Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 3 resultaten gevonden.

ISOTRETINOINE SUN CAPSULE 20MG

16 March 2020

Nu 8 weken bezig met dit medicijn. Zit op 20mg per dag. Hoger wilde ik zelf niet i.v.m. de bijwerkingen. Met deze dosis zijn die goed vol te houden en is er nog steeds resultaat. Drogen ogen en lippen + handen zijn het meest vervelend. Je moet je erop instellen dat je wat minder/geen alcohol drinkt etc., maar dan is het goed te doen. In het begin zijn de bijwerkingen wat heftiger, die nemen wel iets af. Feit blijft dat het eigenlijk gewoon gif is voor je lichaam volgens mij, maar het werkt en dus is het het meer dan waard.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ISOTRETINOINE SUN CAPSULE 20MG

28 December 2019

Ondanks de bijwerkingen (die overigens heel erg mee vielen vergeleken bij de horrorverhalen die ik online las) ben ik erg blij dat ik dit middel gebruikt heb. Uiteindelijk ruim 9 maanden gebruikt en nu na 3 maand nog steeds helemaal geen acne meer! Alleen mijn haar wordt nu weer sneller vet waaraan ik merk dat het medicijn nu uit mijn lichaam is. Bijwerkingen die ik had was droge huid, lippen en haren (maar dit was met goed smeren/verzorgen prima op te lossen), af en toe wat spierpijn en bij een van de maandelijkse bloedcontroles bleek dat mijn cholesterol wat te hoog werd, waarna ik de laatste paar maanden de halve dosis (20ipv40mg) gebruikt heb waarna het weer normaliseerde. Al met al zeer tevreden over het effect van dit medicijn!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ISOTRETINOINE SUN CAPSULE 20MG

15 November 2019

Pil is niet uit de verpakking te krijgen. Moet een scherp mes gebruiken om de pil uit de verpakking te krijgen en daarb8j opletten dat ik de capsule niet kapot snij. Heel erg gebruikelijk onvriendelijk! Erg bewerkelijk en intensief daardoor je geneigd ben om de nedicatie niet te nemen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel