Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

SYNAPAUSE E3 OVULE 0,5MG

6 November 2018

Ik gebruik dit middel nu 10 dagen, het brandt en voel me al die tijd al grieperig, ook heb ik het erg koud en veel hoofdpijn

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SYNAPAUSE E3 OVULE 0,5MG

3 March 2018

Sinds het innemen , misselijk gevoel, koud en in de brand staan , moe , grieperig .een week volgehouden toen gestopt , maar ben nog niet lekker, misschien moet het eerst helemaal uit lichaam zijn

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SYNAPAUSE E3 OVULE 0,5MG

26 February 2018

Had een kuur, prima, ff gestopt maar toch maar weer begonnen, iedergeval geen opvliegers en geen last van inwendige... lees dat vrouwen branderig gevoel met inbrengen, je moet m wel goed diep inbrengen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SYNAPAUSE E3 OVULE 0,5MG

2 February 2018

Al snel na het inbrengen een branderige pijn, waardoor slapen moeilijk werd. Vanochtend de bijsluiter gelezen; 'het zalfje' om de droge schede wat te verzachten blijkt een heftig hormoonmiddel te zijn. Mijn gevoel zegt stoppen met die chemische troep, helemaal omdat het plassen vanochtend echt pijn deed. Dit doe ik mijn lichaam en mezelf niet meer aan. Op zoek naar een lichaamsvriendelijker middel. Helemaal na het lezen van alle klachten op deze pagina! Fijn dat deze site er is, want nu hoef ik niet langer te twijfelen...!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SYNAPAUSE E3 OVULE 0,5MG

16 January 2018

Mijn vagina stond in brand na het inbrengen,last van mijn buik, spierpijn ,ijskoud en een grieperig gevoel , dat begon al vroeg in de ochtend na het inbrengen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SYNAPAUSE E3 OVULE 0,5MG

2 December 2017

Gisteravond voor de 1e keer in gebracht. Ik kon de ovule er makkelijk uit krijgen. Liggend op bed makkelijk in te brengen. Binnen 5 minuten stond ik in brand alsof ik een Spaanse peper met pitjes had ingebracht. Kon niet in slaap komen van de brand. Heb de hele nacht branderig gevoel gehad. Nu volgende morgen nog steeds branderig gevoel wel minder. Hoofdpijn, spierpijn over het hele lichaam en voel mij grieperig. De tip van water vooraf in de vagina spuiten ga ik vanavond zeker doen. Bedankt voor de tip.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SYNAPAUSE E3 OVULE 0,5MG

21 November 2017

Misselijkheid, krampen in de onderbuik, griepachtig gevoel, het voortdurend koud hebben.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SYNAPAUSE E3 OVULE 0,5MG

16 November 2017

Ik kan persoonlijk niet zelf deze capsule open om dat ik geen kracht genoeg hebt.zodoende ben ik altijd afhankelijk van een ander ,ik ben wel 74 jaar ,maar toch heel jammer.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SYNAPAUSE E3 OVULE 0,5MG

30 September 2017

Ik ben een vrouw van 66 en kreeg de medicatie vanwege een lichte verzakking van de blaas, daardoor beschadiging van de vaginawand en pijn bij het vrijen. 1 e dag - soepele vaginawand 2e dag - griepachtige verschijnselen, vond dit heel raar, want ik had net een flinke verkoudheid achter de rug en voelde mij weer kiplekker 3e dag- hoofdpijn en nog steeds griepachtige verschijnselen, voelde me ook moe 4e dag - hier kwam hevige pijn in de onderbuik bij, zoals het voelt voordat je menstruatie komt, bovendien gespannen borsten en een opgeblazen gevoel 5e dag - ik ga stoppen om te ontdekken of de klachten verdwijnen Het mag toch niet zo zijn dat het middel erger wordt dan de kwaal.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SYNAPAUSE E3 OVULE 0,5MG

21 September 2017

Ik heb veel jaren pijn gehad bij het vrijen en regelmatig candida-infecties. Omdat ik daar een groot deel van mijn leven mee heb gekampt, lag mijn focus alleen op het bestrijden van de candida en het zorgen voor een betere eigen bescherming door gebruik van orale (kefir) en vaginale probiotica (Winclove Femi en Gynophilus). Dat helpt, maar de pijn bij het vrijen bleef. Na twee blaasontstekingen (voor t eerst sinds 30 jaar) ben ik toch maar Synapause gaan gebruiken, ook al ben ik niet dol op de toevoeging van hormonen. Belangrijk is inderdaad om wat water toe te voegen, dat voorkomt dat de capsule gaat branden. De eerste week voelde ik me grieperig en had hartkloppingen. Dat is nu over en mijn vagina is soepeler, minder kwetsbaar en doet geen pijn tijdens seks! Na de seks gebruik ik nog wel Gynophilus of Premeno Duo). Nederlandse vrouwen zijn zeer terughoudend met het gebruik van hormonen, maar het kan een heel gunstig effect hebben. Sla de laatste onderzoeken er maar op na.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SYNAPAUSE E3 OVULE 0,5MG

27 April 2017

ik krijg in de avond buikpijn gaat wel weg over dag geen last is er ook iets anders voor dan de pillen voel mijn er soms niet goed niet leuk voor man

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SYNAPAUSE E3 OVULE 0,5MG

26 February 2017

Ik had twee weken buikpijn en hoofdpijn en gespannen borsten met gevoelige tepels de derde week niets meer moest het elke dag in brengen nu gebruikt ik het 2x per week voor altijd. Voor dat ik de E3 synapause gebruikte had ik vreselijk pijn bij het vrijen dat ging op den duur niet meer. Nu vrij ik er heerlijk op los geen klachten meer.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SYNAPAUSE E3 OVULE 0,5MG

26 February 2017

Ik had twee weken buikpijn en hoofdpijn en gespannen borsten met gevoelige tepels de derde week niets meer moest het elke dag in brengen nu gebruikt ik het 2x per week voor altijd. Voor dat ik synapause gebruikte had ik vreselijke pijn bij het vrijen. Nu vrij ik heerlijk zonder pijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SYNAPAUSE E3 OVULE 0,5MG

25 February 2017

7 uur na eerste keer inbrengen 39 graden koorts, koude rillingen en klappertanden. Klachten gingen vanzelf over.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SYNAPAUSE E3 OVULE 0,5MG

27 December 2016

Bij het inbrengen van de Ovule is het belangrijk wat water toe te voegen, via een klein spuitje of zo, dan is er ook geen branderigheid meer. Een ovule heeft dus wat vocht nodig om op te kunnen lossen en dat is er nu helaas niet in de vagina. Eventueel heeft de apotheker daarvoor een oplossing. Want er zijn kleine neusspuitjes daar te koop die je voor dit doeleind goed kan gebruiken, dus eerst wat water opzuigen en in de vagina loslaten, daarna pas de ovule er in. Als de vagina weer op peil is hoeft ook het spuitje niet meer.....succes !!!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SYNAPAUSE E3 OVULE 0,5MG

SYNAPAUSE E3 OVULE 0,5MG

23 December 2016

12 uur na het in brengen van de zetpil kreeg ik het koud, ook koude rillingen. Ben ziek naar huis gegaan van mijn werk, had een temperatuur van 39 graden, voelde me echt ellendig en een branderig gevoel. Werd er 's nachts wakker van. Mijn temperatuur was de volgende dag weer normaal 37 graden, voel me ook niet meer ziek.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SYNAPAUSE E3 OVULE 0,5MG

14 November 2016

In het begin had ik een branderig gevoel, heel naar. Maar ik geef niet snel op en ben naar mijn apotheek gegaan om te vragen of zij wisten waardoor dat kwam. Die mevrouw vertelde dat een ovule vocht nodig heeft uit de omtrek en ja dat is er niet, vandaar die pijn. Ik heb toen een klein spuitje gekocht, een beetje water opgezogen, ovule erin, beetje water erbij en geen last meer gehad.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SYNAPAUSE E3 OVULE 0,5MG

15 May 2016

Brandend gevoel in vagina. Dit wordt elke keer erger en uitgebreider. Ook buikpijn en pijn bij plassen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SYNAPAUSE E3 OVULE 0,5MG

13 April 2016

Zeer tevreden, geen enkel probleem en blaasontstekingen na het vrijen behoren sinds ik het gebruik tot het verleden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SYNAPAUSE E3 OVULE 0,5MG

19 February 2016

Ben gisteren begonnen met dit medicijn wegens vaginale pijnklachten tijdens het vrijen. Had een ontzettend brandend gevoel, zoals chilipeper op de wond. Nu heb ik alle recensies gelezen en begin ik te twijfelen of ik door moet gaan. Ik denk dat verpakking is verbeterd want ik heb geen problemen gehad om uit te pakken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SYNAPAUSE E3 OVULE 0,5MG

12 October 2015

Ik draag een pessarium wegens verzakking en kreeg drukplekken in de vagina en afscheiding. Medicijn helpt wel tegen de afscheiding, maar ik ben drie kilo aangekomen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SYNAPAUSE E3 OVULE 0,5MG

22 August 2015

Ik heb dit middel gekregen om het oestrogeentekort in de overgang aan te vullen (droge vagina). De eerste keer niets aan de hand, de tweede keer een branderig gevoel. De keren erna alsof er gloeiende breinaalden werden ingebracht. Alles ging kapot van onderen: blaasjes, blaren en zelfs open wondjes aan mijn schaamlippen. Ik ben ermee gestopt en na enkele weken weer begonnen op aanraden van de arts. Meteen hetzelfde effect. Ik ga maandag terug naar de arts, maar ik weet nu al dat ik dit middel niet meer ga gebruiken!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SYNAPAUSE E3 OVULE 0,5MG

29 July 2015

Ik gebruik deze vaginale zetpil nu 4 dagen. Ik heb wat verhoogde afscheiding en het ziet er geel uit. Kan iemand mij vertellen of dat normaal is? Verder heb ik wat lichaamsverhoging en ik voel mijn licht grieperig. Is dit herkenbaar en gaat het vanzelf over? Ik ben dit middel gaan gebruiken omdat de vaginawand heel dun is geworden en het vrijen daardoor geheel onmogelijk was geworden. Ik hoop een reactie van een gebruikster te mogen ontvangen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SYNAPAUSE E3 OVULE 0,5MG

20 July 2015

Ik ben erg blij met dit middel! Ik had al langere tijd last van een dunner wordende vagina wand en heel droog. Vrijen met penetratie was eigenlijk niet meer mogelijk. Na een aantal weken al verbetering en nu vrij ik weer de sterren van de hemel!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel