Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 13 resultaten gevonden.

SUMATRIPTAN AUROBINDO TABLET 50MG

13 November 2020

Heb Sumatripan van Mylan gekregen, roze ronde tablet maar ik word hier helemaal slap van kan moeilijk bewegen. Heb gevraagd om de oude langwerpige witte pil van een andere fabrikant waarbij ik deze klachten niet had maar dit is pas weer. Leverbaar in januari 2021

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SUMATRIPTAN AUROBINDO TABLET 50MG

11 May 2020

Aurobindo Sumatriptan gebruik al ik al vele jaren. Het werkt altijd en bij mij nagenoeg zonder bijverschijnselen. Als ik een aanval voel opkomen dan werkt vaak een half tabletje al binnen een half uur. Soms heb ik iets meer nodig. Met andere generieke merken heb ik slechte ervaringen. Dat lijken wel placebo's. Sandoz werkt ook uitstekend maar die krijg ik gewoon niet van de apotheek.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SUMATRIPTAN AUROBINDO TABLET 50MG

25 March 2020

Werkt goed en snel. Heel weinig bijwerkingen ervan, alleen soms (half uur na inname ) een intens moe gevoel, maar dat trekt na een half uur weer weg. Binnen een uur is de aanval gestopt. Alleen, omdat ik hormonale migraine heb, komt de migraine soms terug na 8-12 uur, dan moet ik nog een dosis nemen. Ik heb meestal in mijn 3 migrainedagen 4 tabletten nodig, maar verder geen andere pijnstillers meer.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SUMATRIPTAN AUROBINDO TABLET 50MG

15 December 2019

Voor mij de beste van de sumatriptan merken. Binnen half uur van migraine/ spanningshoofdpijn af.Wel wat bijwerkingen zoals zware armen en druk op de borst. Maar dat weegt niet op tegen de vreselijke hoofdpijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SUMATRIPTAN AUROBINDO TABLET 50MG

10 October 2019

Sinds het laatste herhaalrecept Aurobindo gekregen. Ervaring dat het minder tot niet helpt. Duurt lang voordat de aanval verdwijnt. Toevallig een pil uit een oude strip van Teva gebruikt en m'n migraine verdween zeer snel. Mijn apotheek mag alleen Aurobindo aan mij leveren, omdat mij zorgverzekeraar geen ander middel vergoed. Nu moet ik het dus zelf betalen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SUMATRIPTAN AUROBINDO TABLET 50MG

19 October 2018

Werkt goed tegen migraine. Heeft wel bijwerkingen. Verminderd reactievermogen en drukkend gevoel in de keel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SUMATRIPTAN AUROBINDO TABLET 50MG

11 May 2018

Normaal neem ik een half tabletje sumatriptan met een paracetamol. werkt perfect. Op het moment dat ik deze kreeg moest ik steeds meer nemen om effect te hebben. Het werkt dus niet fantastisch en zeker minder goed dat de sumatriptan die ik had.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SUMATRIPTAN AUROBINDO TABLET 50MG

17 July 2017

Migraine aanval bleef terugkomen met de sumatriptan van aurobindo. 1 tablet "imigran" en de aanval bleef weg zoals het hoort.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SUMATRIPTAN AUROBINDO TABLET 50MG

20 August 2016

Krijg de laatste tijd alleen de sumatriptan aurobindo. Werkt bij mij niet. Bij het vorige merk kreeg ik wel stijve kaken en prikkeling rond de neus maar was altijd wel in zeer korte tijd hoofdpijnvrij.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SUMATRIPTAN AUROBINDO TABLET 50MG

22 May 2016

Ben het helemaal eens, ze helpen echt niet meer. Had ze al een keer gehad en gezegd dat ik de rose verpakking weer wilde hebben. Die heb ik ook gehad maar nu weer de blauwe geregeld en weer niet helpen. En nu?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SUMATRIPTAN AUROBINDO TABLET 50MG

26 February 2016

Gebruik al 3 jaar naar tevredenheid dit medicijn tegen migriaine. Met een half uur hoofdpijn-vrij, heb wel tintelingen in mijn handen, maar verder geen problemen. Sinds december 2015 hebben ze een nieuwe lay-out (blauw) en vermoed dat ze tevens de ingrediƫnten van het medicijn zijn vergeten toe te voegen...... Werkt nu totaal niet meer, zelfs geen bijwerkingen..... Terwijl de bijsluiter dezelfde ingrediƫnten staat die ook in de oude verpakking zaten... foutje?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SUMATRIPTAN AUROBINDO TABLET 50MG

SUMATRIPTAN AUROBINDO TABLET 50MG

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel