Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

SYNAPAUSE E3 OVULE 0,5MG

8 May 2024

vreselijk stond in brand na de 1e capsule meteen douche erop en niet meer nemen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SYNAPAUSE E3 OVULE 0,5MG

27 March 2024

Verschrikkelijk! Afschuwelijk heftige pijnlijke jeuk. Pijnstillers, antihistamine en de douche erop heeft uiteindelijk gekalmeerd. Dit is NIET een beetje jeuk wat wel weer over gaat!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SYNAPAUSE E3 OVULE 0,5MG

10 March 2024

Na5 dagen gebruik lage buikpijn gevoel van blaasontsteking moe en beroerd Denk ermee te gaan stoppen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SYNAPAUSE E3 OVULE 0,5MG

28 December 2023

Blij mee, gevoel komt terug. Ik had wel een heleboel aan de tip hier om het hoog genoeg in te brengen omdat het anders branderig aanvoelt wegens tekort aan vocht. Ga nu over op de crème om te ervaren of dat makkelijker is aan te brengen. Maar overall: het werkt, fijn!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SYNAPAUSE E3 OVULE 0,5MG

24 December 2023

Binnen een half uur enorme krampen in mijn baarmoeder alsof ik de heftigste menstruatie ooit had. Ik had voor gebruik van dit medicijn nooit afscheiding. Met deze zetpil loop ik met maandverband rond en lek ik de hele dag. Smerige groen gele afscheiding kreeg ik er van. Gestopt mede vanwege slecht handelen gynaecoloog en de reviews online.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SYNAPAUSE E3 OVULE 0,5MG

SYNAPAUSE E3 OVULE 0,5MG

24 November 2023

Ik heb dit medicijn gekregen omdat ik ineens weer bloedingen had ruim 2 jaar na de overgang. Meteen na de eerste keer gebruik kreeg ik knallende hoofdpijn en misselijkheid. Ik dacht eerst migraine te hebben maar na 3 dagen las ik in de bijsluiter dus dat het van dit medicijn kan komen. Meteen gestopt en hoofdpijn is weg. Geen fijn medicijn

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SYNAPAUSE E3 OVULE 0,5MG

29 October 2023

Ik gebruik het nu 10 dagen, vreselijk brandende pijn na inbrengen en nu vreselijke stekende pijn onder mijn ribbenkast rechts en onder in mijn buik. Ik stop er nu gelijk mee na al die ervaringen die ik lees over brandend gevoel en buikpijn. Ben blijkbaar niet de enige. Ga maandag gelijk de arts bellen dat ik dit niet meer gebruik. Snap niet dat dit nog voorgeschreven wordt

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SYNAPAUSE E3 OVULE 0,5MG

13 September 2023

Ik herken de ervaring van de schrijfster over de uitslaande brandende pijn bij het inbrengen. Heb direct het restantje eruit gehaald en ben in een warm bad gaan zitten. Dit kan niet de bedoeling zijn! Deze pil is niet voor mij. Wonderlijk dat dit niet in de bijsluiter staat.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SYNAPAUSE E3 OVULE 0,5MG

12 September 2023

Vreselijk, noem je dit een medicijn? Na inbrengen na enige tijd uitslaande brand in mijn vagina. Ben op de wc gaan persen in de hoop er het uit te krijgen. S ochtends hevige koude rillingen en een vreselijke hoofdpijn, gevolgd door hevige spierpijn, misselijkheid en duizeligheid. Waarom staat dit niet in de bijsluiter. Bij gebruik van dit medicijn ben je doodziek en kun je niet functioneren. 1 ding is duidelijk, hier ga ik niet mee door!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SYNAPAUSE E3 OVULE 0,5MG

1 September 2023

Baarmoeder verzakking gehad 18 jaar geleden er uit gehaald . En nu blaasverzakking. Doordat ik haast niet kan plassen, alleen als ik lig kreeg ik deze ovules om de bekkenbodem sterker te maken en voor vaginale droogheid. Heb nu roodheid op de neus geen idee of dit er mee te maken heeft, verder eigenlijk geen klachten. Wilden eigenlijk geen oestrogeen als ik de bijsluiter alleen al lees maakt het je toch angstig. Maar mijn gynaecoloog zei; de pil slikken is 100 keer meer, dit is maar een kleine hoeveelheid. Het werkt moet ik zeggen steeds beter, en daar ben ik wel blij om. Droogheid is weg en het plassen gaat beter, hoef nu nog maar 2x per dag nog even te liggen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SYNAPAUSE E3 OVULE 0,5MG

20 August 2023

Sinds 3 maanden gebruik ik de ovule ivm droge vagina, dunne huid in de vagina tot bloedens toe, zelf na afdeppen urine. En terugkerende blaasontsteking. Ik ben 58 jaar en heb er zo’n 4 jaar last van. Ik heb totaal geen bijwerkingen gehad. Diep inbrengen anders brand het inderdaad een beetje. Ik vind het wel een dingetje dat het ( minimaal) oestrogeen bevat, maar de ellende die ik hiervoor al jaren had wil ik ook niet meer. Ik gebruik nu 1 ovule in de 4 dagen. Wil langzaamaan naar 1 per week als dat lukt. Mijn klachten zij helemaal weg. Misschien ga ik proberen 1 xp/ w een synapause, en 1xp/ w een ovule op hyaluronbasis. Hoop dat dit ook blijft werken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SYNAPAUSE E3 OVULE 0,5MG

24 July 2023

Veel jeuk, branderig gevoel. Veel afscheiding en veel nat in inlegkruisje. Pijn in buik en onderrug. Moet eerst 2 weken gebruiken dan zou dit over moeten zijn. Ik stop ermee wat een vreselijk medicijn. En tabletten krijg ik niet. Nou geef mij maar tabletten of pleisters met oestrogeen afgifte.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SYNAPAUSE E3 OVULE 0,5MG

22 May 2023

Na de eerste periode dagelijks inbrengen wat bij mij gepaard ging met slecht slapen, had ik baat bij de ovules. Minder last van vaginale droogheid. Ik kreeg echter migraine, wat ik al jaren niet meer had gehad. Voor de overgang had ik maandelijks hormonale migraine. Daarom ben ik er mee gestopt, en nu merk ik dat de opvliegers terug komen. Die werden blijkbaar onderdrukt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SYNAPAUSE E3 OVULE 0,5MG

6 May 2023

Bij gebruik erg branderig gevoel. Vieze vettige smurry uit vagina na gebruik. Pijn in onderbuik als je menstrueert. En nu na twee weken gebruik bloedverlies. Ik stop er mee. Dit kan nooit de bedoeling zijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SYNAPAUSE E3 OVULE 0,5MG

13 February 2023

De eerste twee weken was ik moe en suf, en jeukte mijn schaamlippen, maar nu ik de ovules 2 x per week gebruik, voel ik me prima. Ik had een te droge vagina , en dat is nu een stuk minder..zo kan ik weer genieten van sex.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SYNAPAUSE E3 OVULE 0,5MG

11 February 2023

voorgeschreven ivm lichte verzakking en aandrangincontinentie/vaak plassen Overgang was 16 jaar geleden. Er ontstond pijn onderbuik/onderrug/afscheiding/hoofdpijn. Acceptabel als het zou helpen. Ben echter na 7 ovules zelf gestopt, want het was geen branderig gevoel te noemen, maar uitslaande brand en iedere avond erger. Op het moment dat ik radeloos van de brand werd en zelfs aan ijsblokjes begon te denken vond ik dat ik moest stoppen. Nu na een week alleen nog last van onderbuik en onderrug. Deze ovules ga ik niet meer gebruiken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SYNAPAUSE E3 OVULE 0,5MG

25 January 2023

Ontzettend brandende pijn hele nacht lang. En afscheiding de volgende ochtend

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SYNAPAUSE E3 OVULE 0,5MG

24 January 2023

Lage buikpijn, lijkt een beetje op krimpende baarmoeder na een bevalling. Heftige beetje bloederige afscheiding 17 jaar na laatste menstruatie. Griepgevoel, zere spieren, koude koorts, sidderingen, slaperigheid.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SYNAPAUSE E3 OVULE 0,5MG

28 July 2022

Ik kreeg het middel voorgeschreven vanwege steeds terugkerende blaasontsteking. Twee weken dagelijks inbrengen en vervolgens twee maal per week. Aanvankelijk nergens last van, maar na twee maanden branderig gevoel in de vagina, veel plassen, vooral ‘s nachts wel om het half uur, waardoor ik heel slecht sliep, opgezette voeten en enkels, pijn bij het plassen. Geen middel voor mij dus. Ben gestopt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SYNAPAUSE E3 OVULE 0,5MG

21 May 2022

Herkenbaar wat ik hier bij sommige anderen lees Direct na het inbrengen: behoorlijke branderigheid, dit verminderde na enkele uren De ochtend na eerste toediening wakker geworden met een wazig gevoel, misselijkheid, roze afscheiding en erge spierpijn in mijn hele lijf, net of ik griep heb. Ik hoop dat dit zal verminderen na enige tijd gebruik, want op dit moment lijkt het middel erger dan de kwaal....

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SYNAPAUSE E3 OVULE 0,5MG

26 December 2020

Zo blij uit de overgang te zijn, na vele blaasonstekining dit medicijn gekregen. blaasontsteking weg maar opnieuw lusteloos, moe en hoofdpijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden medicijnpanel

Deze site maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om informatie over het gebruik van onze website te verzamelen om de inhoud te verbeteren. Door hieronder op “accepteren“ te klikken stem je in met het plaatsen en gebruik van al onze cookies. Voor meer informatie verwijzen wij je naar ons cookiebeleid.