Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 11 resultaten gevonden.

NAPROXEN ACCORD TABLET 250MG

17 March 2022

Het is een onstekings remmer eerst ging de pijn minder worden, maar na ongeveer 2 weken werd ik afwezig en slaperig depressief, kortom ik stop er mee !!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 250MG

2 July 2020

ik kreeg het voorgeschreven voor de slijmbeursontsteking in mijn schouder en was zo dom om het keurig twee weken door te blijven slikken ondanks dat ik er blaren van in de mond kreeg en al mijn gewrichten pijn gingen doen en na een week scheurde ik bij het graven van een klein gaatje voor een plantje ik ineens een spier in mijn andere arm. Toen kon ik niets meer. Ik voelde me beroerd! Op de laatste dag had ik een flinke ontsteking aan het oor. Uiteindelijk bleek de slijmbeursontsteking veel erger geworden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 250MG

14 November 2019

ik neem het het aantal jaren werkt goed binnen een uur maar ineens mag ik het niet moet een andere omdat deze niet in het pakket ziet moet ik voor betalen dus je mag geen medcijn waar je baat bij hebt je moet voor betalen anders krijg je een andere soort die niet werken en bijwerkingen van krijgt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 250MG

9 November 2019

Deze gebruik al meer dan 15 jaar en heb er goede resultaten mee ik gebruik ze wanneer nodig nou zijn deze op en krijg ik naproxen aurobindo want de apotheek mag me niet de pillen geven waar ik baat bij heb want deze zitten niet in het pakket dus moet ik pillen nemen die bij mij niet werken Hoe kom ik neer aan naproxen accord

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 250MG

14 June 2019

ik heb van mijn eigen dokter meegekregen dat ik mag stoppen wanneer ik wil.van de hulp dokter moest ik alles opmaken lekker verwarrend

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 250MG

21 April 2018

Ik neem 2 x per dag 2 tabletten van 250gram. Dit werkt beter dan 2 x 500 gram. Hier voel ik me beter bij. Geen buikklachten of misselijkheid. Ik heb een tijdje een goedkopere variant gehad,(zal opdracht geweest zijn van Menzis, kan de apotheek niets aan doen), daarbij had ik het gevoel dat deze minder werkte. Met behulp vd huisarts heb ik nu weer mijn eigen merk, Accord. Ik heb deze medicijnen gekregen omdat ik bekkenpijn heb (vd zwangerschap overgehouden), ik heb nu ook artrose, scoliose en schouderpijn. Met butran pleisters erbij is het te doen. De pijn is niet helemaal weg. Dat verwacht ik ook niet meer. Maar met rusten en opletten wat en hoe ik iets doe kan ik mijn dingen doen die ik graag wil doen. En soms moet ik een stap terug doen. Nu ik ouder wordt, komt soms wel vaker voor dan 10jaar terug, helaas

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 250MG

13 April 2017

sinds het starten van deze tabletten flinke last van maagpijn . had hiervoor dezelfde maar dan 500 mg en heb ik geen bijwerkingen van gehad.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 250MG

6 December 2016

Gewrichtsontstekingen nemen af. Wel hoofdpijn, spierpijn in benen en toename astma-gerelateerde klachten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 250MG

7 April 2016

Ik word er ontzettend hyperactief van, adhd klachten, slechte concentratie, overactief, niet stil kunnen zitten, hartkloppingen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 250MG

19 February 2015

Het hielp voor geen meter. Zelfs niet na 1 drie dubbele dosis! Had er meer van verwacht maar helaas niets alleen maar misselijk geworden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 250MG

12 September 2014

Bij mij werkt dit merk totaal niet, het lijkt wel een placebo. Ook als ik een dubbele dosering gebruik. Als ik een halve dosering gebruik van Naproxen PCH (ander merk had ik nog liggen van vorige apotheek) verdwijnt mijn rugpijn als sneeuw voor de zon.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel