Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

TRAMADOL CAPSULE 50MG

25 January 2023

Jaren heb ik 50 mgr per dag geslikt, had eerst vodeinetabletten, maar toen werd dit vervangen door teamadol. Ik had zenuwpijn aan mijn gezicht, fit ging over maar kreeg last van pijn in mijn benen, dus blijven slikken.. Nu ben ik Cold turky gestopt. Kreeg te veel last van buikpijn en darmklachten. Het gaat goed, wel veel afkickverschijnselen en mijn ontlasting stinkt naar medicijnen.. hoop dat het straks klaar is, heb spijt dat ik ooit begonnen ben aan dit medicijn, zo verslavend. Dat is toen niet verteld.

Tramadol

13 January 2023

Tramadol helpt goed bij pijn. Maar verder vind ik het troep. Wil het nooit weer. Het zit zo: Afgelopen maandag gestopt met de Tramadol. Wat ik niet wist is dat je niet in een keer mag stopen. Vooral als je het langer het dan een week hebt geslik! Nu lig ik op de bank en heb ik alle bijwerkingen gekregen die je krijgt als je ineens stopt!

TRAMADOL HCL AUROBINDO RETARD TABLET MGA 150MG

13 January 2023

Tramadol helpt goed bij pijn Maar verder vind ik het troep Wil het nooit weer Afgelopen maandag ben ik gestopt met de Tramadol. Wat ik niet wist is dat je niet in een keer mag stopen als je het langer dan een week hebt geslikt Nu lig ik op de bank en alle bijwerkingen gekregen die je krijgt als je ineens stopt

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOL HCL MYLAN CAPSULE 50MG

28 November 2022

Slechte doordrukverpakking. Capsules gaan kapot doordat de strip te stevig is. Heeft niemand dit getest??

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOL HCL MYLAN CAPSULE 50MG

18 November 2022

De doordrukverpakking is zo stevig dat je de capsule kapot drukt in de verpakking. Ik knip nu de verpakking langs de capsules open zodat ik de capsule eruit kan halen. Ook bij de niet retard vorm is dit zo.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOL TABLET MGA 100MG

15 November 2022

Misselijk, draaierig, bijzonder slaperig!! Ik heb maar één tablet genomen en heb 16 uur geslapen! Hoofdpijn en vocht vasthouden. Nooit meer tramadol voor mij! Ik was er echt ziek van! Dan maar paracetamol en wat meer pijn!

TRAMADOL HCL SANDOZ CAPSULE 50MG

15 October 2022

De pijn van de geklemde zenuw in mijn nek, die uitstraalt tot mijn pink en ringvinger, is bijna weg, maar in plaats van die vreselijke pijn komt er een andere vreselijke pijn. Heel raar. Hij loopt van de linkerkant van mijn wang naar mijn linkerschouder. Het lijkt op tandpijn en schouderpijn tegelijk. Even pijnlijk als een geklemde zenuw. Ik begrijp niet hoe dit kan.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOL HCL AUROBINDO CAPSULE 50MG

30 September 2022

Ik heb veel pijn a.d. achterzijde van mijn lichaam, mijn schouders en mijn nek. Heb 2 jaar terug een ernstig fietsongeluk gehad. Ik kan mij er niets van herinneren. Ben van moment ongeluk namelijk 3 maanden van mijn geheugen kwijt. Ik had 2 ruggenwervels gebroken, borstbeen gebroken, sleutelbeen gebroken, zenuw in mijn elleboog zit klem en is beschadigd, hierdoor werkt de helft van mijn linkerhand niet en heb ik een vreemd gevoel in mijn arm. Ze hadden mij 8 dagen in Coma gehouden om de druk op mijn hersens te verminderen. Kennis van mij die erbij was zegt achteraf, zoals je erbij lag hadden we je eigenlijkk afgeschreven. Sterkte voor de medegebruikers van dit medicijn. Ik hoop dat het niet zo'n slecht middel.en verslavend is als Oxycodon.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOL HCL/ PARACETAM AUR TAB FILMOMH 37,5/ 325MG

20 August 2022

deze medicijn werkt niet na twee uur uitgewerkt

TRAMADOL HCL SANDOZ CAPSULE 50MG

TRAMADOL HCL CF CAPSULE 50MG

6 April 2022

Misselijk makend en week gevoel. Met herhaal recept naar andere apotheek, daar aurobindo gekregen, probleem opgelost.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOL HCL PCH DRUPPELS 100MG/ ML

22 February 2022

Werkt goed voor de pijn , maar afhankelijkheid is snel en groot. Heb het 1,5 je gebruikt 400 mg per dag. Nu word het niet meer gemaakt en moet ik versneld verplicht afbouwen. EEN HEL!! Gebruik dit alleen kortdurend en zoek daarna naar een andere oplossing! Want dit wil je echt niet!

TRAMADOL HCL CF CAPSULE 50MG

4 February 2022

Als mantelzorger zijn de capsules niet uit de strip te drukken. Je moet er een schaar bij gebruiken. Kans op openknippen capsule

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOL HCL AUROBINDO CAPSULE 50MG

7 January 2022

misselijk, braken, overmatig zweten, duizelig, wazig/dubbel zien en ineens bewusteloos (daarbij urine laten lopen) helemaal van de wereld, dacht dat ik dood ging wat een vreselijk spul, HA zegt even volhouden je lijf moet wennen maar dit is absolute troep ik ben acuut gestopt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOL CAPSULE 50MG

25 November 2021

1 keer geslikt vanwege hevige pijn op advies van de dokter. Voelde direct een rare druk in mijn hoofd en zweten en bij het raam gezeten om lucht te happen. Nu slik ik voor de pijn diclofenac en als het weer heel heftig word heb ik als advies van de dokter dat ik weer tramadol moet gaan slikken..... zo geen zin in! Pijn gaat wel weg maar de bijwerkingen zijn niet zo heel fijn. Nu een week later nog vermoeid en last van de bijwerkingen!

TRAMADOL CAPSULE MGA 50MG

23 November 2021

Flink misselijk en duizelig Ga ermee stoppen Ook als de pijn zo goed als weg is

TRAMADOL CAPSULE 50MG

25 October 2021

Ik nam dit medicijn op recept van de huisarts voor de nacht ivm erge rugklachten. Ik heb prima geslapen, maar ik werd misselijk , duizelig en wazig wakker. Dit heeft de hele dag geduurd. Ik moest zelfs ‘s avonds overgeven. Daarna ging het beter. Ik gebruik nooit meer tramadol.

TRAMADOL HCL CF CAPSULE 50MG

15 September 2021

Het haalt de pijn niet helemaal weg, maar verzacht wel, zodat ik weer wat meer kan. Ik ben chronisch ziek en gebruik het al jaren. Geen last van bijwerkingen. Zou wel fijn zijn als het de pijn zou weg nemen, maar wil niet suf zijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOLI HYDROCHLORIDUM RETARD CAPSULE MGA 100MG

11 June 2021

Ik had hielspoor en paracetamol of ibuprofen hielp niet, ondanks dat ik er flinke hoeveelheden van innam. Na contact te hebben gehad met de huisarts schreef die tramadol voor en dat hielp gelukkig wel heel goed. Heb er ook geen bijwerkingen van. Toen de hielspoor op zijn ergst was brak de pijn nog wel door en kon ik niet lang lopen of staan, maar zonder kon dat helemaal niet. Tegenwoordig heb ik ook weinig keus wbt pijnstillers, want ik mag geen nsaids hebben, dus kom je na paracetamol meteen bij tramadol. Inmiddels helaas wel lichamelijk verslaafd aan dit medicijn, dat is wel een nadeel. Afbouwen en overstappen naar de paracetamol/tramadol hybride was ook geen optie, want daarvan kreeg ik heftige maagklachten. Dus ik zit nu op de laagste dosis.

TRAMADOL HCL CF CAPSULE 50MG

30 January 2021

Het werkt voor mij goed waar andere middelen niets doen op de pijn. De eerste dagen heb ik wél last gehad van erge misselijkheid en dreiging flauw te vallen. Was erger 's morgens zonder eten. Maar dat is helemaal over gegaan. Voor de nacht is het niet prettig; ik krijg een soort nachtmerries ervan. En ik herken me ook in de vreselijke doordrukstrips!! Mijn god, kan dat niet beter?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOL HCL AUROBINDO CAPSULE 50MG

4 January 2021

Tramadol werkt bij mij niet zo zeer als een pijnbestrijder, maar het geeft mij energie en verbetert mijn stemming.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOLI HYDROCHLORIDUM RETARD CAPSULE MVA 100MG

16 October 2020

Werkt goed tegen de chronische pijnen die ik had. In het begin een beetje suf/woozy, maar dat was zo verdwenen.Nu een paar dagen gestopt na eerst gehalveerd te hebben. Ik vind mezelf een beetje onrustig en treuzelende. Verder een klein beetje misselijk en minder eetlust, maar niks ernstigs.Ik heb veel aan deze pijnstiller te danken, waardoor ik met mijn chronische peesontsteking toch wat werk kon verzetten. Geen licht pilletje dus gebruik met ontzag en voorzichtigheid,

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOL HCL CF CAPSULE 50MG

14 September 2020

Doet helemaal niets. Bijwerkingen zat! Duizelig, misselijk, en heb 5 dagen geen ontlasting meer gehad. Lekker mee gestopt. Dan maar pijn.Lekker dit medicijn nemen als je niet oud wil worden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOLI HYDROCHLORIDUM RETARD CAPSULE MVA 100MG

23 August 2020

Ik neem dit voor mij. Ruggewervels maar ik wordt niet suf ook geen hoofdpijn het brengt niks op de pijn blijf!Ik krijg zeer veel last in mij. Aangezicht opgespannen gevoel samen trekken en als ik mij dan wat neer leg nog slechter hoe komt dit?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOL HCL CF CAPSULE 50MG

1 May 2020

Werkt goed,Echter wel erg suf en als bijwerking veel jeuk over mijn gehele lichaam

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden medicijnpanel

Deze site maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om informatie over het gebruik van onze website te verzamelen om de inhoud te verbeteren. Door hieronder op “accepteren“ te klikken stem je in met het plaatsen en gebruik van al onze cookies. Voor meer informatie verwijzen wij je naar ons cookiebeleid.