Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 31 resultaten gevonden.

MONTELUKAST MYLAN TABLET FILMOMHULD 10MG

24 August 2020

Een ernstige allergische reactie. Deze tabletten zijn voor astma patiƫnten. Dan kan ik het niet snappen dat daar een stofje wordt ingedaan genaamd Zonnegeel. Wat niet goed is voor astma patiƫnten

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONTELUKAST SANDOZ TABLET FILMOMHULD 10MG

26 June 2020

Ik gebruik al 2 jaar montelukast van Sandoz, nu is het niet meer leverbaar

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONTELUKAST TEVA TABLET FILMOMHULD 10MG

26 June 2020

Montelukjast van Sandoz was niet leverbaar en die van gevaar was het alternatief. Heb continu droge mond en hoofdpijn. Nu moet ik Max paracetamol slikken om de hoofdpijn te onderdrukken. Ik wil dit montelukast van gevaar niet langer gebruiken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONTELUKAST SANDOZ TABLET FILMOMHULD 10MG

30 July 2018

30 dagen lang een verergerd gevoel van jeuk. Nu Accord en minder jeuk.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONTELUKAST MYLAN TABLET FILMOMHULD 10MG

MONTELUKAST ACCORD TABLET FILMOMHULD 10MG

31 March 2017

Was goed voor mijn longen maar werd er naar van. Alsof ik psychisch op een randje liep waar ik elk moment vanaf kon vallen. Na stoppen verdwenen de klachten na een dag of twee drie.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Montelukast 10mg

15 October 2016

Montelukast eerst van merk Sandos eerste dagen veel last van mijn gewrichten, griepverschijnselen, maar slapen als een blok (was voorheen al jaren maar drie uur per nacht). Nu ander merk gekregen (Milan) maar heb nu last van hoofdpijn en ben benauwder. Het zou handiger zijn als het bij de verzekeraars niet altijd om geld draait maar meer om de mens.

MONTELUKAST SANDOZ TABLET FILMOMHULD 10MG

5 October 2016

Regelmatig vreselijke nachtmerries. Daarom een jaar geleden het gebruik helemaal gestopt. Gaat prima zonder, dus ik vraag mij af of het medicijn wel echt effect heeft bij anderen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONTELUKAST CF TABLET FILMOMHULD 10MG

16 September 2016

Ik heb erg last van nare dromen, praten in mijn slaap en onrustigheid iedere nacht. Ook voelde ik mij overdag meer angstig en werd ik er achterdochtig van. Zo leek ik dingen te zien in een schim die er dan niet waren. Ik merkte duidelijk verschil in merk. Van het merk ABDI en Sandoz heb ik geen klachten. Andere merken wel last van mijn klachten en ook nog eens extra benauwd. Ben benieuwd aan welke stof dit precies ligt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONTELUKAST MYLAN KAUWTABLET 4MG

13 September 2016

Werkte goed voor de benauwdheidsklachten. Maar we merkten wel dat hij er wat agressief van werd. We zijn er daarom toch mee gestopt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONTELUKAST MYLAN TABLET FILMOMHULD 10MG

MONTELUKAST SANDOZ KAUWTABLET 4MG

MONTELUKAST MYLAN TABLET FILMOMHULD 10MG

31 January 2016

Eerste twee dagen open neus en nergens last van, toen een forse keel- en neusinfectie.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONTELUKAST ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 10MG

11 December 2015

Werkt totaal niet goed, en vaak last van allergie zoals stof. Bij singular 10mg werkt prima.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONTELUKAST MYLAN TABLET FILMOMHULD 10MG

11 December 2015

Zeer heftige reactie, buikpijn die vergelijkbaar is met een galkoliek en liters gal braken. De reactie was zo hevig dat er een arts bij is geweest en het niet veel scheelde of het was een opname geworden. Ik heb acuut moeten stoppen met deze tabletten. Ik heb Singulair nog geprobeerd, maar binnen drie dagen dezelfde effecten en nu nog heviger.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONTELUKAST TEVA TABLET FILMOMHULD 10MG

MONTELUKAST SANDOZ TABLET FILMOMHULD 10MG

23 September 2015

Bijwerkingen: zwaar benauwd, concentratieverlies, extreme vermoeidheid/uitgeput, migraine, depressie, koorts, paniekaanvallen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONTELUKAST MYLAN TABLET FILMOMHULD 10MG

7 June 2015

Eerder Montelukast gehad met succes, nu van Mylan. Vocht vasthouden, buikpijn, veel buijpijn alsof er een steen in ligt en hoofdpijn. Ik heb het op aanraden van de apotheek nog even aangekeken maar het wordt erger. Morgen bellen voor de versie van actavis waar ik veel minder bijwerkingen van had.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONTELUKAST TEVA KAUWTABLET 4MG

29 May 2015

Het werkt geweldig ik kan weer leven zonder al die vervele allergische reacties.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONTELUKAST MYLAN TABLET FILMOMHULD 10MG

12 May 2015

Het middel werkt op zich heel goed mijn astma klachten werden minder en veel beheerstbaarder. Alleen de bijwerkingen zijn zeer vervelend, hoofdpijn iets wat ik nooit heb, huiduitslag vooral in mijn gezicht, vreselijke jeuk over mijn hele lijf. Ik ben nu zover dat ik jammer genoeg met dit middel ga stoppen de oplossing is erger dan de kwaal

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONTELUKAST MYLAN TABLET FILMOMHULD 10MG

11 May 2015

wie heeft ervaring met dit medicijn? Ik ben er net mee begonnen en tot nu toe geen klachten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONTELUKAST CF TABLET FILMOMHULD 10MG

18 April 2015

Nou ik had wel minder last van Astma maar ik kon niet slapen door al die nare dromen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONTELUKAST ABDI TABLET FILMOMHULD 10MG

MONTELUKAST TEVA TABLET FILMOMHULD 10MG

27 February 2015

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Ik kreeg vervelende bijwerking(en) van het nieuwe medicijn.

Toelichting: Zeer onrustig slapen en raar dromen(veel erger dan bij de montelukast van abdi).

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MONTELUKAST ACCORD TABLET FILMOMHULD 10MG

MONTELUKAST MYLAN TABLET FILMOMHULD 10MG

20 February 2015

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Ik kreeg vervelende bijwerking(en) van het nieuwe medicijn.

Toelichting: Met het nieuwe medicijn last van een droge mond en een gevoelige tong.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SINGULAIR TABLET OMHULD 10MG

MONTELUKAST ABDI TABLET FILMOMHULD 10MG

11 February 2015

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Ik kreeg vervelende bijwerking(en) van het nieuwe medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel