Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 8 resultaten gevonden.

HUMIRA 40 INJVLST 100MG/ ML PEN 0,4ML

10 October 2018

Last van wazig zien exceem op mijn hoofd erg moe moeite met eten en reflux

HUMIRA 40 INJVLST 100MG/ ML PEN 0,4ML

31 August 2018

Ik gebruik het voor de ziekte van crohn. Het helpt matig, maar er is geen beter alternatief. Ik heb volgende bijwerkingen diarre, buikpijn, gewrichtspijn, huidontstekingen en eczeem. Verder lage rugpijn, depressieve klachten, hartkloppingen, rood gezicht alsof ik bloos de hele dag. Positief is dat ik eerder chronisch vermoeid was en sinds de humira heb ik meestal meer energie.

HUMIRA 40 INJVLST 100MG/ ML PEN 0,4ML

24 November 2017

Zeer heftig medicijn met ernstige bijwerkingen, zowel lichamelijk als geestelijk. Het geestelijk aspect is ernstig onderbelicht. Paniekaanvallen, psychoses, vervreemding en suïcidale gedachten en meer. Hier zou door de behandelend artsen meer bekend over gemaakt moeten worden. Op internet zijn er onderzoeken te vinden die dit onderstrepen. Ik zelf zal dit medicijn NOOIT meer gebruiken na mijn eigen heftige ervaringen hiermee.

HUMIRA 40 INJVLST 100MG/ ML PEN 0,4ML

8 May 2017

Ik gebruik Humira nu sinds december 2016 en liep hiervoor met ernstige heupklachten (Ziekte van Bechterew). Een dag na de eerste spuit merkte ik al dat de pijn verminderde en ga nu zelfs pijnloos door het leven. Heel erg prettig! Vooral aangezien ik nog heel jong ben. (20).

HUMIRA 40 INJVLST 100MG/ ML PEN 0,4ML

21 February 2017

Mijn dochter (12 jaar) gebruikt sinds 8 maanden Humira. Nu krijgt ze ineens erge haaruitval...

HUMIRA 40 INJVLST 100MG/ ML PEN 0,4ML

19 December 2016

Hele goeie ervaring mee, vooral nu na de verbetering deze spuiten niet zo pijnlijk meer zijn.

HUMIRA 40 INJVLST 100MG/ ML PEN 0,4ML

19 April 2016

Gebruik nu ongeveer een jaar Humira als medicijn tegen de Ziekte van Crohn. Na het gebruik vaak een dag of 2 last van vermoeidheid, spierpijn en verminderde concentratie, maar dat liever dan weer maandenlang ziekenhuis in/uit.

HUMIRA 40 INJVLST 100MG/ ML PEN 0,4ML

28 March 2016

Vanaf eerste injectie bijwerkingen, zoals beschreven in de bijsluiter*), eindigend na bijna 9 jaar in vasculitis aan de benen. *) o.a. griepachtig, maag - darmkrampen en bloedingen, extreme vermoeidheid, apneu, spierzwakte, voorhoofdholte ontsteking, kaakontstekingen, huiduitslag, neurologische verschijnselen, etc.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel