Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 25MG

24 January 2024

Zeer heftige en langdurige migraine aanval met heel veel braken. Wil dit nooit meer.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 25MG

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 25MG

22 July 2023

Een week ermee bezig hoofd en nekpijn Kan nu niet meer sporten wat ik altijd graag deed Het advies gezonde leefstijl kan dus niet met dit medicijn

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 25MG

18 May 2023

Heb erge covid gehad en apotheek moest isosorbine van andere fabrikant leveren door tekorten. Nu ben ik zo oneindig moe,kan echt niets,hoofdpijn en soms pijn op de borst,eigen huisarts op week vakantie .Wat te doen,zal wachten op eigen huisarts

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 25MG

29 January 2023

Sinds 25 januari 2023 gebruik ik deze medicijn, ppppfff hoofdpijn en duizeligheid, en heel erg moe

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 25MG

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 25MG

10 May 2022

4 dagen in foetushouding met buikpijn en warmtekussen op bed gelegen. Doodziek, niet meer kunnen eten. In overleg met cardioloog gestopt. Ben er tot op heden van uit de running. Enorme maag darmklachten aan over gehouden (pds) en bijna constante hartkloppingen. De hartkloppingen zijn inmiddels gelukkig onder controle de laatste weken. PDS heb ik nog steeds. In 6 maanden 12 kg af gevallen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 25MG

20 September 2021

Ik gebruik het nu twee weken tegen ernstige hartkrampen bij micro vasculaire vernauwing. De krampen zijn bijna weg, maar zo'n 2 uur na inname gigantische hoofd en nekpijn. Daarbij regelmatig ook migraine. Mijn migraine medicatie werkt wel. Maar ik mag dat niet dagelijks gebruiken. De hoofdpijn die geen migraine is gaat soms weg na even slapen maar doorgaan helpt alleen ibuprofen. Dat is dan weer niet goed voor mijn slechte nierfunctie dus ik ga de cardioloog maar weer bellen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 25MG

16 August 2020

Na 1 week te hebben ingenomen vandaag gestopt!*Hevige Hoofdpijn/nek/oogbal(kast en moeheid ) Eerst aan toegegeven maar boven genoemde bijwerkingen zijn onverdraaglijk en tot alle (7)dgn heeft geleid van beperkingen in alle opties van mijn dagelijkse ritme van het laten en doen, ik kon het verschil niet meer vinden tussen de klachten en de bijwerkingen ik was alleen maar bezig om van mijn hoofdpijn af te komen !Ps. Morgen mijn cardioloog er maar van op de hoogte stellen, evt kijken voor een andere oplossing "Ieder geval voor mij geen mono-cedocard meer".

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 25MG

3 April 2020

Ik had last van hartkrampen , en had ook been krampen in de nacht , voor mij was dit medicijn een droom die uit kwam , alle twee de problemen opgelost , uiteraard kreeg ik ze tegen de hart krampen maar een super bijzaak was dat mijn been krampen ook nagenoeg weg waren , ik noem mezelf een happy camper :)

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 25MG

11 October 2019

extreem dichtgeplakt, niet fijn voor ouderen maar ook niet voor jongeren.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 25MG

7 October 2019

Hoofdpijn, moe en sloom lijkt wel op klachten als bij flinke griep, Paracetamol helpt iets. Hopelijk gaan de klachten over en dan weer alles kunnen en weer starten met werken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 25MG

5 September 2019

Eerste dag zware hoofd en nek pijn, boven kaak kloppingen, bloeddruk omlaag, druk in de slokdarm en kiel, misselijk, moe. Tweede dag zijn verschijnselen nog erger. Ik stopen met die medicijn, want hij maakt me meer ziek.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 25MG

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 25MG

12 June 2019

Ik vandaag eerste pil in genomen 25mg.Gelijk hoofdpijn door mijn hele hoofd. En erge spierpijn in nek schouders en armen.Schiet niet op grrr

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 25MG

15 January 2019

Werd er ziek van: enorme hoofdpijn, bonkend en pulserend die met Paracetamol niet minder werd. Verminderde eetlust daardoor. Totaal gevoel van malaise. Soms kreeg ik het enorm warm, daarna weer koud. Na 6 dagen in overleg met huisarts en cardioloog gestopt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 25MG

20 October 2018

na 3 kwartier vreselijke pijn in de kaken ,nek en hals. Vreselijke hoofdpijn,zelf na inname flinke pijnstillers. En dat begrijp ik niet omdat het een 24 uurs afgifte is . 1 uur na inname word het langzamerhand dragelijk.Ik vind het een vreselijk medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 25MG

25 July 2018

Ik gebruik het nu een mand maar heb toch af en toe nog pijn schuten door m borst en naar m kaken dockter zeg door blijve gaan stijve nek schouders pijn angst zweten

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 25MG

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 25MG

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 25MG

2 April 2017

gebruik het nu 4 weken ivm hartkramp. voorspelde hoofdpijn is erg meegevallen. wordt steeds lustelozer, kriegel en erg ongeduldig. kort lontje. weet niet zeker of het echt helpt voor mijn pijn. denk soms dat het slokdarm of maag kramp is. denk de hele dag aan eten, wil wel lijnen gaat dus niet zo. grijp steeds vaker naar spuitbusje. vooral s nachts nu. morgen weer cardioloog.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 25MG

11 February 2017

Erge hoofdpijn, nu al twee weken. Moet, lusteloos, misselijk. Druk op de borst is wel weg.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 25MG

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden medicijnpanel

Deze site maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om informatie over het gebruik van onze website te verzamelen om de inhoud te verbeteren. Door hieronder op “accepteren“ te klikken stem je in met het plaatsen en gebruik van al onze cookies. Voor meer informatie verwijzen wij je naar ons cookiebeleid.