Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 12 resultaten gevonden.

METRONIDAZOL AUROBINDO TABLET 500MG

22 February 2020

2 keer per dag gebruikt en samen ingenomen met quetiapine 50mg en venlafaxine Retard 75 mg. samen heb ik 5 dagen ingenomen en had extreem verwardheid!!waarschuwing!nooit samen innemen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL AUROBINDO TABLET 500MG

16 January 2020

Kuur tegen parasiet in darmen gekregen...na 7 dagen nog niet geholpen, vreselijke hoofdpijn ,verhoogde bloeddruk en slapeloosheid ...nie voor herhaling vatbaar

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL AUROBINDO TABLET 500MG

11 January 2020

Echt vreselijk.. de eerste dag alleen wat suf en moe. Vanaf dan echt zeeer misselijk en hoofdpijn. Maagzuur ook, diarree

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL AUROBINDO TABLET 500MG

24 December 2019

Kuur gekregen van 10 dagen voor een parasiet in me darmen. Na 5 dagen waren de bijwerkingen niet meer te houden.3x daags 500 mg.Misselijkheid, buikpijn, maagzuur, hoofdpijn en verschrikkelijk suf.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL AUROBINDO TABLET 500MG

17 August 2019

Enige bijwerking is dat ik er een klein beetje suf van werd, verder geen klachten. Prima middel

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL AUROBINDO TABLET 500MG

14 August 2019

Ik heb erg last gehad van bijwerkingen, behoorlijk duizelig, misselijk en hoofdpijn. Het gevoel van een flinke kater gedurende de hele kuur... Maar het medicijn heeft wel geholpen om van mijn heftige darmklachten etc. af te komen, daar ging het om, alle parasieten en bacteriƫn zijn weer uitgeroeid...

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL AUROBINDO TABLET 500MG

8 August 2019

Zo ziek ben ik nog noooit geweest hierdoor. Na 3 dagen huisarts aflopen mocht ik stoppen. En hopelijk voel ik me snel beter. Dit nooit weer. Rotzooi

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL AUROBINDO TABLET 500MG

5 August 2019

Ik begon te hallucineren, pijn in mijn onderbuik, misselijk, draaierig, bijna geen eetlust en had het erg benauwd. Na 2 dagen kreeg ik erge vaginale jeuk, ik kon niet lopen omdat het op een gegeven moment begon te branden. En tot nu toe heb ik vaginaal bloed verlies met brokkelige afscheiding. Ik weet niet wat dat middel doet maar dit gaat echt de verkeerde kant op.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL AUROBINDO TABLET 500MG

7 May 2019

Buikklachten waren al vrij snel verholpen, bij gebruik van 3 tabletten per dag. Daarentegen erg vermoeid, misselijk en een metaalsmaak in mijn mond.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL AUROBINDO TABLET 500MG

4 August 2018

Heb dit medicijn gekregen, samen met ammoxeceline, 1000 mg, 2x pdg voor helicobacter bacterie, werd er erg misselijk van, metaalsmaak in mijn mond ,geen eetlust, duizelig, en beven, en mijn mond, en lippen, staan in de brand, heb er gel voor gekregen, tegen schimmel infectie na deze dubbele kuur, nog 1 week doorgaan met metronidazol 2x pdg, krijg nu maagpijn, en veel lucht ophoping, in maag en darmen, urine verkleurd bruin, kort om ben er ziek van, lig veel op bed.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL AUROBINDO TABLET 500MG

5 April 2018

deze medicatie gekregen na aanleiding clostrium bacterie oftewel een ziekenhuisbacterie. De bijwerking zijn inmens als je al heel lang diverse antibiotica heb gebruikt en die worden nog eens versterkt door de bloedverdunners. Ik moest het voor 10 dagen gebruiken a 3 tabletten per dag. Mijn bijwerkingen zijn: Versterkte hoofdpijn /misselijkheid en de neiging om te willen braken maar er komt niets, speeksel spugen pakweg om de 10 minuten, een hele nare en vieze smaak in de monde ( maarja dit had ik ook al voor dit medicijn) huiduitslag in aangezicht ( het lijkt erop dat je heel de dag bloost, maar voor jou is het huiduitslag met irritatie en het gevoel dat je gezicht in de fik staat), overmatig zweten over het gehele lichaam ( meerdere keren douchen op de dag is niet zo luxe in dit geval)iedergeval een donkere urine tegen bruin aan en dit heeft een sterke ureumgeur, buikpijn en krampen horen er uiteraard ook nog bij, maar hetgeen waar ik dit middel voor gebruikte was al enkele maanden een bloederige diarree dit lijkt opgelost te zijn, maar sluit hetgeen niet uit. Er zijn volgens de huisarts niet zoveel middelen om deze bacterie te bestrijden

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METRONIDAZOL AUROBINDO TABLET 500MG

3 February 2018

Ik moest van mondhygeanist 7dagen 3 keer dags slikken , 500 Mg , ik ben nu op dag 6 en stop per direct , ik trek het niet meer, ! al na twee dagen vieste metaal smaak in mond, raar prikkel gevoel puntje tong, duizelig geen eetlust, voel me vreemd paniekerige , angstig, moe , koud depressief mond doet pijn wondjes urine donker en zwarte ontlasting vandaag, het is duidelijk een paardemiddel na het lezen van al deze berichten, wat een troep zeg

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel