Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 25MG

10 May 2022

4 dagen in foetushouding met buikpijn en warmtekussen op bed gelegen. Doodziek, niet meer kunnen eten. In overleg met cardioloog gestopt. Ben er tot op heden van uit de running. Enorme maag darmklachten aan over gehouden (pds) en bijna constante hartkloppingen. De hartkloppingen zijn inmiddels gelukkig onder controle de laatste weken. PDS heb ik nog steeds. In 6 maanden 12 kg af gevallen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 25MG

20 September 2021

Ik gebruik het nu twee weken tegen ernstige hartkrampen bij micro vasculaire vernauwing. De krampen zijn bijna weg, maar zo'n 2 uur na inname gigantische hoofd en nekpijn. Daarbij regelmatig ook migraine. Mijn migraine medicatie werkt wel. Maar ik mag dat niet dagelijks gebruiken. De hoofdpijn die geen migraine is gaat soms weg na even slapen maar doorgaan helpt alleen ibuprofen. Dat is dan weer niet goed voor mijn slechte nierfunctie dus ik ga de cardioloog maar weer bellen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 25MG

16 August 2020

Na 1 week te hebben ingenomen vandaag gestopt!*Hevige Hoofdpijn/nek/oogbal(kast en moeheid ) Eerst aan toegegeven maar boven genoemde bijwerkingen zijn onverdraaglijk en tot alle (7)dgn heeft geleid van beperkingen in alle opties van mijn dagelijkse ritme van het laten en doen, ik kon het verschil niet meer vinden tussen de klachten en de bijwerkingen ik was alleen maar bezig om van mijn hoofdpijn af te komen !Ps. Morgen mijn cardioloog er maar van op de hoogte stellen, evt kijken voor een andere oplossing "Ieder geval voor mij geen mono-cedocard meer".

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 25MG

3 April 2020

Ik had last van hartkrampen , en had ook been krampen in de nacht , voor mij was dit medicijn een droom die uit kwam , alle twee de problemen opgelost , uiteraard kreeg ik ze tegen de hart krampen maar een super bijzaak was dat mijn been krampen ook nagenoeg weg waren , ik noem mezelf een happy camper :)

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 25MG

11 October 2019

extreem dichtgeplakt, niet fijn voor ouderen maar ook niet voor jongeren.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 25MG

7 October 2019

Hoofdpijn, moe en sloom lijkt wel op klachten als bij flinke griep, Paracetamol helpt iets. Hopelijk gaan de klachten over en dan weer alles kunnen en weer starten met werken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 25MG

5 September 2019

Eerste dag zware hoofd en nek pijn, boven kaak kloppingen, bloeddruk omlaag, druk in de slokdarm en kiel, misselijk, moe. Tweede dag zijn verschijnselen nog erger. Ik stopen met die medicijn, want hij maakt me meer ziek.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 25MG

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 25MG

12 June 2019

Ik vandaag eerste pil in genomen 25mg.Gelijk hoofdpijn door mijn hele hoofd. En erge spierpijn in nek schouders en armen.Schiet niet op grrr

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 25MG

15 January 2019

Werd er ziek van: enorme hoofdpijn, bonkend en pulserend die met Paracetamol niet minder werd. Verminderde eetlust daardoor. Totaal gevoel van malaise. Soms kreeg ik het enorm warm, daarna weer koud. Na 6 dagen in overleg met huisarts en cardioloog gestopt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 25MG

20 October 2018

na 3 kwartier vreselijke pijn in de kaken ,nek en hals. Vreselijke hoofdpijn,zelf na inname flinke pijnstillers. En dat begrijp ik niet omdat het een 24 uurs afgifte is . 1 uur na inname word het langzamerhand dragelijk.Ik vind het een vreselijk medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 25MG

25 July 2018

Ik gebruik het nu een mand maar heb toch af en toe nog pijn schuten door m borst en naar m kaken dockter zeg door blijve gaan stijve nek schouders pijn angst zweten

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 25MG

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 25MG

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 25MG

2 April 2017

gebruik het nu 4 weken ivm hartkramp. voorspelde hoofdpijn is erg meegevallen. wordt steeds lustelozer, kriegel en erg ongeduldig. kort lontje. weet niet zeker of het echt helpt voor mijn pijn. denk soms dat het slokdarm of maag kramp is. denk de hele dag aan eten, wil wel lijnen gaat dus niet zo. grijp steeds vaker naar spuitbusje. vooral s nachts nu. morgen weer cardioloog.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 25MG

11 February 2017

Erge hoofdpijn, nu al twee weken. Moet, lusteloos, misselijk. Druk op de borst is wel weg.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 25MG

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 25MG

30 June 2016

Bonkende hoofdpijn, pijnlijke nek, misselijk. Ga proberen om om de dag een capsule in te nemen, kijken hoe ik me dan voel, komt er geen verbetering, dan stop ik ermee. Zo wordt dit middel erger dan de kwaal.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 25MG

3 December 2015

Na ongeveer 2 uur na inname erge hoofdpijn, rillen, koud en ondertemperatuur, stijve nek, zere armen, misselijk en griepverschijnselen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 25MG

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 25MG

19 April 2015

Hoofdpijn, druk in het hoofd nekpijn, duizelig, oedeem in de onderbenen, koortsig. Voor mij waardeloos medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONO CEDOCARD RETARD CAPSULE MGA 25MG

28 December 2010

Heb het tabletje geslikt en ervan stevige hoofdpijn gekregen. Er staat op de bijsluiter enkele dagen kan het duren tot dat het verdwijnt, maar dat klopt niet, dus moet het op het foldertje verandert worden. Zoals de medewerker in het ziekenhuis (***) vertelde, duurt de pijn zo 14 dagen. Ik ben er helemaal van "uitgeschakelt" . Paracetamol moet ik dan innemen 6 stuks per dag. (6x 14 = 84 stuks) Daar raak je nog verslafd van.....En mijne feestdagen zijn daardoor ook verpest..

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel