Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 21 resultaten gevonden.

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

5 september 2017

Medicijn begon direct na de eerste tablet al te werken, Top (Ik heb last van Artrose)

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

21 juli 2017

Werkt geweldig .binnen half uur van de pijn af. Zenuuwpijn weg als sneeuw voor de zon. Mijn vriendin met gebroken been zweert erbij.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

7 mei 2017

Stilt pijn maar even en ben meer ziek van de medicijn veel krampen en pijn in me buik en misselijkheid ben gestopt ermee

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

5 mei 2017

Na 4 wekwn per dag 1000 mg een ooginfarct gehad. Gevolg: aan een oog 3/4 van het zicht weg. Blijvend.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

24 februari 2017

Bijwerkingen, maag darm en urine en last van ontlasting en buikkrampen enz enz. Gebruik Naproxen 500mg Accord d.d.2016/2017,de apotheker drong mij aan op dit merk ACCORD,ik weigerde om te gebruiken omdat dit product mij last heeft bezorgd dus U als medicijn gebruiker, WEES ALLERT, vraag uw huisarts naar merk Teva. Dit middel heb ik als GOED ervaren en ook van anderen patienten die merk TEVA gebruiken. Weet wat U inneemt of slikt!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

7 januari 2017

Werkte langzaam, verdoofde slecht en is (bij mij) vrij snel uitgewerkt (6 a 7 uur). Ook veel last van maagklachten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

21 januari 2016

Een vraagje, mag ik op Naproxen Accord 500mg bijten? Op de pil zelf staan de letter: AR. Ik kan er namelijk niet veel over vinden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

17 maart 2015

Het hielp goed voor de pijn en ontstekingsklachten (slijmbeursontsteking in schouder). Helaas kreeg ik te maken met een zeldzame bijwerking. Nu heb ik de auto immuun ziekte Lychen Planes ontwikkeld, dankzij het gebruik van Naproxen......

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

7 januari 2015

Werkt heel goed geen klachten meer. Geen bijwerking. Hele goede pijnstiller.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

6 oktober 2014

Vanwege een ontsteking aan de aanhechting van de achillespees kreeg ik dit medicijn. Na inname van de eerste dagdosis (2 maal 500 mgr.) geen enkele verbetering m.b.t. Pijnstilling. Eigenhandig de dosis verdubbeld, daar het weekend was, met geen enkel resultaat. Maar weer terug naar de huisarts en kijken wat er nog meer kan.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

27 september 2014

Al vanaf het begin ontzettend last van menstruatiepijn. Kan op de eerste dag vaak niet meer dan in bed liggen met een kruik en creperen van de pijn. Gebruik nu standaard Naproxen 500mg, op recept, en werkt uitstekend! Hoef me niet meer ziek te melden of ziek naar huis te gaan. Heb nog wel pijn, maar veel minder. Heel af en toe een hele zware dag, maar dan helpt niets meer en moet ik gewoon weer met een kruikje in bed kruipen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

3 september 2014

Eigenlijk voor de Ichiaspijn, maar ik had de luchtwegen ook flink dichtzitten met slijm en roggelde als een gek en kortademig. Heb er twee tegelijk geslikt (volgens mij wel verboden) maar de longen gingen weer helemaal open en de kortademigheid was weg binnen 2 uur.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

16 juli 2014

Na het starten van 2 x daags 500 mg heb ik het heel erg benauwd gekregen. Zelfs in het ziekenhuis geweest omdat het vermoeden longembolie bestond. Dat is gelukkig uitgesloten. Men dacht aan verkrampte spieren tussen de ribben en in borstkas. Uiteindelijk naar huis gestuurd met de mededeling naproxen te blijven gebruiken omdat het ook een pos invloed zou hebben op deze spieren. Na 5 dagen met deze verschrikkelijke benauwdheid te hebben rondgelopen was het advies van mijn eigen huisarts: acuut stoppen met de Naproxen. Het bleek toch om een bijwerking te gaan. Terwijl in het ziekenhuis gezegd werd dat dat alleen bij astma patiƫnten kon. Ik heb GEEN astma, dussss. Ik wil het medicijn NOOIT meer gebruiken. heb mij echt vreselijk gevoeld.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

31 maart 2014

In verband met artrose 2x per dag Naproxen met 3000 MG Paracetamol en een maagbeschermer geslikt. Helaas geen pijnverlichting, gelukkig ook geen bijwerkingen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

19 januari 2014

De eerste dag dat ik het medicijn slikte kreeg ik een droge plek op mijn hand die na een half uur spontaan begon te bloeden. Nu 'loop' ik met een zeer pijnlijk been (geopereerd aan spataderen jaren terug) en kreeg er krampen in. Meteen gestopt met Naproxen en net twee paracetamol genomen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

7 oktober 2013

Het medicijn werkt goed. Bijwerking: misselijk, geen eetlust en winderigheid.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel