Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 30 resultaten gevonden.

OXAZEPAM ACCORD TABLET 10MG

OXAZEPAM ACCORD TABLET 10MG

31 August 2021

Accoord heefteen minimale werking. Na 3 mnd weer oxazepam teva en direct beter resultaat.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXAZEPAM ACCORD TABLET 10MG

15 June 2021

Ik ben zoals veel mensen een slecht slaper, wil er geen probleem van maken, wat ik ip ook niet doe Maar soms is voor mij Oxazepam echt een escape om af en toe is door te slapen, 7 uur aan een stuk Heb nu 3x Oxazepam Accord gebruikt, i.p.v. Oxazepam Teva, Accord helpt totaal niet, raakte daarvan gestresst . Ben blij dat meer mensen deze ervaring hebben

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXAZEPAM ACCORD TABLET 10MG

1 March 2021

Tot nu tot Oxazepam mylan gebruikt. Af en toe een halve tablet als ik mijn onrust/angst niet beheers. Dit werkte goed. Nu vanmorgen voor de derde keer in 4 weken een halve oxazepam accord gebruikt. Deze kreeg ik de laatste keer in de apotheek mee. A. deze hebben geen breuklijn B. ik krijg ook nu weer barstende koppijn van. C. verder heb ik er niets aan, herstel niet uit die onrust zoals bij Oxa mylan. Heb ik weer, reageer ook uitgesproken op sommige antidepressiva. Toen gegoogeld en wat een herkenning hier! Goed dat ik naar mijn gevoel heb geluisterd. Apotheek gebeeld, ik ‚ruil‘ deze in. Van de 20 zijn er nog 18,5 over. En krijg de mylan weer terug.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXAZEPAM ACCORD TABLET 10MG

3 February 2021

Doet helemaal niets. Net of er geen werkzame stof in zit. Volgens mij is het nep dit merk

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXAZEPAM ACCORD TABLET 10MG

6 January 2021

Werkt voor mij niet echt.Gebruik de oxazepam dan ook niet al te vaak omdat ik ook mijn angsten (PTSS yugo) liever onder ogen zie dan ze kunstmatig weg te drukken. Toch zo af en toe heb ik ze nodig (niet durven te gaan slapen etc).Gebruikte altijd Teva en dat werkte perfect 1 pilletje van 10mg deed het voor me. Geloof niet dat ik er ooot meer dan 2 op een dag genomen heb.Nu heb ik accord, mijn angst ging er dwars door heen, midden in de nacht volledig in paniek en niet 1 keer. Ook dubbele dosis werkt niet. Heb het 2 maanden vol gehouden. De stoute schoenen aangetrokken en gelukkig weer teva gekregen.Afgezien van de werking bij mij geen verdere bijwerkingen gehad.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXAZEPAM ACCORD TABLET 10MG

7 December 2020

Tot mijn totale verbazing werkt van de 1 op andere week de oxazepam niet meer. Het was een keer van een ander merk, accord. Het lijkt net een placebo. Ik ben blij dat meer mensen hier die ervaring delen. Na het lezen daarvan ben ik terug gegaan naar de apotheek om ze om te ruilen. Andere merken werken (nog altijd) uitstekend.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXAZEPAM ACCORD TABLET 10MG

8 November 2020

Wordt rustiger door deze medicijnen oke het is niet goed maar het helpt wel mij erdoor heen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXAZEPAM ACCORD TABLET 10MG

15 July 2020

Na gebruik van vijf dagen kreeg ik maagdarmstoornissen zoals een flinke verstopping en kon ik ook niet meer plassen.Van de een op de andere dag nu loop ik rond met een urine catheter.U bent gewaarschuwd.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXAZEPAM ACCORD TABLET 10MG

12 May 2020

Oxazepam Teva gebruikt. Ongeveer 1 tot 3 keer per maand wanneer ik echt even rust nodig heb omdat ik té gestresst ben.Krijg ik Oxazepam Accord. Ik heb dat destijds wel gesignaleerd, maar het leek mij geen punt. Maar zelfs een hele pil Oxazepam Accord werkt totaal niet. Gewoon echt geen effect. Dus vervolgens maar helemaal niets genomen, want ik ben een typje dat niet ‘moeilijk’ wil doen door de gaan ‘zeuren’ over een merk of iets dergelijks, en het blijft natuurlijk ‘troep’ dat je al helemaal niet gaat slikken wanneer je ook nog eens niet merkt dat het werkt.Vandaag, na 2 maanden geen enkele pil, té lange tijd dusdanige stress in m’n lijf, dat ik dan toch maar de stoute schoenen heb aangetrokken en expliciet heb gevraagd naar de Oxazepam Teva. Ondertussen op internet gezocht naar het verschil, want ik vroeg me af of het aan mij lag of dat er bekende bijwerkingen of verschijnselen zijn. En beland ik op deze site alwaar ik mensen tref die precies dezelfde ervaring hebben. Wat een opluchting... en een ieder bedankt die de moeite heeft genomen een eerlijke review te schrijven.Hopelijk vandaag weer de ‘normale’ Oxazepam Teva, en dan eindelijk weer even rust in m’n lijf.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXAZEPAM ACCORD TABLET 10MG

26 March 2020

doet helemaal niets de onrustige gevoelens komen keihard terug. Dus oxazepam accord is voor mij een ramp. ik betaal desnoods voor de teva.oxazepam van accord is echt een ramp

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXAZEPAM ACCORD TABLET 10MG

20 February 2020

Af en toe ( gemiddeld 1x p.m.)neem ik oxazepam in, wegens extreem slecht slapen. Onlangs oxazepam Accord gekregen, doet niets bij mij.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXAZEPAM ACCORD TABLET 10MG

12 February 2020

Zeer slecht. Altijd oxazepam teva gebruikt geven ze je zo opeens een andere oxazepam accord. Ontwenningsverschijnselen raar in mijn hoofd. Heb de assistent gebeld over 3 weken komt de oxazepam teva weer binnen. Dit mag en kan niet. Ze maken je helemaal gek. Dit moet verboden worden!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXAZEPAM ACCORD TABLET 10MG

16 January 2020

Door veel overlijdens en het zorgen voor andere jaren sterk te zijn geweest elke dag hartkloppingen druk op de borst raar gevoel in hoofd zweten en dan weer koude rillingen steeds vermoeider angst huisarts zegt hyper ventilatie dit duurt nu zó lang dat ik denk ik ben pas 34 is dat het nog wel want ik wil positief vooruit lekker rommelen maar met alles blijft die pijn op de borst. Psycholoog hielp niet het zijn lichamelijke klachten Deze tablet neem ik alleen als het echt nodig is 1x per week en dat helpt super je ervaart eindelijk dan even rust en dat het wat lijkt af te zakken terwijl dat zonder oxazepam toch ook gewoon zo hoort te wezen. Voor nu ben ik er blij mee maar hoop niet rest van me leven dit nodig moet zijn om überhaupt je een beetje oké te voelen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXAZEPAM ACCORD TABLET 10MG

13 January 2020

ik neem dit al zeker langer dan 10 jaar ; stress en angstig ; ik wacht zeker zo een uur 7 OF _ 8uur tussen elke inname ; 3 x per dag het helpt nog steeds ; heb al een paar keer ; willen afbouwen ; 1 week heeft gegaan met 1 smiddag 1 te laten ; maar daarna terug 3 per dag ;k hoop toch dat er een dag zal komen dat ik het zal kunnen volledi afbouwen samen met mijn huis arts

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXAZEPAM ACCORD TABLET 10MG

9 January 2020

Max 2 per dag kreeg ik te horen.Slik er nu zeker 5 per dag en nog merk ik bijna geen verschil hoe kan dit?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXAZEPAM ACCORD TABLET 10MG

29 October 2019

Fijne medicatie, geen last van bijwerkingen, maakt suf, bevorderd het in slaapvallen binnen 1 uur. Door deze medicatie van mijn inslaap problemen af!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXAZEPAM ACCORD TABLET 10MG

20 October 2019

Tabletten geven zeker meer rust. Slapen doe je er ook heel erg goed op. Binnen een paar uur, slaap je tot de volgende ochtend als een tierelier.Na het wakker worden voel je de rest van de dag wel meer down en brak. Ze zeggen dat pas na een maand gewenning op treedt.Heb zelf 2 weken gebruikt. Waarvan 1 week 2x per daags. En 1 week alleen de avonden voor het slapen gaan. De dagen erna begon het eigenlijk al, heel moeilijk in slapen, veel hyperventilatie klachten erbij. Trillingen bij mij wenkbrauw, in mij hele lichaam. Vooral het fladderen bij mij hart vond ik eng. Heeft zo paar weken geduurd. Toen was het weg. Slaap goed in, wenkbrauw trillingen zijn weg, en geen inwending trillingen meer van het rest van het lichaam. Vindt het goed zo, voor mij geen Oxapam meer voor een langere periode. Zo af en toe paar x in de week kan wel. Maar meer ook niet

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXAZEPAM ACCORD TABLET 10MG

17 September 2019

Dit is het enige merk dat volledig werkt bij mij, momenteel niet leverbaar en ik krijg een alternatief merk. Accord werkt vele malen beter dan andere merken die ik heb geprobeerd .

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXAZEPAM ACCORD TABLET 10MG

12 September 2019

Prima spul. En treurige junks hier: get a life. Pillen slikken om rustig te worden. Ga mediteren of zo.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXAZEPAM ACCORD TABLET 10MG

7 August 2019

Ik lees hier veel negatieve ervaringen met Accord Oxazepam dus wil ook graag even een positieve ervaring delen. Ik was door wat ik hier las heel sceptisch toen ik begon maar ben positief verrast!Ik had eerst oxazepam van een ander merk (uit een grote pot, volgens mij Centrafarm). Deze werkte niet zo goed. Wat me verbaasde, want toen ik jaren terug oxazepam sandoz had werkte het enorm goed. Viel dus echt tegen.Toen kreeg ik later de oxazepam van Accord en het is een wereld van verschil! Het lijkt wel alsof deze 2x zo goed werkt terwijl de dosering (10 mg) hetzelfde is. Ik voel me zoo veel rustiger dan met het andere merk. Ook heb ik geen last van bijwerkingen, behalve de gebruikelijke sufheid/moeheid maar dat is juist de bedoeling :).Enige jammere is dat je deze niet door midden kan breken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXAZEPAM ACCORD TABLET 10MG

4 June 2019

Oxazepam heeft me erg geholpen om m'n ergste dagen door te komen, op dat moment slikte ik 40 mg citalopram, hoogste dosis, en af en toe had ik een oxazepam nodig , 10 mg...niet vaak, 1 keer in de week hooguit. Klink erg dramatisch, maar ben blij dat ik het had gedaan ,ik was sterk genoeg om er afentoe vanaf te stappen voor ,2/3 weken en daarna weer naar de arts en kreeg ik sertraline voorgeschreven, dat was niet goed ! Ben gelijk weer onder behandeling gegaan en nu ben ik sertraline aan het afbouwen, daarvoor heb ik (voor de heftige momenten en slaap problemen ), 10 mg oxazepam. En 20 mg temazepam! Om het rust te geven en je je rust kan pakken! Ik vind het erg fijn, neem nu eerste avond m'n temazepam 20 mg in, in plaatst van 10 mg oxazepam! Ik hoop dat ik nu eindelijk een nachtje helemaal door slaap in plaatst van elk uur wakker etc.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXAZEPAM ACCORD TABLET 10MG

1 June 2019

een half uur na inname voelt het alsof mijn keel opzwelt en ik moeilijk kan slikken. Dat induceert alleen maar meer angst. Ik gebruik het dus niet nog eens.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel