Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

13 July 2022

Ik ben gestopt met naproxen. Ik heb een bloeduitstorting op mijn arm. Dikke enkel en haaruitval.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

28 June 2022

Voorgeschreven voor menstruatieklachten en migraine ivm slechte reactie op ibuprofen. Ik ben super blij dat ik toegang heb tot deze medicatie, werking is fantastisch en ik heb zelf nooit vervelende bijwerkingen gehad. Heb nu helaas spit en ook nu help de naproxen mij door de dag.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

27 December 2021

Doodziek van bijwerking. Maagproblemen. Misselijkheid. Afschuwelijk middel. Alle reguliere medicat is shit wat mij betreft

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

15 December 2020

Werkt snel en is prima pijnstillend. Bijwerking: draaiduizeligheid na 8 dagen gebruik.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

1 July 2020

eigenlijk weet ik niet goed of en hoe dit medicijn werkt,ik neem het voor fibriomyalgie,en daar is eigenlijk niets voor ,wel merk ik een grieperig gevoel en koude rillingen ,is dit van de naproxen?lees nu pas dat dit een ,zelfs, ernsige bijwerking is.helaas doet het voor de pijn niet veel maar dat geldt voor alle pijnstillers.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

20 November 2018

Kreeg dit medicijn omdat ik een ontsteking in mijn arm heb (artrose) maar kreeg kramp in mijn buik. Gestopt maar de pijn in mijn arm werd erger dus vanavond 1 tablet toch maar weer in genomen en ik voel een soort rust in mijn arm maar ook in mijn lichaam. Moet er 2 op een dag innemen, maar probeer het nu met 1 tablet. De pijn drijft mij daartoe.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

7 October 2018

Helpt erg goed bij een migraine aanval. Wat zwaar op de maag maar dat staat niet in verhouding tot het laten afnemen van de mirgaine

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

13 June 2018

Na 5 dagen gebruik van 2 tabletten p. Dag. Enorm veel jeuk en uitslag /rode bultjes op armen , rug, borst en mindere mate in gezicht.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

1 November 2017

Werkt goed tegen de zenuwpijn door nekhernia. 2x per dag icm 4x per dag 1000mg paracetamol. Helaas veroorzaakt het ondanks elke dag een maagberschermer buikpijn die niet leuk is. Een andere optie is er voor mij helaas niet dus zal de buikpijn voor lief moeten nemen. T is gelukkig niet constant.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

5 September 2017

Medicijn begon direct na de eerste tablet al te werken, Top (Ik heb last van Artrose)

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

21 July 2017

Werkt geweldig .binnen half uur van de pijn af. Zenuuwpijn weg als sneeuw voor de zon. Mijn vriendin met gebroken been zweert erbij.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

7 May 2017

Stilt pijn maar even en ben meer ziek van de medicijn veel krampen en pijn in me buik en misselijkheid ben gestopt ermee

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

5 May 2017

Na 4 wekwn per dag 1000 mg een ooginfarct gehad. Gevolg: aan een oog 3/4 van het zicht weg. Blijvend.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

24 February 2017

Bijwerkingen, maag darm en urine en last van ontlasting en buikkrampen enz enz. Gebruik Naproxen 500mg Accord d.d.2016/2017,de apotheker drong mij aan op dit merk ACCORD,ik weigerde om te gebruiken omdat dit product mij last heeft bezorgd dus U als medicijn gebruiker, WEES ALLERT, vraag uw huisarts naar merk Teva. Dit middel heb ik als GOED ervaren en ook van anderen patienten die merk TEVA gebruiken. Weet wat U inneemt of slikt!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

7 January 2017

Werkte langzaam, verdoofde slecht en is (bij mij) vrij snel uitgewerkt (6 a 7 uur). Ook veel last van maagklachten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

21 January 2016

Een vraagje, mag ik op Naproxen Accord 500mg bijten? Op de pil zelf staan de letter: AR. Ik kan er namelijk niet veel over vinden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

17 March 2015

Het hielp goed voor de pijn en ontstekingsklachten (slijmbeursontsteking in schouder). Helaas kreeg ik te maken met een zeldzame bijwerking. Nu heb ik de auto immuun ziekte Lychen Planes ontwikkeld, dankzij het gebruik van Naproxen......

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

7 January 2015

Werkt heel goed geen klachten meer. Geen bijwerking. Hele goede pijnstiller.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

6 October 2014

Vanwege een ontsteking aan de aanhechting van de achillespees kreeg ik dit medicijn. Na inname van de eerste dagdosis (2 maal 500 mgr.) geen enkele verbetering m.b.t. Pijnstilling. Eigenhandig de dosis verdubbeld, daar het weekend was, met geen enkel resultaat. Maar weer terug naar de huisarts en kijken wat er nog meer kan.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

27 September 2014

Al vanaf het begin ontzettend last van menstruatiepijn. Kan op de eerste dag vaak niet meer dan in bed liggen met een kruik en creperen van de pijn. Gebruik nu standaard Naproxen 500mg, op recept, en werkt uitstekend! Hoef me niet meer ziek te melden of ziek naar huis te gaan. Heb nog wel pijn, maar veel minder. Heel af en toe een hele zware dag, maar dan helpt niets meer en moet ik gewoon weer met een kruikje in bed kruipen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NAPROXEN ACCORD TABLET 500MG

3 September 2014

Eigenlijk voor de Ichiaspijn, maar ik had de luchtwegen ook flink dichtzitten met slijm en roggelde als een gek en kortademig. Heb er twee tegelijk geslikt (volgens mij wel verboden) maar de longen gingen weer helemaal open en de kortademigheid was weg binnen 2 uur.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel