Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 11 resultaten gevonden.

OMEPRAZOL TEVA CAPSULE MSR 20MG

29 May 2024

Ander merk gekregen. Teva 20 mg. Maagzuur komt meerdere keren per dag opzetten. Misselijk en een opgeblazen gevoel Daardoor weinig trek in eten. Ik gebruik het nu bijna een week, geen verbetering. Vrijdag apotheek en de huisarts bellen. We wachten nog een paar dagen af...

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OMEPRAZOL TEVA CAPSULE MSR 20MG

4 April 2024

Altijd omeprazol 20 mg teva gehad . Nu kreeg ik van auro. Na 24 uur begonnen de klachten. Nu neem ik er twee van. Smorgens 1 en s avonds 1. Blijf een strak, benauwd gevoel houden en t maagzuur is niet weg. Er wordt gezegd dat t hetzelfde is , maar dat is t niet. Met teva 20mg per dag vrijwel geen klschten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OMEPRAZOL TEVA CAPSULE MSR 20MG

3 January 2024

Ik heb jaren de orgineke omeprasol ingenomen. Nu kreeg ik een pr mnd terug ineens een ander merk. Dat werd dus Teva! Baalde hier enorm van, maar bij de apotheek zeiden ze, dat de andere maagzuurremmer niet meer geleverd werd. Ik kreeg met de nieuwe van Teva 20 mg, eerst hele erge maagzuur, nu steeds last van maagpijn en darmen. Ook af en toe misselijk en eten smaakt niet meer zo. Ook loop ik de hele dag te boeren. Ook jeukende plekken op mijn lichaam. Ik schrik van de ervaringen, van anderen.! Ik ga afbouwen, en stoppen met die troep! Heb nog maar weinig vertrouwen in de medici

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OMEPRAZOL TEVA CAPSULE MSR 20MG

OMEPRAZOL TEVA CAPSULE MSR 20MG

30 August 2021

Na inname last van extreem zweten bij iedere inspanning. Verder last van extreem rommelende en borrelende darmen en onverteerd voedsel in mijn ontlasting. Een dag na het stoppen waren deze bijwerkingen bijna geheel verdwenen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OMEPRAZOL TEVA CAPSULE MSR 20MG

21 June 2017

Heb veel maagklachten. Ben gestopt en wil terug naar oude medicijn omeprazol.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OMEPRAZOL TEVA CAPSULE MSR 20MG

25 February 2017

In een jaar tijd heb ik drie verschillende Omeprazol gehad, Actavis, Euro en nu Teva. We zijn overgegaan op een ander merk, zeggen ze bij de apotheek, maar de werking is hetzelfde hoor? Dus niet. Want wat zijn de bijwerkingen: droge mond, dikke tong, veel zuur in de mond, buikpijn, niet fit voelen, diarree, duizelig, zere en droge ogen, zere maag. Moet je de bijsluiter maar eens lezen over al die producten die er in zitten, en die rood/blauwe capsules, al die kleurstoffen daar schrik ik van. Het zijn toch maagsapremmers, wat een vooruitgang in de gezondheidszorg. Het is toch te gek voor woorden dat de apothekers zomaar overgaan op andere merken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 20MG

OMEPRAZOL TEVA CAPSULE MSR 20MG

13 March 2015

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Ik kreeg vervelende bijwerking(en) van het nieuwe medicijn.

Toelichting: Heftige maagpijnen en zuuraanvallen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OMEPRAZOL TEVA CAPSULE MSR 20MG

28 September 2014

Je krijgt het voor je maag, klachten van gebruik met dit middel is: maag-darmklachten, buikpijn diarree, misselijk. Waarom dit medicijn dan nog innemen?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OMEPRAZOL TEVA CAPSULE MSR 20MG

12 September 2013

<p> Heb altijd de orginele omeprazol gebruik dat gaat goed, maar die is volgens apotheek fabrikant uit de handel genomen, deze versie zou zelfde werking hebben nee dus. Wie weet welk alternatief wel werkt??</p>

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden medicijnpanel

Deze site maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om informatie over het gebruik van onze website te verzamelen om de inhoud te verbeteren. Door hieronder op “accepteren“ te klikken stem je in met het plaatsen en gebruik van al onze cookies. Voor meer informatie verwijzen wij je naar ons cookiebeleid.