Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 26 resultaten gevonden.

OXYCODON HCL AUROBINDO CAPSULE 5MG

11 April 2019

Waar andere pijnstillers de pijn in mijn nek niet verholpen, werkt 2x daags 5mg oxycodon retard heel goed. Geen vervelende bijwerkingen, alleen nu na 3 dagen wel erg moe. Maar hoop de komende dagen ook weer op te knappen en zonder te gaan kunnen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXYCODON HCL AUROBINDO RETARD TABLET MGA 10MG

2 April 2019

Na een fikse hernia operatie de tabletten geslikt en ze waren een uitkomst voor de pijn. Geen bijwerkingen gehad en ook geen last van verslaving of afkickverschijnselen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Oxycodon

31 March 2019

Heeft bij de zenuw pijn niet echt heel goed geholpen, was wel duf, na stoppen heel ziek geworden. Diarree, misselijk, koud warm aanvallen, zweten als een otter en rillerig.

OXYCODON

11 February 2019

ik word er zuf en draaiering ze helpen wel tegen pijn oxycodon5mg

OXYCODON HCL GL TABLET FILMOMHULD 10MG

6 February 2019

Heb het geslikt voor zenuw pijn.Het is op langer termijn zeer verslavend. Ben er mee gestopt en afgekickt. De zelfde afkick verschijnselen als cocaïne. Ik kan het weten. Niet langer pakken als.nog is. Geloof me maar. Voor pijn werkt het goed. Afkick verschijnselen zijn warm koud aanvallen , humeur , spierpijn, pijn in je hele lijf, niet op gang komen. Je hebt op een gegeven.moment een idee dat er niets uit je handen komt totdat je zn pilletje neemt. Te veel herinneringen voor mij. Ben blij dat ik er van af ben.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXYCODON HCL AUROBINDO CAPSULE 10MG

5 February 2019

werkt prima bij mijn klachten rug en zenuwpijn in been. Moest wel 2d1nemen voor het juiste resultaat.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXYCODON

1 February 2019

Veel baat bij zenuwpijn en lage rugpijn na spondylodese.Afbouwen een ware bezoeking. Mijn advies, bouw de medicatie af in samenspraak met uw huisarts.Ervaring bij medicatie positief...

OXYCODON HCL AUROBINDO CAPSULE 5MG

17 January 2019

wel licht gevoel van in een roes leven, maar als pijnstiller ná diclofenac en tramadol goed werkzaam

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXYCODON HCL TEVA CAPSULE 10MG

OXYCODON HCL AUROBINDO RETARD TABLET MGA 5MG

Oxycodon 10 mg

6 December 2018

Van de 10x dat ik deze capsule gebruikt heb, ben ik 9x zo misselijk als een hond. 7x overgeven is vaak het geval. Maar slaat hij wel aan en geen misselijkheid als gevolg ervan is het de enige pijnstiller die mij helpt de pijn te verlichten. Zijn er ook Oxycodon zetpillen, daar mijn maag slecht tegen dit middel kan.

OXYCODON HCL TEVA CAPSULE 10MG

OXYCODON HCL TEVA CAPSULE 20MG

31 October 2018

Natuurlijk opgebouwd tot de optimale pijnstillende werking. Al drie jaar dezelfde dosis en werkt nog steeds maximaal. Merk niks van bijwerkingen en mijn omgeving ook niet en kan ik weer leven als een normaal persoon zonder pijn wanneer ik me niet heel veel inspan. Zonder wil ik liever dood: zelf gruwelijke pijn bij niks doen. Werk bij ieder individueel en kan niet alg. worden bepaald denk ik daarom. Voor mij 'n levensreddend middel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Oxycodon 20mg retard

26 October 2018

Door HMS gewrichts en hernia problemen. Hielp na tramadol eerst goed tegen pijn. Na enkele weken minder en meer bijwerkingen. Uiteindelijk 2 X 20mg gereguleerde afgifte per dag. Nu gezien wederom afname van werking afbouwen. Zelfs zeer geleidelijk geen feest gezien ontwenningsverschijnselen zoals ondermeer voortdurend extreem koud, zeer rusteloze benen, niet kunnen slapen, misselijk, diarree, mentale onrust, angst, zeer geprikkeld etc. Eerder nooit afbouw- of verslavings- of ontwenningsproblemen gehad, ook niet met bijvoorbeeld tramadol. Dit nooit meer! Dat is ook de motivatie om de afbouw door te zetten. Hoe moeilijk ook.

Oxycodon

22 October 2018

wekenlang 2x 15 mg gebruikt. Nu afgebouwd naar 1x 10 mg. Dan nog 1x 5 mg en dan stop. Tot nog toe nergens last van. In het begin in slaap apneus en sufheid . Plus moeilijke stoelgang.

OXYCODON HCL GL TABLET FILMOMHULD 10MG

OXYCODON HCL AUROBINDO CAPSULE 10MG

20 October 2018

Stoppen met Oxycodon is een hel !! Na een schouder operatie j.l . Je bent geen mens meer maar het helpt heel goed !!!??

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXYCODON HCL SANDOZ RETARD TABLET MVA 20MG

19 October 2018

Ik gebruik Oxycodon als aangegeven tezamen met 1000 mg Paracetamol en 600 mg Ibuprofen 4x per dag en dat verdoofd mijn rugpijn (hernia) voor een groot deel. Tussendoor indien nodig nog dezelfde Oxycodon maar dan 10 mg. Eindelijk een combinatie gevonden welke ook effect heeft. Hopelijk is maar nodig voor korte duur.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXYCODON HCL TEVA CAPSULE 10MG

2 October 2018

Ben nu aan het afbouwen van 30 naar 20 naar 10 mg per dag en hen t vreselijk koud. Rillingen en diarree. Pfff

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Oxycodon 5 en 10 mg

23 September 2018

Sinds 2014 slik ik eerst voor knie operatie nu na 9 operaties aan buik en plaatsen van mat extreem veel pijn slik nu 7x 15 mg pd. Moet van huisarts cold turkey stoppen krijg geen meds meer . Krijg soms flauwte van pijn . Ze noemt me een chronische gebruiker . Nu neem ik zel 3 x 5 1 x 10 moeilijk . Vind niet dat dit na 4 jaar gebruik zomaar kan .

OXYCODON HCL TEVA CAPSULE 5MG

14 September 2018

Gekregen na een nier operatie. Veel te lang doorgeslikt, want ik werd er euforisch van. Het leven was weer mooi en ik kon echt alles aan. Op een gegeven moment zat ik op 80 mg per dag! En ik bleef maar bestellen. Totdat het een x in een weekend op was. Ik dacht dat ik dood ging. Zware hartslag,zweten, spugen, slap gevoel ect. maandag weer naar de dokter. Teruggedraaid maar 40 mg op een dag.Ik moest afbouwen, maar dit lukte me niet. 3 x geprobeerd om af te kicken. Zo ziek en ellendig. Afgelopen maandag weer gestopt. Het is inmiddels vrijdag en ben zo beroerd. Ik moet van alles kokhalzen, hoofdpijn, koud hebben en diarree. echt vreselijk. Heb het gevoel hier nooit meer overheen te komen en dat maakt me enorm depressief. Heb 2 kindjes om voor te zorgen maar ik lig de helft van de tijd alleen maar op bed. Oxycodon goed voor de pijn. Een hel om vanaf te kicken

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Oxycodon

10 September 2018

Maakte het leven wat dragelijker na een operatie, maar wanneer je stopt met het innemen, houdt rekening met afkickverschijnselen. Kunt beter afbouwen met lichtere dosering.

Oxycodon

5 September 2018

Middel hielp idd goed bij pijn hernia maar heel veel bijverschijnselen. Nu 10 dagen gestopt, maar vreselijke afkick verschijnselen, rillen, warm, koud, doodmoe en heel heel misselijk. Morgen naar huisarts om te bespreken hoe lang afkick verschijnselen duren

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel