uitgezien...Nu 100% vrij van Psoriasis en geen last van bijwerkingen....Geweldig. Wel enorm duur....

HUMIRA 40 INJVLST 100MG/ ML PEN 0,4ML

7 January 2019

Mijn psoriasis (35% op armen en benen) is voor 99% verdwenen in 3 maanden tijd. Er zijn nu 18 maanden voorbij zonder enige bijwerking. 100% tevredenheid. (Man 82 jaar)

HUMIRA 40 INJVLST 100MG/ ML PEN 0,4ML

10 October 2018

Last van wazig zien exceem op mijn hoofd erg moe moeite met eten en reflux

HUMIRA 40 INJVLST 100MG/ ML PEN 0,4ML

31 August 2018

Ik gebruik het voor de ziekte van crohn. Het helpt matig, maar er is geen beter alternatief. Ik heb volgende bijwerkingen diarre, buikpijn, gewrichtspijn, huidontstekingen en eczeem. Verder lage rugpijn, depressieve klachten, hartkloppingen, rood gezicht alsof ik bloos de hele dag. Positief is dat ik eerder chronisch vermoeid was en sinds de humira heb ik meestal meer energie.

HUMIRA 40 INJVLST 100MG/ ML PEN 0,4ML

24 November 2017

Zeer heftig medicijn met ernstige bijwerkingen, zowel lichamelijk als geestelijk. Het geestelijk aspect is ernstig onderbelicht. Paniekaanvallen, psychoses, vervreemding en suïcidale gedachten en meer. Hier zou door de behandelend artsen meer bekend over gemaakt moeten worden. Op internet zijn er onderzoeken te vinden die dit onderstrepen. Ik zelf zal dit medicijn NOOIT meer gebruiken na mijn eigen heftige ervaringen hiermee.

HUMIRA 40 INJVLST 100MG/ ML PEN 0,4ML

8 May 2017

Ik gebruik Humira nu sinds december 2016 en liep hiervoor met ernstige heupklachten (Ziekte van Bechterew). Een dag na de eerste spuit merkte ik al dat de pijn verminderde en ga nu zelfs pijnloos door het leven. Heel erg prettig! Vooral aangezien ik nog heel jong ben. (20).

HUMIRA 40 INJVLST 100MG/ ML PEN 0,4ML

21 February 2017

Mijn dochter (12 jaar) gebruikt sinds 8 maanden Humira. Nu krijgt ze ineens erge haaruitval...

HUMIRA 40 INJVLST 100MG/ ML PEN 0,4ML

19 December 2016

Hele goeie ervaring mee, vooral nu na de verbetering deze spuiten niet zo pijnlijk meer zijn.

HUMIRA 40 INJVLST 100MG/ ML PEN 0,4ML

19 April 2016

Gebruik nu ongeveer een jaar Humira als medicijn tegen de Ziekte van Crohn. Na het gebruik vaak een dag of 2 last van vermoeidheid, spierpijn en verminderde concentratie, maar dat liever dan weer maandenlang ziekenhuis in/uit.

HUMIRA 40 INJVLST 100MG/ ML PEN 0,4ML

28 March 2016

Vanaf eerste injectie bijwerkingen, zoals beschreven in de bijsluiter*), eindigend na bijna 9 jaar in vasculitis aan de benen. *) o.a. griepachtig, maag - darmkrampen en bloedingen, extreme vermoeidheid, apneu, spierzwakte, voorhoofdholte ontsteking, kaakontstekingen, huiduitslag, neurologische verschijnselen, etc.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden medicijnpanel