Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 10 resultaten gevonden.

TRAMADOL HCL SANDOZ CAPSULE 50MG

TRAMADOL HCL SANDOZ CAPSULE 50MG

24 January 2020

Ik gebruik 4x100 mg Tramadol per dag tegen zenuwpijn (hernia). Ik heb geen bijwerkingen en ben erg tevreden. Tramadol krijgt voor mij de pijn er niet helemaal onder, maar daar kies ik bewust voor. Ik heb van zwaardere middelen (oxycodon) behoorlijk wat bijwerkingen en met Tramadol kan ik nog normaal functioneren.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOL HCL SANDOZ CAPSULE 50MG

29 March 2019

Ik heb sinds 2005 tot nu, begin 2019 in mindere en meerdere mate geslikt vanwege vrij heftige rugklachten (Hernia's). Ik heb mijn rugklachten vanaf 2003 en in het begin kreeg ik morfine voorgeschreven omdat mijn huisarts Tramadol (in combinatie met Paracetamol) niet kende en omdat ik middelen als Brufen, Ibuprofen en Diclofenac slecht verdraag.In tijden waarin ik al maanden Tramadol slikte omdat ik heftige pijn had en niets leek te helpen nam ik tot 9 capsules van 50 mg per dag in combinatie met 6 maal 500 mg Paracetamol. Door de gewenning werkte dat niet meer.Ik ben talloze malen gestopt met Tramadol. Ik vind dat vele malen makkelijker dan stoppen met Morfine.De enige nadelige bijwerking die ik van Tramadol heb ervaren is dat ik in perioden waarin ik 4 (x 50 mg) capsules of meer per dag nam, is dat ik na ongeveer een week geen geuren of smaken (behalve zoet, zout, bitter, zuur, heet of gewoon mat) meer kon waarnemen. Als ik een week of twee gestopt was dan kwam dat weer terug. Ik heb het altijd een fijn geneesmiddel gevonden... met het nadeel van de gewenning.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOL HCL SANDOZ CAPSULE 50MG

17 March 2019

Begonnen met gebruik voor chronische gewrichtspijn. Gebruik het nu ongeveer, wisselend twee of drie keer per dag. Veel last van een droge mond, vooral 's nachts.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOL HCL SANDOZ CAPSULE 50MG

14 May 2018

Eerste tablet 12.30 tweede 20.30 derder 6.45 uur En om 11 uur werd ik naar in me hoofd kots misselijk en duizelig. Overgegeven trillende handen heel eng ervaren.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOL HCL SANDOZ CAPSULE 50MG

13 November 2017

Na een uur zakte de pijn af waar ik heel blij mee was. Ik heb artrose in de nek met ontzettend veel pijn in het hoofd. Ik maak de folie stuk met mijn nagel dan kun je de capsule er makkelijk uitdrukken. Ik neem 3xdaags 1capsule +2 paracetamol.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOL HCL SANDOZ CAPSULE 50MG

29 December 2016

Vaak overgeven, duizelig, wazig zien, dronken gevoel met lopen, slappe benen en armen. Algemene malaise.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOL HCL SANDOZ CAPSULE 50MG

14 October 2016

Goed, even met je nagel de achterkant indrukken en hij valt er zo uit.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOL HCL SANDOZ CAPSULE 50MG

12 October 2016

Capsule is moeilijk uit de blister te halen. Verpakking van zelfde medicijn van Actavis is handiger.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOL HCL SANDOZ CAPSULE 50MG

23 November 2015

Ik slik al maanden tramadol, elke 6 uur 1, dus 4 x 50 mg. Ik heb een vernauwing in de onderrug en daardoor de hele dag zenuwpijn in 1 been, rug en bil. In het begin was ik misselijk en duizelig, maar daar moet je even doorheen. Nu af en toe misselijk en ik heb regelmatig zweetaanvallen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel