Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

6 januari 2023

Mijn arts heeft mij voor de artrose die ik heb naproxen 500 voor geschreven. Ik had last van pijnlijke handen door ontstekingen. Na een aantal weken werd ik misselijk en begon ik te spugen. Erg veel last van opkomend maagzuur en gal dat eruit moest met spugen . Ik had het gevoel of er een opgeblazen door ballon in mijn hoofd zat . Veel druk op mijn oren en hoofd . Duizelingen en suizende oren . Ik gebruik het niet meren ben er gelijk mee gestopt . Let op alleen slikken met maagbeschermende medicatie . Die had ik niet voorgeschreven gekregen van mijn arts .

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

13 juli 2022

Ik ben gestopt met naproxen. Ik heb een bloeduitstorting op mijn arm. Dikke enkel en haaruitval.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

28 juni 2022

Voorgeschreven voor menstruatieklachten en migraine ivm slechte reactie op ibuprofen. Ik ben super blij dat ik toegang heb tot deze medicatie, werking is fantastisch en ik heb zelf nooit vervelende bijwerkingen gehad. Heb nu helaas spit en ook nu help de naproxen mij door de dag.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

27 december 2021

Doodziek van bijwerking. Maagproblemen. Misselijkheid. Afschuwelijk middel. Alle reguliere medicat is shit wat mij betreft

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

15 december 2020

Werkt snel en is prima pijnstillend. Bijwerking: draaiduizeligheid na 8 dagen gebruik.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

1 juli 2020

eigenlijk weet ik niet goed of en hoe dit medicijn werkt,ik neem het voor fibriomyalgie,en daar is eigenlijk niets voor ,wel merk ik een grieperig gevoel en koude rillingen ,is dit van de naproxen?lees nu pas dat dit een ,zelfs, ernsige bijwerking is.helaas doet het voor de pijn niet veel maar dat geldt voor alle pijnstillers.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

20 november 2018

Kreeg dit medicijn omdat ik een ontsteking in mijn arm heb (artrose) maar kreeg kramp in mijn buik. Gestopt maar de pijn in mijn arm werd erger dus vanavond 1 tablet toch maar weer in genomen en ik voel een soort rust in mijn arm maar ook in mijn lichaam. Moet er 2 op een dag innemen, maar probeer het nu met 1 tablet. De pijn drijft mij daartoe.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

7 oktober 2018

Helpt erg goed bij een migraine aanval. Wat zwaar op de maag maar dat staat niet in verhouding tot het laten afnemen van de mirgaine

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

13 juni 2018

Na 5 dagen gebruik van 2 tabletten p. Dag. Enorm veel jeuk en uitslag /rode bultjes op armen , rug, borst en mindere mate in gezicht.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

1 november 2017

Werkt goed tegen de zenuwpijn door nekhernia. 2x per dag icm 4x per dag 1000mg paracetamol. Helaas veroorzaakt het ondanks elke dag een maagberschermer buikpijn die niet leuk is. Een andere optie is er voor mij helaas niet dus zal de buikpijn voor lief moeten nemen. T is gelukkig niet constant.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

5 september 2017

Medicijn begon direct na de eerste tablet al te werken, Top (Ik heb last van Artrose)

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

21 juli 2017

Werkt geweldig .binnen half uur van de pijn af. Zenuuwpijn weg als sneeuw voor de zon. Mijn vriendin met gebroken been zweert erbij.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

7 mei 2017

Stilt pijn maar even en ben meer ziek van de medicijn veel krampen en pijn in me buik en misselijkheid ben gestopt ermee

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

5 mei 2017

Na 4 wekwn per dag 1000 mg een ooginfarct gehad. Gevolg: aan een oog 3/4 van het zicht weg. Blijvend.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

24 februari 2017

Bijwerkingen, maag darm en urine en last van ontlasting en buikkrampen enz enz. Gebruik Naproxen 500mg Accord d.d.2016/2017,de apotheker drong mij aan op dit merk ACCORD,ik weigerde om te gebruiken omdat dit product mij last heeft bezorgd dus U als medicijn gebruiker, WEES ALLERT, vraag uw huisarts naar merk Teva. Dit middel heb ik als GOED ervaren en ook van anderen patienten die merk TEVA gebruiken. Weet wat U inneemt of slikt!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

7 januari 2017

Werkte langzaam, verdoofde slecht en is (bij mij) vrij snel uitgewerkt (6 a 7 uur). Ook veel last van maagklachten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

21 januari 2016

Een vraagje, mag ik op Naproxen Accord 500mg bijten? Op de pil zelf staan de letter: AR. Ik kan er namelijk niet veel over vinden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

17 maart 2015

Het hielp goed voor de pijn en ontstekingsklachten (slijmbeursontsteking in schouder). Helaas kreeg ik te maken met een zeldzame bijwerking. Nu heb ik de auto immuun ziekte Lychen Planes ontwikkeld, dankzij het gebruik van Naproxen......

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

7 januari 2015

Werkt heel goed geen klachten meer. Geen bijwerking. Hele goede pijnstiller.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden medicijnpanel

Deze site maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om informatie over het gebruik van onze website te verzamelen om de inhoud te verbeteren. Door hieronder op “accepteren“ te klikken stem je in met het plaatsen en gebruik van al onze cookies. Voor meer informatie verwijzen wij je naar ons cookiebeleid.