Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 9 resultaten gevonden.

LEVODOPA/ CARBIDOPA MYLAN 125 TABLET 100/ 25MG

LEVODOPA/ CARBIDOPA MYLAN 125 TABLET 100/ 25MG

2 March 2021

Verpulveren bij het doorbreken, ook met een pillensnijder. Tevens verpulvering bij meenemen. Erg kwetsbare tabletten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVODOPA/ CARBIDOPA MYLAN 125 TABLET 100/ 25MG

17 January 2019

goed , alleen heel slecht leverbaar .Heb ik net 2 maanden geleden weer gekregen nadat die 3 maanden niet leverbaar was , wil ik weer bestellen is die weer niet leverbaar .Hele slechte zaak en van de Apotheek wil niet extra leveren zodat ik wat meer kan overbruggen als die niet leverbaar wordt en dat vind ik nog slechter

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVODOPA/ CARBIDOPA MYLAN 125 TABLET 100/ 25MG

27 May 2018

De levodopa pillen van het merk Mylan verpulveren in de verpakking tijdens het bewaren. Ook neemt de werking van deze pillen enkele maanden voor het uiterste gebruiksdatum merkbaar af.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SINEMET 125 TABLET 100/ 25MG

LEVODOPA/ CARBIDOPA MYLAN 125 TABLET 100/ 25MG

23 November 2017

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Het nieuwe medicijn werkte niet of minder goed dan het oude medicijn.

Ik kreeg vervelende bijwerking(en) van het nieuwe medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVODOPA/ CARBIDOPA MYLAN 125 TABLET 100/ 25MG

5 October 2017

droge mond, dystonie, trage stoelgang, misselijkheid, slaperigheid, hoofdpijn

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVODOPA/ CARBIDOPA MYLAN 125 TABLET 100/ 25MG

9 October 2016

De pillen verpulveren makkelijk tijdens transport en zijn minder makkelijk in te nemen zonder water. Voorheen kreeg ik Sinemet, deze waren wat betreft transport en inname veel prettiger.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LEVODOPA/ CARBIDOPA PCH 125 TABLET 100/ 25MG

LEVODOPA/ CARBIDOPA MYLAN 125 TABLET 100/ 25MG

7 June 2016

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Ik kreeg vervelende bijwerking(en) van het nieuwe medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SINEMET 125 TABLET 100/ 25MG

LEVODOPA/ CARBIDOPA MYLAN 125 TABLET 100/ 25MG

22 April 2016

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Ik heb problemen gekregen bij het innemen van het medicijn (zoals grootte van tablet of capsule, andere smaak, openmaken verpakking, wijze van toediening).

Toelichting: Sinemet kon ik makkelijk innemen zonder water indien ik onderweg ben. De pillen van Mylan nemen moeilijker in en verpulveren in mijn medicijndoosje voor onderweg, waardoor de werking minder is.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel