Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 10 resultaten gevonden.

MIRTAZAPINE AUROBINDO ORODISP TABLET 30MG

30 November 2019

mijn klachten zijn sterk verminderd, ik slaap minstens 8 uur zonder tussendoor wakker te worden, en voel me ook uitgerust en zie er niet meer zo vermoeid uit

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MIRTAZAPINE AUROBINDO ORODISP TABLET 30MG

6 November 2017

Ik slik nu 4 maanden deze tabletten en ben al die tijd erg misselijk,ik kom niet aan maar val af en heb nu bijvoeding,heeft iemand ook zoveel last van misselijkheid?Ik lees op het forum dat de meeste aan gewicht toenemen en niet zo lang misselijk zijn. ik hoor het graag van jullie

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MIRTAZAPINE AUROBINDO ORODISP TABLET 30MG

30 August 2017

Ik slik deze medicijn al ongeveer 9 jaar, ik ben tevreden, het zorgt ervoor dat ik beter slaap en geen heftige dromen ervaar. Ik heb een keer geprobeerd om te stoppen met deze medicijn, dat was vreselijk,ik viel in een klap 20 kilo af, sliep weer slecht en werd vreselijk depressief. Stom om toe te geven dat zo een klein pilletje mij weer karakter geeft, ik wil een anti deprisivia niet aanraden aan andere, maar voor mij werk het prima.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MIRTAZAPINE AUROBINDO ORODISP TABLET 30MG

29 January 2016

Zeer slechte ervaring mee, helemaal niet meer kunnen functioneren, heel erg duizelig, moeheid angstgedachten en helemaal verdoofd op deze wereld leven.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MIRTAZAPINE AUROBINDO ORODISP TABLET 30MG

3 December 2015

Ik gebruik dit medicijn nu een jaar voor het slapen. Het heeft goed gewerkt. Nu heb ik weer dezelfde problemen als voorheen. Kom niet in slaap, om de haverklap wakker en erg vroeg in de ochtend weer wakker. Gebruik van Tryptofaan of 5htp helpt ook niet. Wat nu? Wie heeft een advies?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MIRTAZAPINE AUROBINDO ORODISP TABLET 30MG

8 July 2015

Slaap geweldig functioneer weer normaal. Super middel. Kom niet aan en niet duf. Ben weer gelukkig. Droom wel apart maar is niet erg kan er en boek over schrijven !!!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TEMAZEPAM ACTAVIS CAPSULE 20MG

MIRTAZAPINE AUROBINDO ORODISP TABLET 30MG

16 March 2015

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Ik kreeg vervelende bijwerking(en) van het nieuwe medicijn.

Toelichting: Gewichtstoename.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MIRTAZAPINE AUROBINDO ORODISP TABLET 30MG

10 November 2013

Na het innemen van deze medicatie ben ik al 15 kg bijgekomen. Waar gaat dit nog eindigen, daar ik het medicijn nodig heb.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MIRTAZAPINE AUROBINDO ORODISP TABLET 30MG

10 July 2013

De combinatie van mirtazipine en levetiracetam tegen epilepsie veroorzaakt vermoeidheid en concentratiestoornis. Wat kan ik hiertegen doen?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel