Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 20 resultaten gevonden.

PRADAXA CAPSULE 110MG

6 May 2021

Al de tweede dag last van opgezette keel en droge hoest ook last van tinteling in gezicht. neem het medicijn precies zo als mij is voorgeschreven. Er is ooit vastgesteld dat ik voor bepaalde stoffen in medicijnen een allergie heb. Weet even niet wat te doen. Heb dit gemeld bij de behandelend arts die geeft aan dat ik het medicijn volgens voorschrift moet innemen.

PRADAXA CAPSULE 110MG

11 September 2020

had ze ook in een busje, waren voor rusland maar nu weer in die moeilijke verpakking. Wel fijn dat bloedprikken nu voorbij is met dit middel

PRADAXA CAPSULE 110MG

10 July 2020

Sinds begin dit jaar Pradaxa 110 mg 2x daags voorgeschreven gekregen. I.v.m. toenemende moeheid, maagklachten, bleek zien en duizeligheid (licht in het hoofd) Op eigen initiatief (....) nader bloedonderzoek aangevraagd bij HA. Vastgesteld is dat het bij mij anemie (bloedarmoede) heeft veroorzaakt. Hierdoor extra aan de ijzertabletjes (eet altijd kerngezond!) evenals een maagbeschermer. Toenemende jeuk, vooral op plekken waar kleding dicht op de huid zit. Verpakking zou milieuvriendelijker mogen en de blisters waar de capsules inzitten patiƫntvriendelijker.

PRADAXA CAPSULE 110MG

3 April 2020

Sind kort krijg ik de capsules los in een busje dus geen gepruts meer om die verpakking open te krijgen. Bevalt verder prima geen trombosedienst meer.

PRADAXA CAPSULE 110MG

8 April 2019

Ik had een enorme neusbloeding zonder aanleiding. Is dichtgebrand na 2 keer dichtproppen wat ik niet heb begrepen waarom niet gelijk dichtbranden ?

PRADAXA CAPSULE 110MG

27 March 2019

Spierpijn af en toe,langdurige stijvheid,

PRADAXA CAPSULE 110MG

18 February 2019

Twee maal daags in verband met ritmestoornissen. Maag/darmbloeding, mogelijk is Pradaxa de boosdoener. Ik ben 76 jaar, dan moet er ook een maagbeschermer bij, dat wist ik niet, het was niet voorgeschreven.

PRADAXA CAPSULE 110MG

7 December 2018

Maag-slokdarm klachten. Als ik eet voor het innemen wil het wel helpen

PRADAXA CAPSULE 110MG

2 July 2018

Heftig exceem, rode vlekken met witte schilfers over het hele lichaam onverdragelijke jeuk koorts.Schandalig dat het niet op de bijsluiter staat dat er E110 Zonnegeel in zit.

PRADAXA CAPSULE 110MG

9 November 2017

snel moe gevoel na 3 maanden innemen last van lichte buikpijn,ook meer moeite met erectie.

PRADAXA CAPSULE 110MG

18 June 2017

Maagpijn na inname, vooral kort voor zitten of liggen.

PRADAXA CAPSULE 110MG

14 June 2017

2009 dunne blaaswand vanwege intensieve bestraling(tbc kanker). 2017 (nu) na 2wk gebruik Pradaxa110mg na orthopedische operatie. Bloed in urine, pijn en geĆÆrriteerde blaas

PRADAXA CAPSULE 110MG

15 February 2017

Na twee jaar Xarelto (boezemfibrilleren) gebruik ik sinds een jaar Pradaxa 110 mg omdat er voor Pradaxa een antidotum bestaat en voor Xarelto niet. Fiets regelmatig (elektrisch) 50 - 100 km en hoop niet te vallen. Ben onlangs thuis lichtjes gevallen. Toch ruime bloeduitstorting op achterwerk. Bij echo op spoed bleek grote bloeduitstorting ( 8 x 10 cm) in bilspier. Nu grote blauwe plek. Dit heeft me niet weerhouden om terug te fietsen.

PRADAXA CAPSULE 110MG

1 February 2017

Te vermoeid, maagklachten, winderigheid, dunne ontlasting, slechter zien.

PRADAXA CAPSULE 110MG

20 September 2015

Ik heb veel last van maagpijn en misselijkheid.

PRADAXA CAPSULE 110MG

21 April 2014

Wanneer je een herseninfarct krijgt, kunnen ze in het ziekenhuis niets toedienen om het bloed dunner te maken, om het propje bloed dat in een bloedvat zit weg te krijgen. Omdat bij gebruik van dit middel men niet weet wat er dan gebeurt.

PRADAXA CAPSULE 110MG

29 November 2013

Vanwege haaruitval bij accenocoumarol overgegaan op Dabigatran 110 mg. Ik slik dit middel vanwege permanent boezemfibrilleren. De eerste avond wat buikpijn en gerommel op de borst. Tweede dag helemaal geen klachten. Helaas vandaag al de hele dag vage vervelende buikpijn. Hopelijk gaat dit over.

PRADAXA CAPSULE 110MG

24 July 2013

Ik had geen bijwerkingen maar ik ben gestopt i.v.m. de negatieve berichtgeving in de media waar ik nogal van geschrokken ben. Deze bloedverdunners zijn nog maar kort op de markt. Met name kunnen er bloedingen ontstaan waar nog geen tegenmiddel voor blijkt te zijn. In overleg met de cardioloog ben ik (weer) Acenocoumarol gaan gebruiken. Hij heeft deze beslissing geheel aan mij overgelaten. Ik ben nu weer onder controle bij de trombosedienst, als er is mis is dan wordt dat snel geconstateerd. Bij Pradaxa werd mijn bloed nooit meer gecontroleerd. Het is een keuze, het is nu wel weer de gang (momenteel iedere week) naar de trombosedienst. Het zij zo.

PRADAXA CAPSULE 110MG

12 December 2012

na een maand gebruik kon ik s, nachts niet meer slapen

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel