Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 19 resultaten gevonden.

LOSARTAN KALIUM ACCORD TABLET OMHULD 50MG

30 September 2018

Voel me regelmatig slap, alsof ik ga flauwvallen. Voel me ook erg onrustig.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LOSARTAN KALIUM ACCORD TABLET OMHULD 50MG

12 September 2018

Sinds 1 week ander merk van Losartankalium gekregen, Accord 100mg. Volgens mij goedkope troep. Loop al een week met hoofdpijn die mar niet weg gaat!! Ziektekosten premie word steeds duurder maar krijg steeds meer goedkope troep aan medicatie. Ze spelen gewoon met patiƫnten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LOSARTAN KALIUM ACCORD TABLET OMHULD 50MG

19 June 2016

Na het gebruik, nu ongeveer 3 maand loopt mijn onderdruk gestadig op.. Had ik geen last van bij het duurdere, vorige merk!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LOSARTAN KALIUM ACCORD TABLET OMHULD 50MG

LOSARTAN KALIUM ACCORD TABLET OMHULD 50MG

11 February 2016

2 dagen losartan, van accord, de 1ste nacht al mijn longen vol, 2de nacht nog erger,ik neem ze niet meer, ik betaal dan maar voor de losartan van apotex.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LOSARTAN KALIUM ACCORD TABLET OMHULD 50MG

LOSARTAN KALIUM ACCORD TABLET OMHULD 50MG

LOSARTAN KALIUM ACCORD TABLET OMHULD 50MG

8 September 2015

Ik had last van zweten, koude extremiteiten en vreselijk warm gevoel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LOSARTAN KALIUM ACCORD TABLET OMHULD 50MG

24 June 2015

Koude handen en voeten. Conditie verlies . Geen kracht in armen en benen. Heel slaperig !! Intens koud of erg transpireren. Totaal mezelf niet meer voelen ook een bijzonder mat gevoel. Totaal geen energie. Wil het niet meer slikken!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LOSARTAN KALIUM ACCORD TABLET OMHULD 50MG

5 June 2015

Misselijk, duizelig steenkoud hebben, koud zweet, spierpijn, hoofdpijn, nachtelijke kramp in bennen en voet, uitslag, blaasjes in de mond. Nu 10 dagen gebruikt, nog geen idee wat het voor de bloeddruk doet, maar lijkt me niet het juiste medicijn voor me.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LOSARTAN KALIUM ACCORD TABLET OMHULD 50MG

LOSARTAN KALIUM ACCORD TABLET OMHULD 50MG

25 March 2015

Ik heb deze tablet ca. 3 jaar gebruikt en kreeg 's nachts steeds meer problemen met vochtvorming in de longen. Het werd zelfs zo erg dat ik elke nacht om ca. 3 uur wakker werd en gedurende 1-2 uur vocht moest ophoesten waarbij ook de neiging tot overgeven optrad. Ik ben in overleg met de huisarts gestopt en na 2 dagen was het probleem totaal verdwenen. In de bijsluiter staat daar niets van vermeld.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LOSARTAN KALIUM ACCORD TABLET OMHULD 50MG

9 March 2015

Na 4 dagen gebruik extreme vermoeidheid, geen concentratie mogelijk door sufheid. Na 7 dagen pijn op de borst, en pijn in de buik erbij. Na 9 dagen gestopt met losartan.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LOSARTAN KALIUM ACCORD TABLET OMHULD 50MG

COZAAR TABLET FILMOMHULD 50MG

LOSARTAN KALIUM ACCORD TABLET OMHULD 50MG

19 February 2015

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Ik kreeg vervelende bijwerking(en) van het nieuwe medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LOSARTAN KALIUM ACCORD TABLET OMHULD 50MG

14 November 2014

Ben gestopt met dit medicijn om de volgende bijwerkingen: 1) genoeg van het leven wilde er een einde aan maken 2) regelmatige duizeligheid 3) na het wakker worden moest ik minimaal een half uur in bed blijven liggen i.v.m. stijve benen en spierkramp 5) Tintelend en stekend gevoel in mijn voeten 5) ontzettend opgejaagd gevoel 6) moest continu eten, met als gevolg minimaal twee keer per dag naar het toilet voor de grote boodschap 7) slapen als een verdoofde, ging op bed liggen en direct slapen, zeer intensief slapen na wakker onbestemd gevoel 8) zeer snel vermoeid, opstaan en na een halfuur alweer giga vermoeid en moest dan weer slapen 9) problemen met sex en erectie 10) niet vrolijk meer altijd gedeprimeerd gevoel Na het stoppen veranderde mijn leven al snel, na ca. drie maanden waren alle restanten uit mijn lichaam verdwenen en kon ik weer normaal leven.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LOSARTAN KALIUM ACCORD TABLET OMHULD 50MG

KALIUMLOSARTAN ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 50MG

9 September 2014

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Doordat het nieuwe medicijn er heel anders uit ziet (ander doosje, andere vorm of andere kleur) neem ik soms het verkeerde medicijn in.

Toelichting: ik heb 2 soorten mdicijnen voor mijn bloeddruk. Toen het merk en vorm veranderde heb ik 10 dagen het ene medicijn dubbel geslikt en de andere niet. Ik vind dit een kwalijke zaak. Contact opgenomen met de huisartsenpost voor advies toen ik het ontdekte.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LOSARTAN KALIUM ACCORD TABLET OMHULD 50MG

10 July 2014

Na mijn hartinfarct moest ik Losartan gebruiken, na het stoppen met o.a. betablokkers kwamen alle bijwerkingen van Losartan naar boven, duizelig, geen energie, concentratieproblemen, erectieproblemen gigantische vermoeidheid, tintelende voeten en kramp in benen, geen controle over mijn leven. Na het stoppen met Losartan alles verdwenen wel hogere bloeddruk.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LOSARTAN KALIUM ACCORD TABLET OMHULD 50MG

3 May 2013

Normaal gebruik ik cozaar tablet omhuld 50 mg, maar moest van de apotheek overstappen op bovengenoemd medicijn. Na 3 weken gebruik enorme hoestbuien, duizeligheid, plotseling gehoorverlies in mijn enige nog werkzame oor (andere oor door Ménière geheel doof). Ook ging mijn conditie behoorlijk achteruit. Meteen via huisarts brief ingevuld en bij apotheek weer cozaar terug gekregen. Na enkele dagen ging het hoesten langzaam weg en werd ook de duizeligheid merkbaar minder en ook mijn conditie werd weer langzaam een beetje beter. Na ongeveer 4 weken kwam plots mijn gehoor voor het grootste deel weer terug! In de zomer van 2010 moest ik ook overstappen op Losartankalium (fabikant weet ik niet meer) en had ongeveer dezelfde klachten, alleen (nog) geen gehoorverlies. Ik kon via mijn cardioloog - na overleg - een briefje krijgen dat cozaar medisch noodzakelijk was en kreeg toen meteen weer cozaar. Dit briefje werd echter dit jaar niet meer geaccepteerd en kon alleen met een door de huisarts ingevuld formulier (gekregen van de apotheek) mijn oorspronkelijke medicijn weer terug krijgen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel